• Welcome to Форум на българските шофьори.

2011.11.10

Започната от Lorinser, Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 20:22:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:39:45
Никъде не съм споменал думата раса!Още веднъж доказа капацитета си.:) Споменах етнос.И така както ти пишеш на твоя език не смяташ ли за редно и етническите турци, цигани и гърци за редно да го правят?
Баце ич не ми е да ти каем ко пишеш оти не моем му влезем у смисъло,но човек намекваш или там нещо си относно етнос и ала бала за мойта тъпа личност си е расистче тъй че ко ше мъцнеш.

Бриги Магнито

Mandor

Мразим расизма и тъмнозелените
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

Бриги Магнито

Абре капацитето ми ненам къв е ма таз тема май е ,че некой дири шофер или нещо си ,а ти се уръфа у мойта натурка ъхххх ,че си ми капацитетен .Че получим тик бре не мой така .

driver1

Цитат на: admin - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:44:11
Цитат на: driver1 - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:23:32
Админе, я погледни и ме информирай какъв ранг има скромната ми личност за да си знам и да се съобразявам?

Погледнах и виждам, че си начинаещ все още. Това конкретно за теб. А за всички потребители на форума ще обобщя по следния начин. На форумен език начинаещ означава, че когато влезеш в едно такова общество е редно първо да се поогледаш, да прецениш обстановката и когато вече си наясно с повечето неща, правила и изисквания, да започнеш постепенно да навлизаш в дискусиите. Приемам всякакви предложения и за целта си има съответния раздел. Няма нужда всяка тема да се оспамва по всевъзможен начин.

ОК, разбрах, задълженията си като начинаещ. От което следва, че като "старши потребител" влизаш и без да се оглеждаш и ослушваш плясваш квото ти дойде наум и очакваш аплодисментите. Щото си "старши". Айде, моля ти се! И аз съм за правилата, ама разни рангове, рейтинги и подобни безсмислици не ги разбирам. Честно!

Бриги Магнито

Аз ли съм влезнал и съм пляснал нещо бацин ако е така требва ти каем,че си един от малкото де се е вързал ,а честито.

driver1

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:57:37

Аз ли съм влезнал и съм пляснал нещо бацин ако е така требва ти каем,че си един от малкото де се е вързал ,а честито.

Глей ся! Бях обяснил подробно мотивите си, но необяснимо защо поста ми не излезе. Да приемем, че повредата е в моя телевизор. Имах предвид, че не навсякъде и във всички теми подхода ти следва да е един и същи. Но така си решил, така го правиш. Аз съм против всякаква форма на ограничения и цензура, но не и против реда. Пък и не се взимам толкова насериозно. А ти си "старши потребител", друго си е...

admin

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:54:43
ОК, разбрах, задълженията си като начинаещ. От което следва, че като "старши потребител" влизаш и без да се оглеждаш и ослушваш плясваш квото ти дойде наум и очакваш аплодисментите. Щото си "старши". Айде, моля ти се! И аз съм за правилата, ама разни рангове, рейтинги и подобни безсмислици не ги разбирам. Честно!

Прикрепям информация относно потребителските групи. От което следва, за да станеш "старши потребител" първо трябва да направиш 250 публикации. От което следва, че имаш някаква представа за правилата във форума. И за втори път ще уточня, че публикацията ми не е насочена конкретно към теб. Трябва ли да коментирам отворения характер на този форум, който се изразява в пълна толерантност дори и към "гостите" на форума. Те имат пълен достъп до целия форум, заедно с информацията в профилите на потребителите и анкетите. Трябва ли да коментирам липсата на каквото и да е задължение за брой публикации като условие за публикуване в определени раздели? Всичко това го пиша с ясното съзнание, че съществуват форуми с доста ограничения в такъв аспект. Дори в много форуми има ограничение за изпращане на лични съобщения, както и служебно скрити лични данни като имейли и други подобни начини за контакти.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 22:05:39
Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 21:57:37

Глей ся! Бях обяснил подробно мотивите си, но необяснимо защо поста ми не излезе. Да приемем, че повредата е в моя телевизор. Имах предвид, че не навсякъде и във всички теми подхода ти следва да е един и същи. Но така си решил, така го правиш. Аз съм против всякаква форма на ограничения и цензура, но не и против реда. Пък и не се взимам толкова насериозно. А ти си "старши потребител", друго си е...

Баце то ми светна,че мойта особа е виновна,че е старейшина ма преди ти бех писал и за кво съм Бригадирче сешаш ли се или го дуна ветъро,оше тогиз у чато ти казах ,че умрем некой ми почне с нищо лично кат твоя авер гусин ,,Госпожо тоя ме бие,, тъй че шо двамцата не вземете да ме почерпите по едно бире и че се маанем Ви не тровим душата.

Mandor

Кой спомена за бира?

Бриги Магнито

Цитат на: Mandor - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 22:12:37
Кой спомена за бира?
А де я мъцнах ,ма нешо греда оферта няма.Ше чекаме.
;)

driver1

ОК, не му е мястото тук да спорим, темата е друга. Иначе не съм съгласен с някои неща, в частност - рейтинги, "старши", "младши" и "начинаещи" потребители. Но проблемът си е мой. Исках да си изясня дали да се чувствам като гост в личното пространство някому, защото откровено казано, някои изказвания на админа оставят подобно впечатление. А на бригадирчето, което се "оплака" в друга тема, че "испанската" група му праснала минуси ще кажа, че дълбоко греши! Именно защото смятам, че тези неща са пълна глупост.

Mandor

Ми той админа плаща хостинга. И поръчва музиката. Трябва да отбележа че е доста либерален, на други места отдавна да са разчистили темата.

admin

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 22:18:27
ОК, не му е мястото тук да спорим, темата е друга. Иначе не съм съгласен с някои неща, в частност - рейтинги, "старши", "младши" и "начинаещи" потребители. Но проблемът си е мой. Исках да си изясня дали да се чувствам като гост в личното пространство някому, защото откровено казано, някои изказвания на админа оставят подобно впечатление. А на бригадирчето, което се "оплака" в друга тема, че "испанската" група му праснала минуси ще кажа, че дълбоко греши! Именно защото смятам, че тези неща са пълна глупост.

Напротив, аз държа всеки тук да се чувства просто като един от всички нас. Не приемам обаче някакви плитки заяждания и то без каквото и да е основание. Все пак след няколко дни този форум ще навърши своята една година и през цялото това време почти всеки ден съм полагал усилия, за да стане това, което е в момента. И по никакъв начин няма да допусна някой новопоявил се още от вратата да нарича това място "селски форум". Участието във форума не е задължително и всеки е тук единствено по своя преценка, желание и воля.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Ихааа, много искра, много ток удари темичката, малииии!
 """Бригадирчеее, скииш ли, що печиш на хората да се кланят за стинки, а?
 Ами Админа, и той к'во се меси!"""
 Аз пък си мислех, че тука се сбираме по емоция и хъс! А, гледай сега каква е била работата, ????
Сори, ама не мога да се съглася, че диспечера ще ми казва къде и колко кинти ще ми отдържа, поне аз съм на това мнение! Нека да ми обясни политиката на осигуряване и какво включва това, ако обича! Дали, ако ме заболи зъб, корем, а ако ще и к.р на път кой ще ми плати разноските по лечението?
 Това, че прави пауза на магистралата, като нормална пауза (почивка) ли е?
  Абе, изобщо не мога да разбера-глави ли се навеждат или задници се полагат ???
  Не ми се искаше да се намесвам, но баааа си, БГ простотията къде се налага под кожата ни!  Бутаме за ,,Синдикат", а ние още на прага си продаваме душите.
  Хайде, лека и мека с душа на BG!!! :-\ :'( :-\

bad_kras

Вижте сега , не виждам проблем кой и за кво се драчи.  Относно обявата - ако се е постарал ''диспечера'' , да се поинтересува как се публикуват обяви , можеше да я заключи и да остави имейл или на лични да му задават въпроси колкото и който желае. А относно това кой и как задава въпросите си към него , не мисля че някой може да държи сметка на някого , освен Админа и ние - хората които сме му в помощ. Така че хайде да не се заблуждаваме кой какъв е и как да си мери интелекта. На когото му е неудобно винаги може да напусне доброволно както и се е появил доброволно. Относно форума - може би това е единствения форум в който наистина шофьори си споделяме информация. И кой как да я споделя в нашия форум си има правила , които държим да се спазват. Ако имате претенции към някой съфорумец винаги можете да му ги изложите в лични съобщения или в чата , но НЕ и да се оспамват темите.
На всички които проявяват разбиране , желая удачно ползване на форума.   

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***