• Welcome to Форум на българските шофьори.

Прекъсване при Golf 3 1.6 GT

Започната от kRisss, Понеделник, 14 Ноември, 2011, 20:10:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pumix

Е аз съм ПеУничанин ма не ги чаткам много ГоУфовете.Та по проблема-на моята кола го правеше същото и се оказа,че е заминала ламбда сондата.Щом и ГоУфето е инжекцион може и тва да е.Е сега се сетих,че причината може да е и много елементарна,като недостиг на гориво да речем-ако помпата е почнала да си отива от тоя свят. ;D ;D

Прочетох едно мнение по нагоре,защо му била бензинова кола,след като е камионджия,еми аз мислим,че дизелова кола е трактор с екстри.Не е ли бензинец не е работа,това за колите де.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

rosen79

Цитат на: pumix - Четвъртък, 15 Март, 2012, 00:22:29
Е аз съм ПеУничанин ма не ги чаткам много ГоУфовете.Та по проблема-на моята кола го правеше същото и се оказа,че е заминала ламбда сондата.Щом и ГоУфето е инжекцион може и тва да е.Е сега се сетих,че причината може да е и много елементарна,като недостиг на гориво да речем-ако помпата е почнала да си отива от тоя свят. ;D ;D

Прочетох едно мнение по нагоре,защо му била бензинова кола,след като е камионджия,еми аз мислим,че дизелова кола е трактор с екстри.Не е ли бензинец не е работа,това за колите де.
Качи се на някое ТДИ и пак ще си говорим дали са трактори.Аз си мислех същото преди да се кача на ТДИ и сега бензинова кола не искам да виждам.Новите дизели нямат нищо общо с предишните.А за проблема на колегата да си провери ланда сондата,кабели,свещи,стъпковото моторче.
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

rosen79

kRisss

Не беше толкова страшно :D Смених си делкото свещите и маркуча за газовето от картера и колата влезе във форма.Сега само като е студена малко предърпва но след 2,3 минути се оправя.Иначе на диагностика не дава никакви грешки.Благодаря за коментарите!И няма нищо,че е стара темата все пак може някой друг също да има този проблем.

pumix

Цитат на: rosen79 - Четвъртък, 15 Март, 2012, 13:14:05
Качи се на някое ТДИ и пак ще си говорим дали са трактори.Аз си мислех същото преди да се кача на ТДИ и сега бензинова кола не искам да виждам.Новите дизели нямат нищо общо с предишните.А за проблема на колегата да си провери ланда сондата,кабели,свещи,стъпковото моторче.
Качвал съм се и на TDI,CDI,DTI-трактори от секаде.А зимата,като застудя малко повече,сутрин пред блока ние с бензиновите си палехме,а ония с нафтовите печки си биеха тиквите.

rosen79

Просто на такива си попаднал.Моя зимата си пали както през лятото.По какъв критерии ги сравняваш?

lefterow

Tihomir78

Цитат на: georgi87 - Вторник, 13 Декември, 2011, 22:26:58
Баце като си фен на таа марка и камионджиа чафка ли ти изпи мозъка да зимаш бензин . За тоо модел мотора е 1.9 ТДИ просто нема грешка и гори 5-6 кила нафта градско ако тие и нафтата гратис от камиона значи гори 0 на 100. А с тоо бензин си плащаш за всеки 1 изминат километър.

А ако имаш бензинова кола не може ли да продадеш нафтата и си зареждаш колкото искаш. Е има малко загуба от прехвърлянията ама накрая пак ти гори 0 на 100.  ;)

Tihomir78