• Welcome to Форум на българските шофьори.

Намирането на работа

Започната от imter, Вторник, 28 Декември, 2010, 12:47:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SOLAR

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 01 Юни, 2011, 20:57:20
Баце ние с теб не сме първа любов ма да те питам ,,Какво ще ти каже ,чичати Гугъл,ако никой не е писал по въпроса?,,

За експеримент чукнах Как да си намеря работа и Документи за работа. Толкова сайтове има, че не е възможно всичко да се синтезира и опише, поне от мен. Затова трябва сам да си го прочете. Просто не е потърсил. Разбирам да е нещо за обяснение, но въпроса е много общ и не може да се отговори на Иво с един пост. Ако можеш му отговори, аз му дадох насока по въпроса. Това можах, това направих.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

SOLAR

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: SOLAR - Сряда, 01 Юни, 2011, 21:41:25
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 01 Юни, 2011, 20:57:20
Баце ние с теб не сме първа любов ма да те питам ,,Какво ще ти каже ,чичати Гугъл,ако никой не е писал по въпроса?,,

За експеримент чукнах Как да си намеря работа и Документи за работа. Толкова сайтове има, че не е възможно всичко да се синтезира и опише, поне от мен. Затова трябва сам да си го прочете. Просто не е потърсил. Разбирам да е нещо за обяснение, но въпроса е много общ и не може да се отговори на Иво с един пост. Ако можеш му отговори, аз му дадох насока по въпроса. Това можах, това направих.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Баце аз просто питах ,но да ти кажа мерси.
Въпроса ми беше риторичен и ще си позволя да си отговоря сам ,ако никой не е писал нещо по даден въпрос бил той документи или каруци(примерно) отговор няма да получите,това е голата истина.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

SOLAR

ОК за разбирането:

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 01 Юни, 2011, 21:48:16
Баце аз просто питах ,но да ти кажа мерси.
Въпроса ми беше риторичен и ще си позволя да си отговоря сам ,ако никой не е писал нещо по даден въпрос бил той документи или каруци(примерно) отговор няма да получите,това е голата истина.

Ще си довърша мисълта: Не може всеки да иска всичко да му се поднесе на тепсия. Цяла нощ съм чел из форумите за химерата "СИНДИКАТ". /Знаеш кога се поставят кавичките./ Всеки е съгласен с него, но някой друг да свърши работата. Това е само пример, да не отклонявам темата. Имам друга идея, но трябва да си "събера мислите" /ако мога/ и ще я публикувам.
Ако някой е търсил нещо и не е намерил отговор или има противоречиви отговори - да търси съвет. Но без да се заинтересува по даден въпрос и да пита, просто така, за мен е губи времето на другите. Затова всеки сайт, форум и т.н. има търсачка + глобалните.
Това е моето виждане и затова отговорих така.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

П.П. В твоите постове има интересни въпроси, а мисля, че могат да се дават мнения по тях, без да са насочени към теб.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

После писа ти е напълно верен,проблема е в мен приемам всичко лично,когато някой е задал въпрос и друг му отговаря аз го приемам,че аз съм питал и на мен ми отговарят,сори за това ,но съм си такъв.
Относно това в кавичките може и да си прав,но има и една добавка и тя е -всеки иска,но заслужил ли е? -аз лично ,затова се отказах от това в кавичките.(това не е нито по темата ,нито по поста ти,но аз да си мъцна-за кавичките иначе другото си важи)

ПОСЛЕПИС-една дума  ;)

bruto

Цитат на: woolves - Петък, 21 Януари, 2011, 08:29:51
Ние возачите сме една от най големите прослойки от даден отрасъл,затова тия горе нямат ма никакъв интерес да правят наш синдикат!Ставаме доста респектираща прослойка в държавата,а на доста хора не им харесва това,ще трябва да се съобразяват с нас  .Затова сами трябва да го решиме,а и се подразбира,че спират измамите с неплащането!
Точно така .

kkkvd

Аз виждам нещата така. Шофьора трябва да кара камион, а не да се съди с този и онзи. Краваря трябва да пасе кравите и да не мисли за пазар, цени и прочие. Краставичаря респективно.
Какво реално става?
Краставичаря изхвърля краставици, краваря полива магистралата с мляко, а шофьора го бъзикат шефчетата.
В моето село има към 1000 крави на различни стопани. Ако отделят по 5 лв/месец на крава и си назначат търговец и юрист-консулт, нито ще мислят за пазара, нито за договорите. Просто не е тяхна работа. Гарантирам, че няма да им изкупуват млякото на подигравка.
Ако приложим тоя метод към краставичаря и към шофьора, излиза, че хич никакъв синдикат не ни трябва, просто трябва една по-солидна група шофьори да сключат договор с консултантска фирма и да си плащат вноската. БЕЗ ПАРИ няма да стане.

kkkvd