• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание PIMK!!!

Започната от bobko, Сряда, 16 Ноември, 2011, 12:25:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

martin stanev

Цитат на: keanu - Вторник, 08 Март, 2016, 20:57:02
"мутраци"

Те другите, като не са мутраци та са много стока мислиш. Аз съм работил за мутраци. Знаех при какъв човек почвам работа , но реших да пробвам...пък си викам ако не се сработим никой не ме е вързал.....Две години работих при тоя човек, квото ми беше обещано ми го даваше на датата и се отнасяше съвсем човешки. Напуснах защото трябваше да почна да пътуван на Ирак и затова се разделихме. Така че мутраци или мустаци тва е без значение...но ти си знаеш, щом си рекъл Пимк, Пимк да бъде.
Успех!

martin stanev

Hristo Lishev

Колега, разбирам нетърпението и надъхаността ти, бях същия като теб преди 8-9 месеца. Докарай го до 1-2 седмици преди получаване на пластиките, тогава му мисли, може пък съдбата да е отредила друго. Не се знае от коя трънка ще изскочи заекът, при мен от най-неочакваната и стана работата в сравнително малка фирма в родния град, обучение както си му е редът, полека лека и така нататък, докато ... си намери място, дето вика един. ;D И нещо друго - намери време и още малко средства да изкараш АДР квалификация, поне основния курс, отваря допълнителни врати. Чемерета, мемерета, това не го мисли, за един час си се научил, има къде по-сложни и отговорни неща, ще се убедиш сам. И както ми казваше един много стар шофьор - проблемите ще дойдат не оттам, откъдето очакваш, а от най-неочаквани места. Така и стана. Успех ти желая.

Hristo Lishev

plwned

Пич по-добре не се вкарвай в излишни филми.. тръгни с някой който познаваш работи някъде и няма да те прецака. Двойка 2-3 врътки няма значение в коя фирма и така.. Иначе ако нямаш такъв се запаси с много нерви търпение безпаричие и мизерия поне няколко месеца и по-добре Ким поне доста българи са минали от там сигурно е малко са парите, но знаеш че ще ги вземеш.. Пимк виждам ги на Дунав мост стоят днес 3-4 камиона на плаца сигурно има над 20 ремаркета чакат своите шарани ;D

navara

Първо съжелявам за правописа.Пиша това докато работя(с едното око гледам пътя с другото телефона) и младите шофьори да не взимат пример от мен,сам съм на пътя и за това си позволявам да си играя с телефона(въобще не се гордея).Аз съм работил в Пимка,и ако някой ден ми писне от живота може и да се върна там.Проблема е че тръгваш и не знаеш кога ще се върнеш (един месец минимум),почивката е 2-3 дена,и винаги те удря в парите.А живота си тече,докато едни се забавляват ти затъпяващ по паркингите,без да имаш информациа какво се случва със света.И катоти писне не можеш дс се махнеш.Сега млафите си търсите работа,а след Пимка ще си търсите и жени,оти никой нема да ви чака 4 месеца ако ще и да взимаш "ГОЛЕМИТЕ" 2000 хиляди лева(от който една част заминава за разходи по пътуването,но това никой не ти го казва.От парите в Пимк си взех апартамент в родния ми град.Сега работа в Испания в една семейна фирма с бащата на новатс ми приятелка (жената ме заряза с дете на една година и сега и плащам всеки месец в следващите 16 години,и това никой шеф няма да ти ко каже а ти сам ще го разбереш).Сега тук нещата са други,през ден съм си вкъщи и парите са повече,даже мисля за покупка на собствено жилище и мой собсвен бизнес(не с камиони).Тамисълта ми е да бъдеш разумени ако имаш малко акъл да завъртиш тези пари който ще спечелиш,ще си направиш живота пи лесен.

keanu

Благодаря Ви за мнението! Като гледам съветите Ви, почти се отказах от ПИМК. Със сигурност ще търся нещо друго, пък това ще си го оставя като краен вариант. Само че понеже съм чел темата и за Ким, не виждам с какво е по-добра от ПИМК. С това че си плащаш пътя до Дания, вместо до Пловдив или с чергарските изпълнения в базата им?!

rider777

Пич,,,,, ако четеш тук няма да видиш добра дума за нито една фирма,,,,,, ПИМК е идеална фирма.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

cigulkata

Цитат на: keanu - Сряда, 09 Март, 2016, 08:25:12
Благодаря Ви за мнението! Като гледам съветите Ви, почти се отказах от ПИМК. Със сигурност ще търся нещо друго, пък това ще си го оставя като краен вариант. Само че понеже съм чел темата и за Ким, не виждам с какво е по-добра от ПИМК. С това че си плащаш пътя до Дания, вместо до Пловдив или с чергарските изпълнения в базата им?!

Аз съм на абсолютно същото положение като теб (след месец взимам всички документи)
Мисля, че единствена опция за нас е да опитаме и сами да си направим извода.
Аз се насочвам към Ким , просто защото харесвам скандинавието и условията ми се струват ок. Ти опитай също, след като си се спрял на фирма.

На основателя на РЕД БУЛ -Дийтрих Матешиц всички финансови консултанти са му казали, че няма да продаде и едно кенче Ред Бул-пък той като е опитал взел че продал за стпйност 12, 2 милиарда евро :)))))

keanu

Успех! Пък, ако си доволен драсни няколко реда, че аз чак лятото ще съм готов, да ме ориентираш за Ким сега.

keanu

Актуално инфо: взимат новобранци, като предлагат и обучение за категории и АДР, ПК. Аз нямам само АДР, но ще го запиша скоро. Другите документи са ми в процес на обработка. Та предложиха ми едномесечно обучение в базата им, осигуряват храна и спане. Но един месец си на въздух, че не получаваш никакви пари. След обучението, караш със старши един-два курса като ти плащат 15 евро на ден. След като каже, че си готов, те пускат сам и ти вдигат парите на 40 евро на ден на прави курсове. Подписваш договор за три години, за запис на заповед не съм питал. Работиш до около месец-3 дни почивка у дома, над месец- 4 дни почивка.

hunter_75

Много яка оферта,да се смееш ли,да ревеш ли....Възползват се максимално от наивността и неопитността на кандитат-баламурняците

shisho

За всеки влак си има пътници. Предложете по-добра оферта вместо да се надсмивате. Българинът последното най го може.

начинаещ

Цитат на: rider777 - Сряда, 09 Март, 2016, 08:28:11
Пич,,,,, ако четеш тук няма да видиш добра дума за нито една фирма,,,,,, ПИМК е идеална фирма.
Аз незнам коя е идеалната ф-ма,но когато започнах се отказах от вариант ПИМК! Впоследствие започнах в друга, но срещите ми с шофери на ПИМК-а не оставиха впечатления че не плащат. При тях постоянно е купон,който според мен струва пари вероятмо изкарани с ттруд!?!.

Димитър Гебшеменов

Имам познати и приятели които в момента работят там....не вярвам да ме лъжат,но оставам с впечатление,че вече е доста добра фирма...Единственият минус за които ми споменават е дългият престои....
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

cigulkata

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Понеделник, 21 Март, 2016, 18:06:05
Единственият минус за които ми споменават е дългият престои....

Дълъг престой като командировка ли или като договор за работа имаш предвид?

hunter_75

https://m.facebook.com/groups/180350831984224?view=permalink&id=1177470045605626
Те това са кадрите на фирма ПИМК,за тия пари-толкова.Интересно,колко ли ще измъкнат от шофьора,с тия записи на заповед дето подписват,какво ли е включено в тях?

hunter_75