• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание PIMK!!!

Започната от bobko, Сряда, 16 Ноември, 2011, 12:25:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grants

Цитат на: makedonski_1970 - Понеделник, 18 Март, 2013, 17:44:07
к >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(олега не слагай етикет на около 1000 колеги!!!!!!!!!
Ако става въпрос за мен колега не слагам етикети.Аз просто казвам какво се случи при мен с моя ДАСКАЛ.Извинявам се ако съм засегнал някой :-[.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

makedonski_1970

не колега предните двама творци имах предвид извиняваи!

makedonski_1970

grants

Цитат на: makedonski_1970 - Понеделник, 18 Март, 2013, 18:40:52
не колега предните двама творци имах предвид извиняваи!
Ето един +

Rammbon

Този PIMK , толкова ли е лошо там? А защо постоянно виждам тяхни композиции да кръстосват страната и никой от водачите им не се оплаква , като се видим по крайпътните заведения. Даже ми се струва, че и са доста доволни, чисти са на вид, не са нервни, усмихнати са, а не като някои други уж от "велики " фирми ,които даже пари за кафе нямат и искат цигари от всеки, мърляви и омазани в мръсотия.

makedonski_1970

Колега около 1000 шофьора сме във фирмата. Сам реши далй сме толкова луди !! Всеки има право на мнение. За Вg. за мен е една от най добрите фирми!!!!

imter

По едно време търсеха шофьори за вътрешно в България,дали още търсят и какво е горе-долу заплащането?

Joro

Карат на Кауфланда в България  един колега каза че давали към 1300 лева но каране доста , не знам до колко е точна информацията да не те подведа.

venco

Здравейте,искам да ви попитам в ПИМК наемат ли шофьори без стаж и от София?
Благодаря....

Joro

Едно приятелче от София ходи , взе изпита и го викнаха , обаче искаха да седи 1 седмица маневрист в гаража , после на двойка курс .

venco

Аха мерси. А в какво точно се състои този изпит?

grants

Цитат на: venco - Четвъртък, 21 Март, 2013, 19:59:04
Аха мерси. А в какво точно се състои този изпит?
Явно седиш в гаража и паркирваш ремаркета да те видят можеш или не.

imter

Цитат на: Joro - Четвъртък, 21 Март, 2013, 13:26:30
Карат на Кауфланда в България  един колега каза че давали към 1300 лева но каране доста , не знам до колко е точна информацията да не те подведа.
Благодаря за информацията колега ;).

Joro

Изпита е  да закачиш , откачиш и паркираш ремаркето , и те ти казват ставаш не ставаш . Искат да имаш всички документи без АДР. Аз ходих с моя приятел и го чаках 8 часа е изпита от сутринта до кум след обяд . Това е което знам. :)

ASRock

Предварително се извинявам за глупавия въпрос, но ми е любопитно. Взимат ли млади шофери ( на 22-23 г. ), без опит във фирмата?  ;D Извинете още веднъж!  :)

djingov

Не се срамувай звънни във фирмата и ще разбераш всичко.Някой ще ти каже не ти ще се откажеш,а истината може да е друга.Мисля,че от млади момчета ще имат нужда.

djingov