• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание PIMK!!!

Започната от bobko, Сряда, 16 Ноември, 2011, 12:25:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DENINI

Много ясно,че го правят да те научат,но ти не си го осъзнал.Научи се при тях и си търси работа другъде ако не те оценят там.Друг вариант практически нямаш.

DENINI

MB Actros

Данчо и Денини са много прави момчетата,аз на времето направих два курса на 0,02ст.на км до Испания ,а преди това 3 месеца правих уборка на плаца за 85лв на месец.Сега след толкова години съм доказал ,че може да се разчита на мен и че си върша работата съвестно и работя вече 13год. в тази фирма. За това се радвай те че има фирми като Пимк и Бетц ,поне ще видите как се минават граници,документи маневри с камиона и тн.Като се научите може да търси те по добра фирма вече ще имате стаж и да се доказвате като шофьори.

MB Actros

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Сряда, 26 Септември, 2012, 19:50:44
Що си стигнал до този момент, значи не си научил нищо.
Това го давам ,като пример за тва където разтегате некви сентенции за обучения.Да може и нищо да не съм научил,но тва къде го казахте,аз го разбирам така.

Бриги Магнито

Цитат на: MB Actros - Сряда, 26 Септември, 2012, 21:26:53
За това се радвай те че има фирми като Пимк и Бетц ,поне ще видите как се минават граници,документи маневри с камиона и тн.

Баце ти сериозно ли бре ? От Бетц кога се научиш на маневри ела ми се обади ,малииииииииииииии ептен изтрещехте бре.

ivopifeca

Цитат на: MB Actros - Сряда, 26 Септември, 2012, 21:26:53
Данчо и Денини са много прави момчетата,аз на времето направих два курса на 0,02ст.на км до Испания ,а преди това 3 месеца правих уборка на плаца за 85лв на месец.Сега след толкова години съм доказал ,че може да се разчита на мен и че си върша работата съвестно и работя вече 13год. в тази фирма. За това се радвай те че има фирми като Пимк и Бетц ,поне ще видите как се минават граници,документи маневри с камиона и тн.Като се научите може да търси те по добра фирма вече ще имате стаж и да се доказвате като шофьори.

Нали се сещаш,че тва с маневрите,а и с границите некои го могат и в момента когато си намерят некоя фирма,тя пак ли ще ги обучава,когато отидох за първи път на Капитана и у турско се уцели да нема ни един българин по гишетата,и кво не минах ли оттатък,говоря за 2005-та година.

Slav_305

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 28 Септември, 2012, 18:40:11
Баце ти сериозно ли бре ? От Бетц кога се научиш на маневри ела ми се обади ,малииииииииииииии ептен изтрещехте бре.

Учат се, без значение от фирмата! Нали се сещаш- Невольооооооооооооооооооо?!?!  ;D
Play Golf, don't drive it!

MB Actros

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 28 Септември, 2012, 18:40:11

Бриги, не си ме разбрал правилно.Имах в предвид ,че го взимат на работа и той се учи сам да шофира и да се оправя по границите.

ivopifeca

Евала на тези които говорят за маневри на зад,и за разни обучения...я кажете тия композиции с ремарке със завиващт преден мост,на тях къде ще те обучат,кои са тези фирми,и още,кажете с тая композиция където товарното помещение е сваляемо-ВАБ,как го взимате с ремаркето,защото много пъти съм сменял контеинери-така да се каже,и когато почнах,верваите ми сам се понаучих.Нека тия където ми говорят за отговорности и каране назад,и изграждане на име във неква убита фирма,а чак после да те запомнят...алоооо, кои че те знае тебе бе Братиньо,кои си ти бе,мислиш че нема други ли?Момчета всичко си е до шанс с намирането на терикатска работа ;)А и си зависи и от нас,колко го поемаме и доколко :)

MB Actros

Цитат на: ivopifeca - Събота, 29 Септември, 2012, 00:25:18
Евала на тези които говорят за маневри на зад,и за разни обучения...я кажете тия композиции с ремарке със завиващт преден мост,на тях къде ще те обучат,кои са тези фирми,и още,кажете с тая композиция където товарното помещение е сваляемо-ВАБ,как го взимате с ремаркето,защото много пъти съм сменял контеинери-така да се каже,и когато почнах,верваите ми сам се понаучих.Нека тия където ми говорят за отговорности и каране назад,и изграждане на име във неква убита фирма,а чак после да те запомнят...алоооо, кои че те знае тебе бе Братиньо,кои си ти бе,мислиш че нема други ли?Момчета всичко си е до шанс с намирането на терикатска работа ;)А и си зависи и от нас,колко го поемаме и доколко :)
.

Иво вие не ме разбирате за какво ви пишем за да почнеш във фирма в която заплащането е на ниво искат стаж,ако до вчера си карал такси примерно кой ще те вземе бре мамин.Аз споделих как започнах не съм гледал парите а да се науча да карам и да се оправям с документите.После имах шанс и почнах на тарикатска работа и до сега съм си там.Не се мислим за велик и незаменим,дори съм много скромен и тих човек  8)  :). Аз ако нямах стаж бих направил така,почвам в някоя фирма които взимат и без стаж карам някой и друг месец и ако не ме устройва си бием камшика.

ivopifeca

Аиде сега тогава,ми кажете,като имам стаж некакав си-не е 20 години,и искам да почна някъде работа,защо не мога да си намеря примерно,говорите за хора без стаж,че можели веднага да започнат,дори и в кофти фирма.Аз имам и не почвам,кажете къде да отида,къде ще ме земат?Това е примерно.Сега работя и не съм доволен,аиде да ме уредите и насочите!Или дотука ви свършват уроците и показните,нали?Имам и АДР и стаж и на цистерни,аре де ;)

DENINI

Аз ще наемам един след месец. обади се 0888 886.886 Никола

ivopifeca

Звънях ти,но сигурно не си могъл да говориш в момента,да знаеш.че тва ми е номера,току що звънях към 15.00

DENINI

С теб говорих предполагам днес.

Станимир

Цитат на: DENINI - Неделя, 30 Септември, 2012, 12:09:20
Аз ще наемам един след месец. обади се 0888 886.886 Никола
Баце,вкарваш у гоУем филм.Много сме начинаещите шофьори,бързо ще ти свършва батерията на телефона :) :) :).

DENINI

Аз съм за да се дава път на младите без опит.Все трябва да се тръгне отнякъде.Не се притеснявай да звъннеш.Вече има назначен колега от форума тук.

DENINI