• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание PIMK!!!

Започната от bobko, Сряда, 16 Ноември, 2011, 12:25:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lorinser

Най-интересното в случая обаче е , че моите чорбаджии имаха коли за по 100 000 евро.Той един по-възрастен колега му го каза, като не можеш да плащаш продавай колата и плащай на хората, ако пък ти е много мила продавай камионите разплащай се с хората и спирай тоя бизнес, той не е за теб.
А относно заплащането съм съгласен на по-ниско заплащане да работя, но да си имам карта за зареждане, камиона да е в изправност(поне в минималните допустими норми, гуми, масла и спирачки), и където националите са много кофти да се кара магистрала.Да се спазват почивките.Тогава бих работил на по-ниско заплащане, при тези условия бих работил и в дългосрочен план.

А това, че съм нов не ме прави по-различен от останалите колеги.Тръгвам и притигам в срок за разтоварване, къде с навигации, къде с телефонни консултации с колеги.Въпроса е да доставя в срок товара и да не ударя камиона.Като новак изпитал всичко това сам мога да споделя, че най-добре човек се учи сам.Кога правих първия курс на двойка нищо не научих.Тръгваш сам на почивките си планираш следващият маршрут и така...Ако не се мислиш за много велик и голям и внимаваш всичко ще е наред, леко полека ще се научиш.

Lorinser

maxi1999

Преди около 20 дена,ме назначиха на работа в ПИМК като шофьор с договор и ми казаха да се прибера в къщи и да чакам да ми се обадят за курс,мисълта ми е нормално ли е това.
Кажете им,че идвам и водя ада след себе си.Уаят Ърп

maxi1999

driver1

Цитат на: maxi1999 - Неделя, 07 Октомври, 2012, 11:20:06
Преди около 20 дена,ме назначиха на работа в ПИМК като шофьор с договор и ми казаха да се прибера в къщи и да чакам да ми се обадят за курс,мисълта ми е нормално ли е това.

Не, не е нормално това, но е изключително удобно за тях. За дните в които очакваш да ти се обадят ще получиш минималните пари, които са по договора ти. Бълха ги ухапала. В същото време имат на разположение по всяко време готово на всичко ентусиазирано пушечно месо, което да извикат на пожар и да го изпратят на двойка на път. Когато теглиш чертата в края на месеца може да се окаже, че си заработил по-малко от чистачката в офиса им.

stoil nedev

Цитат на: maxi1999 - Неделя, 07 Октомври, 2012, 11:20:06
Стар превозвашки номер! Съветвам те да идеш и да си вземеш документите и изчезвай оттам!
Цитат на: driver1 - Неделя, 07 Октомври, 2012, 12:29:41
  Не, не е нормално това, но е изключително удобно за тях. За дните в които очакваш да ти се обадят ще получиш минималните пари, които са по договора ти. Бълха ги ухапала. В същото време имат на разположение по всяко време готово на всичко ентусиазирано пушечно месо, което да извикат на пожар и да го изпратят на двойка на път. Когато теглиш чертата в края на месеца може да се окаже, че си заработил по-малко от чистачката в офиса им.
Повече от вярно, особенно в частта за парите и чистачката!
Решението обаче си е на колегата.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

maxi1999

Обадиха ми се, на 14.10.12 неделя тръгвам за Испания.

driver1

Цитат на: maxi1999 - Петък, 12 Октомври, 2012, 20:18:02
Обадиха ми се, на 14.10.12 неделя тръгвам за Испания.

Тука сме, чакаме. :) :) :)

maxi1999

grants

Какво стана калега доволен ли си или ще има ДИМ ДА МЕ НЯМА :)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

maxi1999

Да, в интерес на истината ми беше интересно.

Rammbon

Само каране, без да се прибират ...

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Днес изгледах 6 филма и докато зяпках един чувам, че из паркинга се въртят едни маневри, поглеждам ПИМК ,,, около десетина минути паркираше  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Сигурно е поредното пушечно месо  ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Събота, 10 Ноември, 2012, 19:08:47
;D ;D ;D ;D ;D ;D Днес изгледах 6 филма и докато зяпках един чувам, че из паркинга се въртят едни маневри, поглеждам ПИМК ,,, около десетина минути паркираше  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Сигурно е поредното пушечно месо  ;D ;D ;D ;D ;D

Ами радвай се, че огледалата ти са си на мястото. :)
  Аз пък преди време имах следния случай: Спирам за 30мин. почивка на Вентимиля, на излизане от Италия, веднага след касите. Оставаха ми около 5мин., когато до мен спря композиция на ПИМК с двама юнаци в нея, но така, че очевидно съм в невъзможност да изляза. Слязох и отидох при ''колегите'' и ги помолих да върнат 2-3 метра назад, защото всеки момент ще трябва да тръгна. Що ми трябваше! Бях залят от поток приказки, като най-приемливите бяха, че като сме работели за испански фирми сме се мислели вече за голямата работа. Комплексари на квадрат. Така и не се помръднаха, а ми предложиха да изчакам около 40мин. и ще тръгнем заедно. След няколко рискови маневри си реших проблема, но тия селяндури ще ги помня дълго.

stoil nedev

Цитат на: rider777 - Събота, 10 Ноември, 2012, 19:08:47
Ами нека се учи човека научен никой не се е родил, все от някъде трябва да се започне.
Цитат на: driver1 - Събота, 10 Ноември, 2012, 20:36:56
  Ами радвай се, че огледалата ти са си на мястото. :)
  Аз пък преди време имах следния случай: Спирам за 30мин. почивка на Вентимиля, на излизане от Италия, веднага след касите. Оставаха ми около 5мин., когато до мен спря композиция на ПИМК с двама юнаци в нея, но така, че очевидно съм в невъзможност да изляза. Слязох и отидох при ''колегите'' и ги помолих да върнат 2-3 метра назад, защото всеки момент ще трябва да тръгна. Що ми трябваше! Бях залят от поток приказки, като най-приемливите бяха, че като сме работели за испански фирми сме се мислели вече за голямата работа. Комплексари на квадрат. Така и не се помръднаха, а ми предложиха да изчакам около 40мин. и ще тръгнем заедно. След няколко рискови маневри си реших проблема, но тия селяндури ще ги помня дълго.
Интелигетно момче ми се виждаш , въпреки че за някой неща не мога да се съглася с теб ...... и знаеш че простотията българска рогашка е НЕИЗКОРЕНИМА и сигурно си я срещал често.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

grants

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 04 Октомври, 2012, 00:34:51

.Кога правих първия курс на двойка нищо не научих.Тръгваш сам на почивките си планираш следващият маршрут и така...Ако не се мислиш за много велик и голям и внимаваш всичко ще е наред, леко полека ще се научиш.
Да много си прав колега и при мен стана така. Караме на 2-ка нищо ама нищо и като тръгнах сам вече беше друго трудно ама много трудно но с времето всичко се оправя.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

makedonski_1970

к >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(олега не слагай етикет на около 1000 колеги!!!!!!!!!

makedonski_1970