• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание PIMK!!!

Започната от bobko, Сряда, 16 Ноември, 2011, 12:25:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

LightOff

...  :D ти да видиш.... пимкаджийте да ме търсят по тел., дали още  проявявам интерес да започна при тях... вече забравих дори кога бях ги търсил.....

LightOff

micyri

Цитат на: LightOff - Неделя, 29 Май, 2016, 20:17:10
...  :D ти да видиш.... пимкаджийте да ме търсят по тел., дали още  проявявам интерес да започна при тях... вече забравих дори кога бях ги търсил.....
Е сега е момента да искаш 2200 euro нето и служебен автомобил :)

micyri

Dojogan

Някой може ли да сподели какви са условията към момента при тези гладиатори? Не за вътрешно...интересува ме прав курс, гондоли, животновози, и т.н :)

LightOff

... защо не питаш пимкаджийте по телефона... само да не се свържеш с г-н Христов ли беше!?
Но се питам, защо ти е Dojogan да искаш да се потиш на животновоз? То това животно трябва да го храниш, па да го поиш и т.н. Заради едните кирливи + няколко евро, струва ли си да си перманентно недоспал и преуморен!?
Както и да е!  Явно за всеки влак си има пътници. Успех ти пожелавам!

keanu

Цитат на: Dojogan - Понеделник, 30 Май, 2016, 12:24:04
Някой може ли да сподели какви са условията към момента при тези гладиатори? Не за вътрешно...интересува ме прав курс, гондоли, животновози, и т.н :)
Много "красиво" се беше обърнал един животновоз в Румъния на един завой. Понеже съм новобранец и не разбирам, но колегата ми каза, че заради живото тегло, наклонило го в посоката на завоя

martin stanev

Цитат на: keanu - Петък, 03 Юни, 2016, 21:29:02

Много "красиво" се беше обърнал един животновоз в Румъния на един завой. Понеже съм новобранец и не разбирам, но колегата ми каза, че заради живото тегло, наклонило го в посоката на завоя

Кое му е красивото на обърнатия животновоз?! И какво има общо това с тая тема....понеже и аз съм новобранец та реших да питам.

keanu

Цитат на: martin stanev - Петък, 03 Юни, 2016, 22:36:10

Кое му е красивото на обърнатия животновоз?! И какво има общо това с тая тема....понеже и аз съм новобранец та реших да питам.

Красивото ми е в кавички. Разбира се, че е отвратително. Просто осъзнах като недотам изпатил човек, че живият товар, би могъл да ти напакости, както беше обърнал колегата в Румъния. А общото с темата беше, че си е рискован живият товар на ПИМК

Dojogan

Дават 1000евро на курс, могат да се направят 2 такива на месец, освен това имало хотели за животни, които ползвали по моя информация...пък в крайна сметка и малко повече работа да е, все едно караш вътрешно ама си си до семейството доста по често :)

k

Цитат на: Dojogan - Петък, 03 Юни, 2016, 23:14:39
Дават 1000евро на курс, могат да се направят 2 такива на месец, освен това имало хотели за животни, които ползвали по моя информация...пък в крайна сметка и малко повече работа да е, все едно караш вътрешно ама си си до семейството доста по често :)
Дават 1000е ама друг път , 50е на ден . В посока БГ забравяш за регламента.

Gospodinov

Само за инфо... Сега дават 75Е/ден на животновоз ама соло...

Hristo Lishev

Трябва да си с ултраперманентен синузит или да си купиш щипка като на тези от синхронното плуване обаче. Аз само като мина покрай някой такъв и ми иде да си изповръщам червата. Ама хора всякакви де.

hgv_driver

Най-смешно беше когато Цветан в едно интервю се оплакваше, че шофьорите напускали България за да работят в чужди фирми, където ги скъсвали от работа и нарушаване на регламента. А видиш ли, в ПИМК няма нарушения, няма използване на чужди карти. Вервайте ми!

loshdancho

Паднах от смях с един такъв екземпляр: пимкаджийски скотовъд.... Не стига, че е в нарушение, а и обяснява на полицая.... как знак нямало преди тунела на Витиня.  Попитах го: -Кьорав ли си? Или спиш. Та знака се повтаря 3пъти... А полицая що не го изши с един акт ?!?!.
Чак пък на мен ми държи сметка що съм говорел ... Смешника отнесе глобата за разлика от мен. Като е тъп и не отбира... И нема се научи явно.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Boroman21

Топна ли го батя , или си говорихте двамата у по- интимна обстановка.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

loshdancho

Навлязоха 3-4ма сррщу знака забранено за товарни автомобили 7.5т.  А Аз последен...с  надеждата за мен да няма място на отбивката и да хвана промоция. Пимкаджията обаче тъп и нахален, чак се дръвчи на полицая... Че знак нямало...

loshdancho