• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търсим шофьори вътрешно в Европа

Започната от Dispatch, Вторник, 08 Ноември, 2011, 09:54:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Цитат на: vajotrans - Сряда, 09 Ноември, 2011, 12:46:06
Цитат на: tonko_66 - Сряда, 09 Ноември, 2011, 12:38:46
За vajotrans: Като ще се работи в Европата, що не ни осигурявате на пълната заплата, а? Стига сива икономика! Като дойде време за пенсия, каква ли ще е тя, а познай от три пъйи, Vajo?Аз лично не бих почнал при Вас-търсете си някои младоци за малки заплати!!!

Както сам знаеш коментари като тези са излишни, в смисъл не аз определям правилата. А специално за заплатата къде видя колко е и твърдиш, че е малка ?

Ами кажете ги най-сетне тези заплати, защо ги премълчавате срамежливо?

driver1

tonko_66

Нема да каже, защото не той определя правилата на играта.

tonko_66

Dispatch

Цитат на: driver1 - Сряда, 09 Ноември, 2011, 12:52:44
За vajotrans: Като ще се работи в Европата, що не ни осигурявате на пълната заплата, а? Стига сива икономика! Като дойде време за пенсия, каква ли ще е тя, а познай от три пъйи, Vajo?Аз лично не бих почнал при Вас-търсете си някои младоци за малки заплати!!!

Както сам знаеш коментари като тези са излишни, в смисъл не аз определям правилата. А специално за заплатата къде видя колко е и твърдиш, че е малка ?

Както сами разбирате има някой неща, който се уточняват очи в очи. Също така виждате, че се старая да отговоря на въпросите ви, но не очаквайте да ви кажа всичко тук. Тъй като немога да ви дам точна сума, ще спомена, че става дума за заплата твърдо над 1500 Е. Дано това ви помогне.

tonko_66

bad_kras

;D ;D ;D ''Твърдо над 1500 е ''  БРАВО бе !   Ами то над 1500 има и 2500 !?!   Например аз за кое да разчитам?   И колега да беше публикувал някое телефонно номерче на фирмата на шефа ти , та да звънкат колегите и да разберат кое е реалното в цялата обява!
Айде успех и ........ вдигнете мизата малко де!  ;) ;) ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Lorinser

Не защитавам работодателя,но мисля че съвсем коректно отговори на всички въпроси,включително и на това колко е минималното заплащане.Подробности на място.

Караиванов

Цитат на: vajotrans - Сряда, 09 Ноември, 2011, 13:00:01
Цитат на: driver1 - Сряда, 09 Ноември, 2011, 12:52:44

Както сами разбирате има някой неща, който се уточняват очи в очи. Също така виждате, че се старая да отговоря на въпросите ви, но не очаквайте да ви кажа всичко тук. Тъй като немога да ви дам точна сума, ще спомена, че става дума за заплата твърдо над 1500 Е. Дано това ви помогне.

Твърдо заплащане е като се подпише договор за определена сума и условия, а вие предлагате договор на минимална заплата.

driver1

Цитат на: Lorinser - Сряда, 09 Ноември, 2011, 13:56:04
Не защитавам работодателя,но мисля че съвсем коректно отговори на всички въпроси,включително и на това колко е минималното заплащане.Подробности на място.

След като заплащането по договор е минимално, не мисля, че пълният размер може да се счита за "подробност" уточнявана накрая.

Dispatch

Цитат на: tonko_66 - Сряда, 09 Ноември, 2011, 13:07:23
Такава сума си е чиста подигравка!

Над 1500 евро е подигравка ? Колко е нормалната заплата тогава според теб ? И само не ми казвай колкото един западняк защото ако беше така, щяха да си намерят хора от там.

Dispatch

Цитат на: bad_kras - Сряда, 09 Ноември, 2011, 13:37:11;D ;D ;D ''Твърдо над 1500 е ''  БРАВО бе !   Ами то над 1500 има и 2500 !?!   Например аз за кое да разчитам?   И колега да беше публикувал някое телефонно номерче на фирмата на шефа ти , та да звънкат колегите и да разберат кое е реалното в цялата обява!
Айде успех и ........ вдигнете мизата малко де!  ;) ;) ;)

Ок, Над 1500 и под 2000 евро. Относно телефона, ако исках да се обаждат хора по всяко време в офиса и да питат и разпитват, щях да го дам. Това означава, че не искам да го дам и да се обаждат хора по всяко време. Ако има реални кандидати ние ще се свържем с тях.

admin

Цитат на: tonko_66 - Сряда, 09 Ноември, 2011, 13:07:23
Такава сума си е чиста подигравка!

Колега, ще взема и аз отношение в случая. Наистина ли считаш минимално заплащане от 1500 евро за чиста подигравка? Колко е тогава лично за теб справедливото заплащане, за което би се съгласил да работиш?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

tonko_66

За Админа: Да, не бих приел такава заплата. Всеки си има изисквания-те своите, а аз- моите. Това си е мое мнение и на никого не го натрапвам. И именно поради това не работя за БГ фирма!

kaloyan Mladenov

Koлеги нека не нападаме , и нека не правим излишни коментари.Който има въпроси да ги зададе, както виждате диспечера е така добър да отговоря.
А пък след като всички видят условията нека сами да преценят ,ще работят ли във фирмата или не...

Към диспечера (диспонента)...:

- Като не плащате на километър ,ще бъдете ли така добър да обясните как се формира заплатата?

- В кои държави предимно се кара?

- Какви товари "Хладилни ,бордови, извън габаритни и т.н." се транспортират...?

-Със какъв автопарк разполагате ,"Марка ,Година", както и за  ремаркетата?

-Защо търсите шофьор...?

-Колко шофьори сменихте за последните два месеца?

Надявам се на верни и коректни отговори.
Още веднъж желая Успех!

admin

Цитат на: tonko_66 - Сряда, 09 Ноември, 2011, 15:17:00
За Админа: Да, не бих приел такава заплата. Всеки си има изисквания-те своите, а аз- моите. Това си е мое мнение и на никого не го натрапвам. И именно поради това не работя за БГ фирма!

Напълно те разбирам. Но пък от друга страна съм запознат със заплащането например в Германия и трудно мога да нарека 1500 евро подигравка. Както и да е. Имаш си мнение и си го защитаваш. В случая аз не защитавам никого, просто думата някак не е уместна, но не се наемам да споря.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Цитат на: vajotrans - Сряда, 09 Ноември, 2011, 14:33:05
Цитат на: bad_kras - Сряда, 09 Ноември, 2011, 13:37:11
;D ;D ;D ''Твърдо над 1500 е ''  БРАВО бе !   Ами то над 1500 има и 2500 !?!   Например аз за кое да разчитам?   И колега да беше публикувал някое телефонно номерче на фирмата на шефа ти , та да звънкат колегите и да разберат кое е реалното в цялата обява!
Айде успех и ........ вдигнете мизата малко де!  ;) ;) ;)

Ок, Над 1500 и под 2000 евро. Относно телефона, ако исках да се обаждат хора по всяко време в офиса и да питат и разпитват, щях да го дам. Това означава, че не искам да го дам и да се обаждат хора по всяко време. Ако има реални кандидати ние ще се свържем с тях.
Здравей те!
Значи ето как си мисли човекът който си джитка на столчето и вечер си нанка у дома, а почивката си я кара с приятели!
Пич, да ти мъцна и аз нещо глупаво- този когото го назначите, каде ще врътка геврека, а?
  Това осигуряване къде му го правите кво ще му покрие?
  И да чукна нещо простовато- като ще си го харчите на заплатка ква кинта ще взема за дните в които си е у дома?
Кофти ми се чини да се даде правото на диспечер да подава и получава инфо и то специално за работа.

П.С. Пич ли си или пичка, незнам, но никога не изказвай мнения които са ти ,,М'гла"! Не си ти, който да определяш дали кой и колко да взема! ;) (изказването от първото изречение)

BoBy_BoY