• Welcome to Форум на българските шофьори.

Широките автомобили

Започната от admin, Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 12:19:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Вземате ли предвид движещите се около вас по-широки леки автомобили, джипове и микробуси? Преди време имах много неприятен случай в Германия на стеснен участък на А7. Някакъв с един джип Порше Кайен за малко да го стисна с ремаркето в бетонните блокове отстрани. Сложили му знаци, забраняващи движение на МПС с широчина над 2 метра, а той тръгнал да изпреварва.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

bad_kras

Идентичен случай имах и аз в Германия , обаче с една кака , която беше с БМВ Х5. Ошмули се дясното огледало по възможно най грубия начин в закопчалките на брезента (на щората) в мойто ремарке. Въобще нито намали , нито и спря след ремонта - да речем в авариината лента. Отпраши с пълна газ и не можахме и да се запознаем дори.  :D
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Цитат на: bad_kras - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 12:45:20
Идентичен случай имах и аз в Германия , обаче с една кака , която беше с БМВ Х5. Ошмули се дясното огледало по възможно най грубия начин в закопчалките на брезента (на щората) в мойто ремарке. Въобще нито намали , нито и спря след ремонта - да речем в авариината лента. Отпраши с пълна газ и не можахме и да се запознаем дори.  :D

Лошото при мен беше, че за да не го притисна, много леко стъпих с предната дясна гума върху бетона. Ако тази маневра ми беше дръпнала рязко волана, не знам какво щеше да стане.

admin