• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търсим шофьори вътрешно в Европа

Започната от Dispatch, Вторник, 08 Ноември, 2011, 09:54:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dispatch

Tърсим Международен шофьор за извършване на международни превози на
товари, на територията на Европейския съюз.

ИЗИСКВАНИЯ към кандидатите:

- 2 години стаж в Европа на 40 тонна композиция (влекач с полуремарке)
- валидно удостоверение за психологическа годност
- мед.свидетелство
- трудова книжка
- валиден АДР
- категория C+ Е
- владеенето на английски или френски език на работно ниво е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- дигитална карта
- свидетелство за съдимост

Ние предлагаме:

- Трудов договор и осигуровки
- 3 месеца шофиране вътрешно в Европа. До три седмици почивка в България

Dispatch

germaneca

1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

germaneca

1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Уди кълвача

driver1

Цитат на: Уди кълвача - Вторник, 08 Ноември, 2011, 20:27:17
Цитат на: vajotrans - Вторник, 08 Ноември, 2011, 17:57:35
Не

Ами, тайна ли е фирмата?

Да бе, и мен ме заинтересува тази обява, ама все пак трябва да се знае и за коя фирма става дума.

kaloyan Mladenov

Уважаеми работодателю,
Тъй като публикувате обява за работа именно в този форум(за шофьори),ме обземат мисли ,че сте една компания която търси кадърни (морално ,технически ,и психологически) работници.Според мен търсите на правилното място ,но тъй като това място е Форум,ни предоставя възможността да задаваме въпроси,а вие като фирма която знае и следва интересите си ,би трябвало да отговорите.И така:
- Върху каква сума осигурявате ,и под каква сума ваш шофьор се разписва в трудовия си договор?
-Плащате ли на километър...?Ако отговора е "ДА"- от тук нататък не ме интересува колко...
-Спазва ли се наредба 561.(дано не съм объркал цифрата)т.е.спазва ли се времето за работа и почивка...?
-При повреда на пътя или спукана гума/гуми,кой отремонтирва същата...?
За сега това а пък колегите могат да добавят друго.
Благодаря!
Успех!

DeDo Vi

Така де, Калоян е прав.
И аз ще добавя:
1. и единственно, дай телефон или Мейл за контакт бе "Работодателю".
Аз ще ти се обадя първи. Работа ми трябва, отговарям на всички твои условия. Но имам един кусур само: не искам пари, работя за слава. А като гледам ти си писал какви пари даваш, демек никви. Така че аз съм идеален за теб, ти не даваш, а аз не искам пари. :)))

DeDo Vi

Цитат на: vajotrans - Вторник, 08 Ноември, 2011, 09:54:04
Tърсим Международен шофьор за извършване на международни превози на
товари, на територията на Европейския съюз.

ИЗИСКВАНИЯ към кандидатите:

- 2 години стаж в Европа на 40 тонна композиция (влекач с полуремарке)
- валидно удостоверение за психологическа годност
- мед.свидетелство
- трудова книжка
- валиден АДР
- категория C+ Е
- владеенето на английски или френски език на работно ниво е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- дигитална карта

Ние предлагаме:

- Трудов договор и осигуровки
- 3 месеца шофиране вътрешно в Европа. До три седмици почивка в България

Най ме кефи като скивам неква такава обява пълна само с изисквания към евентуалния каторжник. Е писна ми от изисквания към нас. Я да си кажете вашите задължения бе Работодатели. Ама ви си мислите че само вие имате изисквания нали. Е "да, да, ама не".

Dispatch

Цитат на: kaloyan Mladenov - Вторник, 08 Ноември, 2011, 23:26:22
Уважаеми работодателю,
Тъй като публикувате обява за работа именно в този форум(за шофьори),ме обземат мисли ,че сте една компания която търси кадърни (морално ,технически ,и психологически) работници.Според мен търсите на правилното място ,но тъй като това място е Форум,ни предоставя възможността да задаваме въпроси,а вие като фирма която знае и следва интересите си ,би трябвало да отговорите.И така:
- Върху каква сума осигурявате ,и под каква сума ваш шофьор се разписва в трудовия си договор?
-Плащате ли на километър...?Ако отговора е "ДА"- от тук нататък не ме интересува колко...
-Спазва ли се наредба 561.(дано не съм объркал цифрата)т.е.спазва ли се времето за работа и почивка...?
Благодаря!
Успех!

Здравейте на всички!

Искам да уточня, че аз не съм работодателя а диспечер който работи в тази фирма и на мен е дадена задачата да намеря хора за работа.

Фирмата се казва Vajotrans България ЕООД
-НЕ се плаща на километър
-спазва се
-работиме с пътна помощ, това не сте вие

Dispatch

Ще добавя и в първия ми пост още 1 изискване - Свидетелство за съдимост.

Караиванов

Цитат на: vajotrans - Сряда, 09 Ноември, 2011, 10:14:05
Цитат на: kaloyan Mladenov - Вторник, 08 Ноември, 2011, 23:26:22
Уважаеми работодателю,
Благодаря!
Успех!

Здравейте на всички!

Искам да уточня, че аз не съм работодателя а диспечер който работи в тази фирма и на мен е дадена задачата да намеря хора за работа.

Фирмата се казва Vajotrans България ЕООД
-осигуряването е върху минималната сума в България
-НЕ се плаща на километър
-спазва се
-работиме с пътна помощ, това не сте вие

e-mail - hristo@vajotrans.eu

Ужас осигуровки на минималната заплата. Чакайте после да вземете пари.  :o

Lorinser

На коя минимална?На българската минимална заплата ли?  ??? Нали в европа ще се кара?

Dispatch

Цитат на: Lorinser - Сряда, 09 Ноември, 2011, 12:03:58
На коя минимална?На българската минимална заплата ли?  ??? Нали в европа ще се кара?

На българската минимална, която е за тази професия. Кара се в Европа с камиони с българска регистрация и сключвате договор с българска фирма.

tonko_66

За vajotrans: Като ще се работи в Европата, що не ни осигурявате на пълната заплата, а? Стига сива икономика! Като дойде време за пенсия, каква ли ще е тя, а познай от три пъти, Vajo?Аз лично не бих почнал при Вас-търсете си някои младоци за малки заплати!!!

Dispatch

Цитат на: tonko_66 - Сряда, 09 Ноември, 2011, 12:38:46
За vajotrans: Като ще се работи в Европата, що не ни осигурявате на пълната заплата, а? Стига сива икономика! Като дойде време за пенсия, каква ли ще е тя, а познай от три пъйи, Vajo?Аз лично не бих почнал при Вас-търсете си някои младоци за малки заплати!!!

Както сам знаеш коментари като тези са излишни, в смисъл не аз определям правилата. А специално за заплатата къде видя колко е и твърдиш, че е малка ?

Dispatch