• Welcome to Форум на българските шофьори.

Малки и големи заедно на пътя

Започната от admin, Четвъртък, 17 Ноември, 2011, 22:36:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Димитър Гебшеменов

Ако ме срещнете на пътя-раздавам големите...СИН Мерцедес на ТОПАЛОВ ....СТ8750АТ....и ракиика мой да пиинем.......
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Бриги Магнито

Бе турнал съм аз едно ,ма офертата за другото си е примамлива,макар че си спадам към въздаржателите.

Бриги Магнито

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

!na

+1 за Бригадирското движение  :D
+1 за посланика на добра воля по пътищата

Годжи, пусни адрес на който да ти изпратим
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Е и Бригадиро е толерантен понекогиш бре нищо,че си нефелен.
Ето и един колега от Враца,който застигнах .

Годжи твои колеги срещам из В.Търново по Престижо ако искаш мое ти пратим едно стикерче(последното) по тех.
Мъцни само ко да им речем за абер.

MagnuM

За съжаление имах само 1 малък и голям стикер на кампанията, 1 малкия го залепих на малкия гараж (домашния  :D :D) и големия на големия гараж (автосервиза  :D :D)
1 снимка е на малкия гараж, а на 2 снимка се гледа стикера от големия гараж  :D
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

MagnuM

Някой може ли да ми каже от къде мога да се сдобия с лепенки на кампанията в областта на град Гоце Делчев и района??? Трябват ми около 10 бройки да залепя на всички камиони от фирмата.
Благодаря предварително!
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

!.!.!

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 11 Декември, 2011, 14:07:33
Баце, шефката на магазинчето замина за Чехия и ще се върне в четвъртък, така че...заложи на сигурното, знаеш къде!

Баси късмето си имам  :'( :'( :'( :'(

Споко Бриги,  все някога ще се скиваме, имаш ми координатите- обади се ако наминеш насам. На драго сърце ще пием по кафе ;). За всички останали - магазинчето вече не функционира :(
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Цитат на: MagnuM - Вторник, 10 Юли, 2012, 22:08:57
Някой може ли да ми каже от къде мога да се сдобия с лепенки на кампанията в областта на град Гоце Делчев и района??? Трябват ми около 10 бройки да залепя на всички камиони от фирмата.
Благодаря предварително!

До колкото знам в Мултирама ги раздават , надявам се имате в Гоце Делчев. Попитай там или се свържи с !na тук във форума :) Браво за съпричастността към кампанията :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!na

Цитат на: MagnuM - Вторник, 10 Юли, 2012, 22:08:57
Благодаря предварително!

Привет и благодаря за съпричастността!
Напиши ми адрес (твой или на фирмата) и името си на лично съобщение и ще ви изпратя още утре.

Други желаещи?
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Цитат на: !na - Вторник, 10 Юли, 2012, 23:39:54
Привет и благодаря за съпричастността!
Напиши ми адрес (твой или на фирмата) и името си на лично съобщение и ще ви изпратя още утре.

Други желаещи?

Прати ми и на мен, за да раздам насам-натам. И да те подсетя и за банера, ако си забравила. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Бацко си дири мънечко стикерче си цъцне едно на мецка,ма съм метнал око на бацето на ремаркето оти там има двенки и че гледам да го стигам да му ги грабим  ;)

Станимир

Бриги,не разваляй хубавата работа.Като ме настигнеш ще ти дам.

Бриги Магнито

Цитат на: Станимир - Сряда, 11 Юли, 2012, 08:05:12
Бриги,не разваляй хубавата работа.Като ме настигнеш ще ти дам.
Баце бре я зорлем до каручката ако мое се копнем,че е добре,туй кабината мноо напред бре ,мойто дръгелче нема толкоз душа да те съсне,че сака сам да се предаваш да знааш,че инак светкам и свиркам мноо.

GeorgiUTD

Има ли начин как да се сдобия с няколко от тези лепенки??? :)

GeorgiUTD