• Welcome to Форум на българските шофьори.

"Монолит Транспорт" ООД

Започната от merso, Четвъртък, 17 Ноември, 2011, 09:38:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

моя милост

За Монолит Транспорт може да се говори много и няма да е достатъчно! Георги ще доведе фирмата до фалит, интересно само колко време ще му е необходимо?!!? по-некоректен човечец от него не съм виждал! Да не говорим, че е на тати храненичето!
Любо обаче какво общо има в случая... той се махна още през есента... И не, че много ме интересува, ама доколкото чувам добре се движи и шофьорите му са доволни! То верно неговото име се спрягаше за виновен, ама откакто го няма нещата даже на по-зле вървят

моя милост

bobo

Джобс бг - ще е социалната мрежа на Монолит-а в следващите дни! Очаква се обява как се набират шофьори, после следва - Елин Пелин - майстора на късия разказ - по 200 седмично + заплата 400... на км.- колко, и НОВИТЕ ШАРАНЧЕТА кълват като за последно... Ако някой бъдещ работник чете това - заплата има - 400 лв. и 400 лв. командировъчни. Идава се от път - след 2 месеца средно - и се почва - удръжки 200 лв. за осигуровки ( счетоводителя явно не знае - че 1-во се удържат осигуровките и после се изплаща тр.възнаграждение), удръжки за телефон, удръжки за каквото се сети всеки от БОГОИЗБРАНИТЕ. Даже има и колеги където дължат пари на фирмата. А Гошко нещо не се замисля - колко са командировъчни за чужбина - явно натея където плаща да му водят счетоводството - са пропуснали това... командировъчните са му разход на фирмата, но после си ги взима от шофьорите... За забавянето на парите - не е поради липса - а защото с нашите изкарани пари за януари и февруари - печели - банките са на % - а не че парите пътуват от Дания...те на стоп да бяха тръгнали - пак нямаше да се чака 20 дни... За бъдещите колеги давам схема на заплащане -за 2 месеца -24 000 км. 24 000 Х 0,10 Е = 2400 евро - 4680 лв.за получаване + бонус от 300 до 500 за периода от 2 месеца- ОБЩО: 4980 (с мин.ботус)   
4980
-200 ОСИГУРОВКИ
-100 ТЕЛЕФОН
-100 СЧУПЕНА КАПАЧКА
-100 МРЪСЕН КАМИОН
-400 МИНИМУМ УДРЪЖКА КМ.
-600 МИНИМУМ ГЛОБИ -НЕ ПО ВИНА НА ШОФЬОРА
-300 БОНУС ЗА ПЕРИОДА ОТ 2 МЕСЕЦА

3180 ЛВ. ЗА ПОЛУЧАВАНЕ
ЩЕТИ ПО КАМИОНА И ОТКРАДНАТА НА ПАРКИНГ НАФТА
ЩЕТИ - УДРЪЖКИ НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ
НАФТА - КОЛИЧЕСТВОТО НА ЦЕНИ В ЕВРОПА.

И НА КРАЯ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИШ 1600 ЛВ.
ПРИЯТНА РАБОТА В МОНОЛИТ ТРАНСПОРТ ООД - ГРАД ХАСКОВО УСПЕХ КОЛЕГИ!!!!!!!

bobo

rekofmeni

Здравейте, колеги.Виждам че тези гадове пак са пуснали в джобса че набират шофьори. >:(Аз бях 2 месеца и 20 дни и ми дойде една заплатка от 700 лв.Измислят си какви ли не повреди по камиона и ти отдържат по 400 евро.Не са коректни и са пълни измамници ,но като гледам и тяхното време е наближило.Не се лъжете колеги да почвате там. >:(

Роки

МОНОЛИТ са пьлни боклуци.Стойте далече от тези ГАЛФОНИ.

mesi

Причина за редакция: Тук имаше публикация, написана на латиница!

rekofmeni

колега, би ли написъл наново за тези измамници. :) :) :)

Роки

Колегата (ако е такъв) нека да напише на кирилица.
Аз за тази фирма мога да ви напиша много, но това ще стане на по-късен етап. :-X

Причина за редакция: Забранено е използването на червен цвят в публикациите!!!

mesi

Колеги, видях че ми е изтрито съобщението и сега ще ви го повторя!
Бях 2 месеца и 20 дни навън, за които получих общо 1500 евро. Реално получените трябваше да бъдат 2100 евро. Но.. започнаха удръжките за одраскан камион; за осигуровки, които дори не знам дали са внесени; за телефон и т.н. Много некоректно от тяхна страна. Дори не ми попълниха стаж за това време в трудовата книжка! Колеги, не се лъжете! Просто се подиграват с труда ни и се мъчат да печелят от нашите заплати. Но за това Господ ще ги съди! Просто ви предупреждавам!!!!!!!!

Роки

Колега ти напусна ли?

При започване подписа ли запис на заповед?
Ако си подписал при напускане искай да ти я дадат иначе очаквай изненади от тези копелета.
Можеш да се свържеш с мен аз съм решил да водя дела нека колеги които са подписвали такива заповеди да ми пишат.Ще се докаже че тези заповеди са подписвани при започване на работа а реално не сме получили такава сума,че да им я дължим.Има колеги на които съдия изпълнител описва имущество.Срещу изедниците трябва да сме единни ,трябва да се преборим с тия калтаци.

Причина за редакция: Две поредни публикации! Редактирай, вместо да пишеш нова!

lacho lilavia daf

Здравейте колеги, приятно ми е да се запознаем. Аз лично, познавам хора които работят в тази фирма, от както стана транспортна фирма. Старите шофьори от фирмата с извоювано доверие, не се оплакват от Жоро Стаматов. Това са хора, с които редовно се събираме, събота и неделя в Дания. Докато от други колеги, за други фирми много лоши неща са се чували, даже са идвали колеги дето просто няма и к'во да ядат от хубави шефове. Докато от Монолитите, още не съм видал поне от старите някой гладен. ;)

работат
жоро стаматов
сабираме
недела
даниа
нама
кво
иадат
монолитите
сам

В българският език, в някой случаи, се използват главни букви. Като: Начало на изречение, съществителни собствени имена!!!

Роки

"Извоювано доверие" или хора които няма къде другаде да идат или не знаят език,и не могат да мръднат от там.Лично знам хора които вземат по 800-900евро но стоят защото в БГ и това не могат да вземат.Ти ще работиш ли за тези пари? ???

lacho lilavia daf

Aз не. Няма да работя за тези пари, но сега от тях чух, че вече им плащали по 1200 евро, макар че пак е малко.

Причина за редакция: правопис!

Роки

Плащат им по 0.10 евроцента/км , българска заплата не им плащат.Вчера бях на паркинг с един колега от тях и каза че за миналия месец има 7000км.Познай колко ще вземе.Аз при тях съм чакал три дни за товар,няма твърда заплата ,като не могат да ти осигурят работа и ти остава само да им пазиш камиона.

stop72

Колеги който иска да работи за слава нека да отиде да работи във Фирма "МОНОЛИТ ТРАНСПОРТ".Мотото на фирмата е. "Нема-Пари-Действайте".

koko73

Колеги, нещата в фирмата се промениха в положителна посока. Изкарах една смяна и август месец се качвам пак. Плащат по 12 цента на км. Получих си заработените пари и сега чакам да дойде време за пътуване. Аз също бях чувал лоши приказки, но засега всичко е ОК.

koko73