• Welcome to Форум на българските шофьори.

2011.11.10

Започната от Lorinser, Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 20:22:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lorinser

Малко прекалявате ми се струва.Я ми обяснете какво трябва да се осъзнае автора на обявата и кое точно е нередното? Погледнато психологически престъпника в 90 процента от случаите е бил малтретиран като малък.Замислете се . Имам усещането че са ви цакали цял живот и сега си изливате злобата на всеки.
Сори за поста,ако искате ме наказвайте ама тая тема с такива отговори в нормален форум отдавна би била прочистена , хората отговорили по такъв циничен начин наказани! Админа хубаво си помисли и върху диалектите,щото така като чета някой хора тук /определено лансирани от теб/ имам чувството че не съм в България,а в Македония.В ТОЗИ ФОРУМ СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА!НЕ СИ УТОЧНИЛ - И НА БЪЛГАРСКИ!Слабо ме интересуват трактористи,бригадири и комбайнери!Селски форум се очертава,с заформящо се ядро от десетина човека,които и ще си останете.

Lorinser

Mandor

Не ги взимай толкова насериозно. Ако още не си разбрал- всички шефове са "амбреажи"   ;D
И тук просто изпускат парата. За това и собственици на камиони тук няма. А от това страда диалога.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

admin

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 20:22:19
Малко прекалявате ми се струва.Я ми обяснете какво трябва да се осъзнае автора на обявата и кое точно е нередното? Погледнато психологически престъпника в 90 процента от случаите е бил малтретиран като малък.Замислете се . Имам усещането че са ви цакали цял живот и сега си изливате злобата на всеки.
Сори за поста,ако искате ме наказвайте ама тая тема с такива отговори в нормален форум отдавна би била прочистена , хората отговорили по такъв циничен начин наказани! Админа хубаво си помисли и върху диалектите,щото така като чета някой хора тук /определено лансирани от теб/ имам чувството че не съм в България,а в Македония.В ТОЗИ ФОРУМ СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА!НЕ СИ УТОЧНИЛ - И НА БЪЛГАРСКИ!Слабо ме интересуват трактористи,бригадири и комбайнери!Селски форум се очертава,с заформящо се ядро от десетина човека,които и ще си останете.

Прочетох публикацията ти и мисля, че тона ти е назидателен и неудачен. Значи лично аз уточних, че обявата е съвсем коректна и това, че някои от участниците изказват лично мнение не означава, че влагат някакъв особен и дързък цинизъм. Къде точно го видя този цинизъм? Относно психологическия аспект на нещата мисля, че един форум за психология би дал повече отговори на въпроса ти за "цакането" и още подобни травми в ранното детство. Не, няма да те наказваме, но относно диалектите си мисля, че все пак Македония е един романтичен период от българската история. Или имаш претенциите, че говориш и пишеш изключително и само правилен български език? Относно изказването ти по повод "селския форум" няма да вземам отношение. Все пак така си почувствал нещата, така си ги споделил с нас. И преди теб ни предричаха тъжно бъдеще и дори закриване на форума, но за щастие това на този етап се отлага във времето. Ще си позволя да ти дам и един съвет. За да бъдеш максимално полезен, огледай по-обстойно форума и ако забележиш още неща, които те дразнят, сподели ги с нас.

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Lorinser

Веднага ще ти споделя. :) Това,че ти си от даден етнос веднага си проличава във форума. В постовете на бригадира от сто думи едва десет са Български.Ами мен лично това ме дразни да ти кажа.По същата логика почвам да пиша гръцки на кирилица.Нещо против?

driver1

Буенас тардес, компанйерос! Ке таль? Порке конфронтартес есте ноче? Транкильо, тодос ес нормалменте! :)))))))

!na

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:01:31
Буенас тардес, компанйерос! Ке таль? Порке конфронтартес есте ноче? Транкильо, тодос ес нормалменте! :)))))))

Добра да е. Ми как да сме, добре сме. И не, не се караме, всеки си споделя  :D

П.С. Сори за спама, ама не се сдържах
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 20:47:21
Веднага ще ти споделя. :) Това,че ти си от даден етнос веднага си проличава във форума. В постовете на бригадира от сто думи едва десет са Български.Ами мен лично това ме дразни да ти кажа.По същата логика почвам да пиша гръцки на кирилица.Нещо против?

Да не би да си загубил представа за времето и пространството? Ти наистина ли си мислиш, че моята толерантност е безгранична? Бъркаш ли ме с някого, или просто не четеш никовете? За какъв Бригадир ми пишеш в момента? Някакви етноси набъркваш и се опитваш да създадеш някакво напрежение. Аз от какъв етнос съм и кое точно си проличава? А за гръцкия език на кирилица можеш да опиташ. Нека да видим какво ще се получи. Съжалявам, че всичко това го пиша тук, вместо на лично съобщение и разводнявам темата, но искам всички да видят какъв нов участник си имаме във форума. Тук си от едва една седмица, и вече успя да предизвикаш доста негативни усещания в мен.

Lorinser

Във форума участниците по време на престой ли се титуловат?  ??? Знаеш ли това ми е последният пост.Поне известно време ще се въздържа да пиша тук.Вземи си стегни малко форума и конкретно темите,а стига се е писало само глупости.

И за да не бъда съвсем офтопик ще дам за пример тази обява,вместо да научим някой полезна информация за фирмата или нещо полезно като цяло за изисквания за работа в европа , ние се наслушахме на глупости за диспечера който не бил в час.Евала /позволявам си мой диалект/ голяма тема.

admin

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:11:59
Във форума участниците по време на престой ли се титуловат?  ??? Знаеш ли това ми е последният пост.Поне известно време ще се въздържа да пиша тук.Вземи си стегни малко форума и конкретно темите,а стига се е писало само глупости.

Естествено! Не си ли си забелязал, че тук всеки има някакъв ранг? За предложенията ти ще те насоча към раздел "Предложения". За стягането на форума няма да те послушам, не обичам да получавам съвети от хора, които не познавам и от които не съм търсил помощ. Благодаря ти все пак за написаното до момента.

driver1

Цитат на: admin - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:17:40
Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:11:59
Във форума участниците по време на престой ли се титуловат?  ??? Знаеш ли това ми е последният пост.Поне известно време ще се въздържа да пиша тук.Вземи си стегни малко форума и конкретно темите,а стига се е писало само глупости.

Естествено! Не си ли си забелязал, че тук всеки има някакъв ранг? За предложенията ти ще те насоча към раздел "Предложения". За стягането на форума няма да те послушам, не обичам да получавам съвети от хора, които не познавам и от които не съм търсил помощ. Благодаря ти все пак за написаното до момента.

Админе, я погледни и ме информирай какъв ранг има скромната ми личност за да си знам и да се съобразявам?

Lorinser

Ти ранг нямаш компанейро.Тука ранга се дава на хора които познавал добре,па макар и да ръсят само глупости.

!na

Момчета, не сте прави - ранг, рейтинг....тези неща нямат особено значение, не се хващайте за думата.
Форумът е направен така, че всяка публикация се брои и в определени рамки се покачва т.нар. ранг.
Разбира се, има модератори и администратор на форума - това са най-високите рангове, както и навсякъде другаде по форумите. Но никой не раздава рангове :)
Рейтингът пък (който аз лично недолюбвам и съм писала неведнъж) се трупа от + и -, които потребителите дават на съфорумците.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Господа,не знам какъв Ви е проблема изглежда е мойта велика личност,тъй че бъдете любезни и се обърнете към мен не си показвайте интелекта пред хората.
На господин расиста да му кажа само да не замесва моя умствен капацитет,че нещо май започва да се взима насериозно.

Lorinser

Никъде не съм споменал думата раса!Още веднъж доказа капацитета си.:) Споменах етнос.И така както ти пишеш на твоя език не смяташ ли за редно и етническите турци, цигани и гърци за редно да го правят?

admin

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:23:32
Админе, я погледни и ме информирай какъв ранг има скромната ми личност за да си знам и да се съобразявам?

Погледнах и виждам, че си начинаещ все още. Това конкретно за теб. А за всички потребители на форума ще обобщя по следния начин. На форумен език начинаещ означава, че когато влезеш в едно такова общество е редно първо да се поогледаш, да прецениш обстановката и когато вече си наясно с повечето неща, правила и изисквания, да започнеш постепенно да навлизаш в дискусиите. Приемам всякакви предложения и за целта си има съответния раздел. Няма нужда всяка тема да се оспамва по всевъзможен начин.

admin