• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание PIMK!!!

Започната от bobko, Сряда, 16 Ноември, 2011, 12:25:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bobko

Колеги, ако искате да работите и да си получавате цялата обещана заплата, а не половината, не започвайте във фирма PIMK.

bobko

Уди кълвача

Уди кълвача

Бриги Магнито

Цитат на: Уди кълвача - Сряда, 16 Ноември, 2011, 17:53:12
Добре.
Уди бацин не мой с рого бре или подмини или по-нежно кво тва добре.

bobko мерси баце за инфото,жив и здрав и не се нерви мноо пустиняци кат ПИМКо се навъдия те за тва bad_kras стега четата ако имаш път към В.Търново къде 21.12.2011 се отбий ,дано се хванем да си оправим нещата,че то от измекярски фирми и шефове байгън(кафа,ми писна и др. ;) Уди ский как ги владеем езиците,ко ше мъцнеш ) ми стана.

han_krum

Баси бай Петко сее повредил.............вече и половин заплата дава!!!!!
Абе момци да ви кажем,че сте мой ора фирмата се развива и други фирми си прай и ,че търсат у скоро шофери за меги с месторабота у едно село до Пловдив!!!!Ма па бай Петко е отзаде!

Бриги Магнито

Цитат на: han_krum - Сряда, 16 Ноември, 2011, 19:55:03
Баси бай Петко сее повредил.............вече и половин заплата дава!!!!!
Абе момци да ви кажем,че сте мой ора фирмата се развива и други фирми си прай и ,че търсат у скоро шофери за меги с месторабота у едно село до Пловдив!!!!Ма па бай Петко е отзаде!
Баце тоз не беше ли Илиян бре,па Петко май беше друг,ма бем ли ги и дваматцата един дол дренки ,макар че единио чух фанал да се очовековечава.

Zepp44

В момента в джобс пак има обява, че търсят шофьори. Сигурно доста са им избягали напоследък ...

Уди кълвача

Цитат на: Бригадира - Сряда, 16 Ноември, 2011, 18:39:49
Цитат на: Уди кълвача - Сряда, 16 Ноември, 2011, 17:53:12
Добре.
Уди бацин не мой с рого бре или подмини или по-нежно кво тва добре.

bobko мерси баце за инфото,жив и здрав и не се нерви мноо пустиняци кат ПИМКо се навъдия те за тва bad_kras стега четата ако имаш път към В.Търново къде 21.12.2011 се отбий ,дано се хванем да си оправим нещата,че то от измекярски фирми и шефове байгън(кафа,ми писна и др. ;) Уди ский как ги владеем езиците,ко ше мъцнеш ) ми стана.

Е ас ко каах, същуту кат теби, сао чи с идна думъ :)
И ас моа да владея изици :)

Johnny Bravo

ivopifeca

А да видиме какво ще стане примерно,като му се наредят на тоя чорбаджия на тази фирма всички шофьори на които разбира се не е платил и си поискат паричките,които им далжи този баровец!Ако не плати всичките метат ключовете точно преди курсовете с натоварени камиони,а ги метат и тия в Европа с камионите на сьщата фирма!Тогава какво ще стане,колеги?

Бобо89

Цитат на: ivopifeca - Петък, 25 Ноември, 2011, 21:14:03
А да видиме какво ще стане примерно,като му се наредят на тоя чорбаджия на тази фирма всички шофьори на които разбира се не е платил и си поискат паричките,които им далжи този баровец!Ако не плати всичките метат ключовете точно преди курсовете с натоварени камиони,а ги метат и тия в Европа с камионите на сьщата фирма!Тогава какво ще стане,колеги?
Колега не забравяй,че ние сме българи,ако имахме малко гръцка жилка може и да стане тая работа.Виж маляките,като кажат стачка това значи стачка.Всички превозвачи спират работа.

O4ilatia

Някой беше писал , че подписваш договор за определена заплата и определено време  / в случая три години / и неустойка при неизпълнение на договора . Струва ми се нормално , тъй като всеки има глава на раменете и може да прецени , дали тази заплата го устройва . Съгласно Закона за Задълженията и Договорите , ако една от страните не спази клаузите на договор , дължи обезщетение на другата страна , или не може да предявява претенции за изпълнение в нейна полза !

Бриги Магнито

Някъв вид заплатка дават ли из ПИМК и ако не е тайна към колко български юана се приравнява,че нещо ми се кара Тракторс на твърд договор за 3 години.

danesa

Плащат 40 евро на ден, а на вътрешно 50.

kkkvd

Цитат на: Бобо89 - Петък, 25 Ноември, 2011, 22:18:55
Колега не забравяй,че ние сме българи,ако имахме малко гръцка жилка може и да стане тая работа.Виж маляките,като кажат стачка това значи стачка.Всички превозвачи спират работа.
Колега, нема да меташ ключовете. Държиш си ги в джоба. Отваряш таблото дето е GPS-a (или където е, но обикновено е зад километража), изключваш му тока, мърдаш 50-100 км встрани (или към адреса) и им заявяваш че камиона ще светне на екрана, кога женати каже, че парите са дошли. Па ако ще и да ти е последния курс.... Гарантирано плащане!

По добре така, отколкото да си тръгнеш и да имаш да взимаш. Взимаш първо, тръгваш си после.

spa67

Е,до кога така да правим?Не е ли по добре,всички да се организират,и да спрът едновременно и докато не се изяснят да не тръгват.Въпрос на организация.

spa67