• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание PIMK!!!

Започната от bobko, Сряда, 16 Ноември, 2011, 12:25:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

makedonski_1970

makedonski_1970

blajiv

ПИМК е една от най-добрите български фирми, идеално място за стартиране в тази професия.Заплащането не е на европейско ниво, но с нищо не е по-лошо от другите български фирми. Работих там повече от година, изплащаха ми всичко, както си беше уговорката и след като напуснах ми изплатиха и депозита след 45 дни, също както беше уговорката. Имам само една забележка, за причинено ПТП с незначителни щети в Германия по моя вина (   зажулих огледалото на един унгарец на паркинг) ме санкционираха от фирмата с 400лв. , а на моето ремарке нямаше никакви щети даже!

blajiv

ivopifeca

Цитат на: blajiv - Вторник, 05 Август, 2014, 21:33:28
ПИМК е една от най-добрите български фирми, идеално място за стартиране в тази професия.Заплащането не е на европейско ниво, но с нищо не е по-лошо от другите български фирми. Работих там повече от година, изплащаха ми всичко, както си беше уговорката и след като напуснах ми изплатиха и депозита след 45 дни, също както беше уговорката. Имам само една забележка, за причинено ПТП с незначителни щети в Германия по моя вина (   зажулих огледалото на един унгарец на паркинг) ме санкционираха от фирмата с 400лв. , а на моето ремарке нямаше никакви щети даже!
Колега,нещо не разбирам,на тва,кое беше незначителното с тези 400лева,за  забележка де ???

driver1

Баси! Тия 400лв. му взели за без щета! Представям си кво ше струва, ако и драскотина има!
Хубава и точна фирма, няма съмнение...:-)

lubcho1971

Да, но човека е доволен. Явно е въпрос на престиж да работиш в "ПИМК".

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 24 Ноември, 2013, 16:13:59
А ако имам опит, реално им пестя обучението, нали? Ако цената на това обучение е 3000 лв, щото толко изискват ако инвестират в теб, а ти си тръгнеш... добре, тогава да ми дадат първоначално 3000 лв, щото нема да ме обучават, па и по 80 евро на ден, щото съм опитен.. па направо да почвам..
ай ше ги таковам у тарикатите баш

Колега,в "ПИМК" автовлакове няма, за да ти плащат така както ти си пожелаеш, но май и професори не търсят. Вероятно трябва да се преориентираш към преподавателска дейност, но там на заплащане едва ли ще си доволен. Все пак успех!

Обединени публикации!!!

lubcho1971

...

lubcho1971

...

dako

Здрасти колеги. Новобранец съм и имам един  познат които може да ме вземе с него в     
Пимк .колко време ще ме учат и какви пари ще взимам докато се уча ?

Embolado

Докато си ученик вземаш 15 евро надник.Обучението ти продължата 2, 3 месеца.

г.тончев

Здравей.колко време ще си ученик зависи от теб и от учителя ти.Бях ученик 17дена.На 18ден ми дадоха камион.Въпрос на желание и доказване.Няма невъзможни неща,особено в ПИМК.От както работя в ПИМК станах вярващ.Там всичко е възможно и всичко може да стане.Важното е да си повярваш.Като за начало фирмата е номер едно.След време ти ще си прецениш.Има хора работят от 6-7г,други напускат след месец.Насила хубост не става.

penzata

Колега Тончев дай малко повече инфо ако е възможно.Къде пътуваш как ти плащат, нарушаваш ли регламента и т.н.Лека и безаварийна.
Не парите правят мъж, а мъжът прави пари.

dako

abator

В Германия попаднах на камион на ПИМК и реших да кажа здрасти на колегата. Оказа се, че е испанец. Бях много учуден и го питах дали е доволен. Отговори ми, че бил изключително доволен. Не знам какво да мисля вече за тази фирма.

камионджията

99 % от вас който мислят че фирмата не струва и не си плащат са пълна заблуда или явно не им се работи и по цял ден мислят как да заплюят някой от 6 месеца съм тук и съм доволен прекалено даже :)
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

loshdancho

Цитат на: камионджията - Събота, 29 Ноември, 2014, 18:12:39
99 % от вас който мислят че фирмата не струва и не си плащат са пълна заблуда или явно не им се работи и по цял ден мислят как да заплюят някой от 6 месеца съм тук и съм доволен прекалено даже :)
Като тръгнеш да напускаш  ще пишеш как става.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.