• Welcome to Форум на българските шофьори.

Малки и големи заедно на пътя

Започната от admin, Четвъртък, 17 Ноември, 2011, 22:36:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Поздравления за Ина и Николай относно участието им в предаването "Денят" на TV+.  :)

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150948565775573
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Браво !
Страхотно интервю , поздравления.  :)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

!.!.!

Обръщам се към всички които посещават този форум. Моля ви бъдете съпричастни на пътя и залепете  по 1 стикер и на вашият автомобил. Нека спрем войната по пътищата и да се уважаваме когато сме зад воланите и като пешеходци :) Спорни и безаварийни километри :) .
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

bad_kras

Цитат на: admin - Четвъртък, 17 Ноември, 2011, 22:36:11
Поздравления за Ина и Николай относно участието им в предаването "Денят" на TV+.  :)

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150948565775573
И аз изгледах интервюто , страхотно е .  Поздравявам колегите за него и дано се замислят повече хора за това което се говори.  Всички ако се съобразяват , ще се намалят инцидентите и жертвите с пъти!   Поздравления за интервюто!!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

totunio

От къде може да се сдобием с въпросните стикери ?

bad_kras

Цитат на: totunio - Петък, 18 Ноември, 2011, 13:02:09
Раздават ги безплатно , на много места . Едно от тях е в гр. Бяла - срещу Лукойл бензиностанцията на магазинчетата. За повече инфо - се обърни към !na в форума!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

!.!.!

Цитат на: bad_kras - Петък, 18 Ноември, 2011, 13:11:02
Цитат на: totunio - Петък, 18 Ноември, 2011, 13:02:09
Раздават ги безплатно , на много места . Едно от тях е в гр. Бяла - срещу Лукойл бензиностанцията на магазинчетата. За повече инфо - се обърни към !na в форума!!!
Точно срещу бензиностанция Лукойл .На витрината на въпросния магазин има залепен срикер и плакат на VOLVO FM :)
Всички са добре дошли да получат малък или голям стикер. :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

totunio

Благодаря , но се надявам да ги разпространят по повече места , че минаване през Бяла не ми се очертава.

FH16

Цитат на: totunio - Петък, 18 Ноември, 2011, 17:07:32
Благодаря , но се надявам да ги разпространят по повече места , че минаване през Бяла не ми се очертава.
здравей,минаваш ли през София и по точно пътя за Калотина?Ако минаваш ела в сервиза на Волво ще ти дадем.
Лек и безавариен път!!!

Бриги Магнито

Цитат на: FH16 - Петък, 18 Ноември, 2011, 22:28:02
здравей,минаваш ли през София и по точно пътя за Калотина?Ако минаваш ела в сервиза на Волво ще ти дадем.
Лек и безавариен път!!!
Моя милост може ли да се възползва също ?
;)

godji

Цитат на: Бригадира - Събота, 19 Ноември, 2011, 08:34:49
Лек и безавариен път!!!
;)

И аз може ли  :)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

!na

Цитат на: godji - Неделя, 20 Ноември, 2011, 00:02:35
Цитат на: Бригадира - Събота, 19 Ноември, 2011, 08:34:49
Лек и безавариен път!!!
;)
И аз може ли  :)

Всички сте добре дошли!
А ако не ви се идва на място, пишете на съобщение адрес, на който да изпратим стикери.

Ако имате желание и се чувствате съпричастни, можете да се включите и тук http://www.facebook.com/VolvoTrucksBGCampaign
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Цитат на: bad_kras - Петък, 18 Ноември, 2011, 13:11:02
Цитат на: totunio - Петък, 18 Ноември, 2011, 13:02:09От къде може да се сдобием с въпросните стикери ?
Раздават ги безплатно , на много места . Едно от тях е в гр. Бяла - срещу Лукойл бензиностанцията на магазинчетата. За повече инфо - се обърни към !na във форума!!!
Силно се надам в понеделник да има стикерче и кайвенце в магазинчето с плаката на не безизвестна марка камиони,дойде време бацко да се отбие там. ;)

!na

Цитат на: Бригадира - Неделя, 11 Декември, 2011, 12:28:12
Силно се надам в понеделник да има стикерче и кайвенце в магазинчето с плаката на не безизвестна марка камиони,дойде време бацко да се отбие там. ;)

Баце, шефката на магазинчето замина за Чехия и ще се върне в четвъртък, така че...заложи на сигурното, знаеш къде!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Неделя, 11 Декември, 2011, 13:55:20
Цитат на: Бригадира - Неделя, 11 Декември, 2011, 12:28:12

Баце, шефката на магазинчето замина за Чехия и ще се върне в четвъртък, така че...заложи на сигурното, знаеш къде!
Баси късмето си имам  :'( :'( :'( :'(

Бриги Магнито