• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фолксваген ?!

Започната от bad_kras, Петък, 18 Ноември, 2011, 16:13:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Някой виждал ли е наживо такова чудо?

Причина за редакция - коригиран линк !
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

kRisss

Аз не съм виждал,но мисля че четох някъде,че се произвеждат предимно за Латинска Америка.

kRisss

Boroman21

ВАГ толкова се уляха да правят возила с тоя четрилъчев волан нямам думи.Интериора нещо много постен  и грозен ми се вижда , като на поло :(

Станимир

Преди 4месеца Германия по А9 но беше соло.(

loshdancho

Толкова е грозен , Прилича ми на старите Маз на времето
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Trucker_Boy

Преди в София имаше една частна фирма с няколко такива самосвала, Бригадира може да ги е засичал.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Васисуалий_Лоханкин

Имаше статия в Аутобилд за този камион преди няколко години.Не помня подробности, произвежда се в Бразилия(или май беше Аржентина, не помня).Споменаваше се, че технологично не е на нивото на европейските камиони

sek.1

Цитат на: loshdancho - Петък, 18 Ноември, 2011, 20:50:44
Толкова е грозен , Прилича ми на старите Маз на времето
Маза в сравнение с това е много красив камион .  ;D

edji

Като стигне до Перник, ще го подобрят. Нали там е родното място на Фолксвагена ;D ;D

sek.1

Ако успее да издърпа владайския баир  ;D Нещо данни за двигател и трансмисия не мога да намеря.

boyanms

да има го в завода на vw хановер

цецодебел

АУУУУ,това верно е по грозно от МАЗ и е с ватманка ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Hino

:-))), Забравете за този УРОД. Никога няма да се продава в Европа. От Волфсбург го играха "пунта мара" по времето на игрите около сагата МАН-Скания. Много дълга тема.
Но когато един частен адвокат "стреля" здраво по немците относно изключително наглото нарушаване както на немското законодателство, така и на европейското ( по въпросната тема за "покупката" на Скания) , от ФВ спряха не само това чудовище, ами и доста други "схеми".

Споко, няма да ни плаши това ....."нещо".  ;) . Лошото е, че има друго такова недоразумение. Казва се Форд Карго - влекач. Изключително близко до дизайн с този урод. Преди две седмици имах "честта" да го видя в огледалото. Направо се стреснах и си помислих, че сънувам. Незнам кой рязан дизайнер им е правил визията на турците, ама направо е ...... като сова в пещера  :D !
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Hino

Да, същият урод :D . Само че двуос, класически влекач. Всъщност, не беше едно към едно с този от снимката, а съвсем малко по различен, минимална разлика в някой детайли.  Но беше чисто нов.
Може би защото беше в Русия  8) .

Hino