• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търсим шофьори вътрешно в Европа

Започната от Dispatch, Вторник, 08 Ноември, 2011, 09:54:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DeDo Vi

За пореден път във Форума се пуска обява за набиране на шофьори за Европа. И става мазало, от тема става сапунка.Тъкмо позатихна епичната сага "Хан Крум VS Бригадиро".Хайде да се успокоим и да не нападаме диспечерката, тя не е виновна.
Но друга ми е мисълта. Пичове, Нета се напълни с обяви от фирми които свалят звезди от небето само и само да наемат шофьори за ЕВРОПА, а не беше далеч времето когато ние шофьорите се връзвахме на възел за да се уредим в такива фирми.
Та какъв е извода???
Май са надупени господа Работодателите а???
Май не сме толкова гладни а???
А ти Диспечерко как ще се свържеш с мен??? Вече писах че искам да бачкам при теб, и то без да ми плащаш, хайде свържи се с мен де.
Така обява не се пуска.

DeDo Vi

Dispatch

Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 01:13:57За пореден път във Форума се пуска обява за набиране на шофьори за Европа. И става мазало, от тема става сапунка.Тъкмо позатихна епичната сага "Хан Крум VS Бригадиро".Хайде да се успокоим и да не нападаме диспечерката, тя не е виновна.
Но друга ми е мисълта. Пичове, Нета се напълни с обяви от фирми които свалят звезди от небето само и само да наемат шофьори за ЕВРОПА, а не беше далеч времето когато ние шофьорите се връзвахме на възел за да се уредим в такива фирми.
Та какъв е извода???
А ти Диспечерко как ще се свържеш с мен??? Вече писах че искам да бачкам при теб, и то без да ми плащаш, хайде свържи се с мен де.
Така обява не се пуска.

Първо съм диспечер, а не диспечерка. Относно това как ще се свържа с теб, много ясно, че специално с теб няма да го направя. Защо ли? Защото още от първия ти коментар се разбира колко искаш да работиш и колко искаш само да си изчешеш езика.

Второ, не сме се събрали тук да обсъждаме как се пуска обява, колко трябва да са осигуровките, колко трябва да се плаща и т.н. и не си ти човека който ще казва кое как се прави. Имаме условия, или ти харесват или не. Ако имаш малко поглед над нещата ще видиш,че отговарям на всеки нормално зададен въпрос както прави Калоян.

Dispatch

admin

Бих искал малко да успокоя страстите и да направя едно важно уточнение. Всички лични разговори стават в лични съобщения или в чата. Ще помоля всички участници в темата да проявят взаимна коректност. Личното ми мнение е, че въпросната обява е съвсем коректна и изчерпателна и който има интерес, може да заяви своята кандидатура с лично съобщение.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Dispatch

Цитат на: kaloyan Mladenov - Сряда, 09 Ноември, 2011, 18:36:16
Koлеги нека не нападаме , и нека не правим излишни коментари.Който има въпроси да ги зададе, както виждате диспечера е така добър да отговоря.
А пък след като всички видят условията нека сами да преценят ,ще работят ли във фирмата или не...

Към диспечера (диспонента)...:

- Като не плащате на километър ,ще бъдете ли така добър да обясните как се формира заплатата?

- В кои държави предимно се кара?

- Какви товари "Хладилни ,бордови, извън габаритни и т.н." се транспортират...?

-Със какъв автопарк разполагате ,"Марка ,Година", както и за  ремаркетата?

-Защо търсите шофьор...?

-Колко шофьори сменихте за последните два месеца?

Надявам се на верни и коректни отговори.
Още веднъж желая Успех!

- Заплата - Ще го направя с пример, Ако заплатата ти е 2000 евро и в месеца имаш 20 работни дни, от който си работил всичките си взимаш заплата 2000 евро. Ако не работиш 1 или 2 дни поради причини предизвикани от теб, като например си болен, разделяш 2000 / 20 = 100 евро на ден. Т.е. за 2 неработени дни, ще получиш 200 евро по малко. Ако не работиш заради това, че нямаш работа, ти се брои като работен ден и ти се плаща целия ден.

- Предимно се кара - Белгия, Франция,Холандия, Германия, Англия

- Основно Манове MAN TGA 26.430 - 2002 г, 2001г , като те са със десен волан и IVECO STRALIS 430 с ляв волан. Ремаркетата не са наши тъй като работим със спедиция в Белгия от която ги взимаме и те се смянят постоянно, но те уверявам че са в добро състояние.

- Търсим защото работа ни се увеличава

- На този въпрос няма да получиш отговора, който предполагам че търсиш. През последните 2 месеца не сме уволнявали шофьори, но сме наели 1. През последните 6 месеца обаче уволнихме 2, относно причините бих ги споделил с теб но на по късен етап.

- пропуснах да кажа за товарите - ремаркета са със щори и товара е всякакъв. Желязо, боя, храна, кафе, стъкло, техника.

tonko_66

Дедо, тоз диспечер май още не се осъзнал... ;)

DeDo Vi

Цитат на: vajotrans - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 10:06:29
Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 01:13:57
За пореден път във Форума се пуска обява за набиране на шофьори за Европа. И става мазало, от тема става сапунка.Тъкмо позатихна епичната сага "Хан Крум VS Бригадиро".Хайде да се успокоим и да не нападаме диспечерката, тя не е виновна.
Та какъв е извода???
Така обява не се пуска.

Първо съм диспечер, а не диспечерка. Относно това как ще се свържа с теб, много ясно, че специално с теб няма да го направя. Защо ли? Защото още от първия ти коментар се разбира колко искаш да работиш и колко искаш само да си изчешеш езика.

Второ, не сме се събрали тук да обсъждаме как се пуска обява, колко трябва да са осигуровките, колко трябва да се плаща и т.н. и не си ти човека който ще казва кое как се прави. Имаме условия, или ти харесват или не. Ако имаш малко поглед над нещата ще видиш,че отговарям на всеки нормално зададен въпрос както прави Калоян.
Правилно си разбрал Бате че не търся работа ами само се гъбаркам с вас. Но ако търсех работа, нямаше да си чеша езика тук, а щях да ти пусна СВ (ако беше дал адрес, мейл, или телефон). И ако ти ме беше наел на работа мен, щеше да се вкараш във филм на ужасите. Много правилно расъждаваш, такива като мен са трън в задника на шефчета като теб. И ДА, аз съм човека който решава дали да се бъзика с такива като вас или не. И НЕ си ти човека който ще ми поставя каквито и да било условия.
Пожелавам ти да си намериш много добри работници, и работата да ви се увеличи многократно. Дай боже всекиму.

Уди кълвача

Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 14:31:37
Цитат на: vajotrans - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 10:06:29
Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 01:13:57
Та какъв е извода???
Така обява не се пуска.

Правилно си разбрал Бате че не търся работа ами само се гъбаркам с вас. Но ако търсех работа, нямаше да си чеша езика тук, а щях да ти пусна СВ (ако беше дал адрес, мейл, или телефон). И ако ти ме беше наел на работа мен, щеше да се вкараш във филм на ужасите. Много правилно расъждаваш, такива като мен са трън в задника на шефчета като теб. И ДА, аз съм човека който решава дали да се бъзика с такива като вас или не. И НЕ си ти човека който ще ми поставя каквито и да било условия.
Пожелавам ти да си намериш много добри работници, и работата да ви се увеличи многократно. Дай боже всекиму.

Хубаво е, всеки да изразява мнение, ама малко се излагаш  :)

kaloyan Mladenov

Абе хора,кво напрайхе от таа тема ...?
А стига честно ,глей диспечера ка убаво отговара на въпроси,стига сте се дрънкали ,който неще да работи там да не го прави,ама и да не пречи на други които може пък да им се хареса...и именно затова задавам въпроси за да може евентуално някой да придобие по добра представа за тази фирма ,а не да скокне, и после да вика тия такива, или онакива.
Обява като обява (99 %са такива)въпроса е в това ,че тук е форум и виждате сами ,че може да се придобие повече представа за фирмата ,а не да се фанеш на работа и после да се чудиш как да си вземеш парите и т.н.

Vanko_Petrich

Аз съм работил в тази фирма. Офисът е в Петрич и много трудно си взех парите. Като си тръгнах от Белгия за България чемеретата бяха в Петрич, а разходните бележки, които сам платил аз с мои пари в Белгия. Не искаха да ми признаят разходите.

Причина за редакция: Последно предупреждение за правопис!!!

totunio

admin

Joro

Евалата на колегата за документалното филмче . Аман от мизерия ....

dinko_68

Цитат на: totunio - Неделя, 13 Ноември, 2011, 17:58:08

Малко инфо от извора.

Ха-ха-ха....много верни неща са казани в темата но само искам да знам как диспечера ще коментира клипа или когато фактите говорят и боговете мълчат!

Диспечере, никога не знаеш от къде ще скокне зайчето и дали няма да станеш за смях, така, че друг път не се наемай с дела които са ти тъмна Индия или пък се правиш на ни лук ял ни лук мирисал.

Адмирации за колегата който е качил клипчето и който най вероятно с това ще спаси много колеги от излишно губене на време,средства и най вече нерви.

Нека всички обърнат внимание колко от хората взели участие по темата усетиха още от началото до колко е сгодна и тази поредна обява за работа.Казвам го в смисъл да се подчертае, че вече до такава степен са станали лукави и сладкодумни работодателите, че с лекота успяват да заблудят голяма маса от хора които да им се вържат на глупостите.

admin

Цитат на: В.Димитров - Сряда, 09 Ноември, 2011, 13:56:04
Не защитавам работодателя,но мисля че съвсем коректно отговори на всички въпроси,включително и на това колко е минималното заплащане.Подробности на място.

И след клипа ли все още не се съмняваш в коректността на работодателя? :D :D :D

Dispatch

Цитат на: dinko_68 - Неделя, 13 Ноември, 2011, 20:32:59
Цитат на: totunio - Неделя, 13 Ноември, 2011, 17:58:08

Малко инфо от извора.

Ха-ха-ха....много верни неща са казани в темата но само искам да знам как диспечера ще коментира клипа или когато фактите говорят и боговете мълчат!

Диспечере, никога не знаеш от къде ще скокне зайчето и дали няма да станеш за смях, така, че друг път не се наемай с дела които са ти тъмна Индия или пък се правиш на ни лук ял ни лук мирисал.

Адмирации за колегата който е качил клипчето и който най вероятно с това ще спаси много колеги от излишно губене на време,средства и най вече нерви.

Нека всички обърнат внимание колко от хората взели участие по темата усетиха още от началото до колко е сгодна и тази поредна обява за работа.Казвам го в смисъл да се подчертае, че вече до такава степен са станали лукави и сладкодумни работодателите, че с лекота успяват да заблудят голяма маса от хора които да им се вържат на глупостите.

Dinko_68

За да може да кажеш на определени неща факти, значи трябва да имаш някакви доказателства за това. Както казах по-нагоре последните 6 месеца уволнихме 2 души, който ги гледаш в клипа. Малко е наивно да видиш нещо в интернет и да кажеш: ето гледай казах ли ви? Всеки нормален човек знае, че в 1 история винаги има 2 страни, така че хубаво е да се запознаеш с историите на двете. НО, разбира се ВИЕ съвестните шофьори както знаеш всички сте перфектни, никога не крадете, винаги си вършите работата както трябва и никога не сте виновни. И съвсем не искам да кажа, че всички сте такива. Точно обратното, имаме няколко момчета на които шапка им свалям, но мисля че всички знаем и какви други индивиди има.

Dispatch