• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание PIMK!!!

Започната от bobko, Сряда, 16 Ноември, 2011, 12:25:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rammbon

Цитат на: VOLVO 480 - Вторник, 23 Юни, 2015, 16:29:01
Дали има пръст в това ДПС или няма не знам,обаче асфалтовата смес се вози чак от с.Ябълково Димитровградско!При положение ,че във Пловдивско има поне 5 асфалтови бази!Ха напрайте сметка за ко" иде реч,а самото асфалтиране е чак на Пазарджик!Ха сега пресметни растоянието в км. и гледай как се точат кинти яко!
Ще ти задам друга задачка за размисъл. За магистралата Варна-Търговище, носиха камъни от Бургас, не че наоколо няма .
А за 300лв+10ст на км, то по добре да идете във Формула 2. Там пак дават тези 10ст/км, но като развиеш капачките в ляво и дясно и се вижда черното злато.

Rammbon

Boroman21

Колеги , вярно ли е че дават 60еврака при постъпване сега ?
Какви типове ремаркета и влекачи имат тея лъвове към днешна дата ?

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21

Ivanovdriver

Ако питате мен ако си коректен с тях и те са коректни с теб. Малко са фирмите като ПИМК.

Аз лично имам стаж там около 1 година и съм доволен, единствената удръжка беше за ПТП, което аз предизвиках, така че няма на кого да се сърдя.

Всеки е свободен да решава сам къде да работи, но като цяло малко са коректните работодатели в България

briko

Колега, сподели ако имаш желание, дали още се подписва запис на заповед за 5000лв. при постъпване на работа в ПИМК ? Това все пак е ЕШК, но знае ли човек :)

truck_driver

Цитат на: briko - Сряда, 28 Октомври, 2015, 15:36:18
Колега, сподели ако имаш желание, дали още се подписва запис на заповед за 5000лв. при постъпване на работа в ПИМК ? Това все пак е ЕШК, но знае ли човек :)

Дааа голямата фирма .....
КАК МОЖАХ ДА СЕ ИЗЛАЖА ДА ИДА ТАМ И АЗ САМ СИ СЕ ЧУДЯ !!!!
Хубаво си карах към тая малка фирмичка , но пуста алчност .
Все си мислех че сега с тия гондоли тук ще мога да си остана малко с сем. и да си работя пак и всяка вечер да си пия ракията в нас ..... МЕЧТИИИИ .
ОТ ТЕЗИ ПО ГОЛЕМИ ИЗЕДНИЦИ НЯМА ЯВНО ИМАТ НЯКОЛКО ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧА ТА ДА МОЖЕ И ТАКИВА КАТО МЕН ДА ИЗЛАЖАТ ЧЕ НЕЩАТА СА СЕ ПОДОБРИЛИ ....

КОЛЕГИ АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ СПОНСОРИИИИ РАБОТЕТЕ В ПИМК ( ЗА ПЕТКО НЯМАМ ЛИЧНО ОПИТ НО И ТАМ ЩЕ ДА Е СЪЩОТО )  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

briko

Цитат на: truck_driver - Понеделник, 09 Ноември, 2015, 16:39:02
Дааа голямата фирма .....
КАК МОЖАХ ДА СЕ ИЗЛАЖА ДА ИДА ТАМ И АЗ САМ СИ СЕ ЧУДЯ !!!!
Хубаво си карах към тая малка фирмичка , но пуста алчност .
Все си мислех че сега с тия гондоли тук ще мога да си остана малко с сем. и да си работя пак и всяка вечер да си пия ракията в нас ..... МЕЧТИИИИ .
ОТ ТЕЗИ ПО ГОЛЕМИ ИЗЕДНИЦИ НЯМА ЯВНО ИМАТ НЯКОЛКО ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧА ТА ДА МОЖЕ И ТАКИВА КАТО МЕН ДА ИЗЛАЖАТ ЧЕ НЕЩАТА СА СЕ ПОДОБРИЛИ ....

КОЛЕГИ АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ СПОНСОРИИИИ РАБОТЕТЕ В ПИМК ( ЗА ПЕТКО НЯМАМ ЛИЧНО ОПИТ НО И ТАМ ЩЕ ДА Е СЪЩОТО )  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Разкажи малко подробности. На моя въпрос колегата, който ги хвали не отговори, ти ще кажеш ли нещо ?

E80

Специално при самосвалите и гондолите нещата са трагични. Работи се от тъмно до тъмно без почивен ден. Пращат командировка в София на северната дъга на околовръстното  и не се знае кога ще се прибереш, защото няма достатъчно шофьори. Там спиш в най-мизерния хотел който съм виждал. Има и нощни смени.

briko

Hristo Lishev

ЕШК от вчера следобед, МонтанЯ: ПИМК плащат на секундата, преразхода си го плащаш 3 лв литъра, икономията ти я плащат 1.80 лв. литъра. Днес си хладилник, утре брезент, вдругиден... не е ясно. ;D Хиляда лева твои в работодателя, ако напускаш ги плащали с малко закъснение, това по данни от друго ЕШК, бивш пимкаджия.

ivopifeca

Цитат на: Hristo Lishev - Вторник, 10 Ноември, 2015, 19:56:39
ЕШК от вчера следобед, МонтанЯ: ПИМК плащат на секундата, преразхода си го плащаш 3 лв литъра, икономията ти я плащат 1.80 лв. литъра. Днес си хладилник, утре брезент, вдругиден... не е ясно. ;D Хиляда лева твои в работодателя, ако напускаш ги плащали с малко закъснение, това по данни от друго ЕШК, бивш пимкаджия.
Щом има кой,да бачка,и да го усеща тва,явно не е толко лошо ???

truck_driver

Цитат на: E80 - Вторник, 10 Ноември, 2015, 09:38:11Специално при самосвалите и гондолите нещата са трагични. Работи се от тъмно до тъмно без почивен ден. Пращат командировка в София на северната дъга на околовръстното  и не се знае кога ще се прибереш, защото няма достатъчно шофьори. Там спиш в най-мизерния хотел който съм виждал. Има и нощни смени.

Колегата го е обяснил много точно .....

Само да добавя, че с тия гондоли постояно си в издънка, която в повечето случай е за теб.
Я камък паднал при товарене и ти счупил нещо ..... познай кой го плаща?

d2maper

ПИМКа е перфектната фирма като за начало. Първата фирма в която работих, взеха ме без опит и без големи очаквания... Там научих много за бранша и естествено най-важното, че накрая почти винаги оставаш прецакан, но всяко нещо те учи и те прави по силен. За 4 години работа в ПИМК  съм доволен, отнесоха се с мен коректно, но съответно и аз бях коректен към тях.
ПИМК-а е мечта за всеки изкарал книжка.. ако си мислите , че като вземете C+E и трябва веднага да почнете на 2 бона заплата и да сте с големите претенции изобщо не се захващайте с шофьорлъка.

ivopifeca

Дидиии,дори участват в дискусията...

keanu

Здравейте,
В момента карам СЕ категория, другата седмица ми е изпита. Междувременно карам и професионалната компетентност. Така че, след 2 месеца трябва да са ми готови документите. Имам стаж на кола над 500000 км., но никога не съм работил като шофьор. Един познат с транспортна фирма, обеща да бутне едно рамо в ПИМК, както и да е, като новобранец ще правя каквото кажат. Ама понеже имаше коментари по-нагоре в темата, че първите 15 дни ще правиш само маневри, това означава ли, че ще трябва всеки ден да пътувам от Елин Пелин до Пловдив, за да правя например от 9 до 5 маневри? Че ще ми излезе евтино

navara

За да получиш трябва да дадеш.Наемаш стая за месец някъде в района и ходиш и си решаваш проблема

navara