• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

Бриги Магнито

Пичове нещо ми буксува рейтинга,вижте там ударете едно рамо,че сумасия време не моем се докопам до пет иляди минус.
Мноо ми е важно в професионален аспект,тъй като съм в нова фирма,а не мърдам .
А мерси предварително на сите отзовали се.
На сите неотзовали се,че каем ,,съсипвате ми егото господа шофери"

Бриги Магнито

rider777

Верно ли ти пука къв рейтинг имаш или та_ак да става ??? Са ши мъ накараш съ смислим и за мойо рейтинг ,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Понеделник, 11 Юли, 2016, 09:25:12
Верно ли ти пука къв рейтинг имаш или та_ак да става ??? Са ши мъ накараш съ смислим и за мойо рейтинг ,,,,,,,,,
Къ да не ми пука бре,началнико пара дава

rider777

Е за всеки + с по колко вдига заплатата ???

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Понеделник, 11 Юли, 2016, 09:34:33
Е за всеки + с по колко вдига заплатата ???
Те там е проблема при+ сваля ,при - бонус
Човекът не си е наел профи,а мен тъй че...бодни - се не излагаме

rider777

Е как се слага + или - ,,, да не е със стрелките надолу и нагоре ?  Аааааааааааааа светнах се ,,, турих ти една стрелка надолу и веднага се качиха минусите с едно,,,,, баси къв съм отворен,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Понеделник, 11 Юли, 2016, 16:46:50
Е как се слага + или - ,,, да не е със стрелките надолу и нагоре ?  Аааааааааааааа светнах се ,,, турих ти една стрелка надолу и веднага се качиха минусите с едно,,,,, баси къв съм отворен,,,,,,,,,,,,

При евентуална грешка с поставяне на минус с червена стрелка, цъкаш веднага зелената стрелка и грешката е поправена.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Ник, шъ прущъвъш амъ искъх да видя кво става с тйез стрелкички и ти боднах едно нагоре амъ съ нъдявъм дън ти падне заплатата от тва,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Неделя, 09 Януари, 2011, 14:26:10
Важното е да нямате минуси. Защото не се махат и си остават като черни точки. :)
Нема ли да ме очерните малкочка?

admin

Цитат на: Бриги Магнито - Неделя, 09 Октомври, 2016, 18:54:59
Нема ли да ме очерните малкочка?
Само плюсове ти слагам аз. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Неделя, 09 Октомври, 2016, 19:37:39
Само плюсове ти слагам аз. :)
Е те тва е,е как да градим реноме тогиз?

rider777

:-))))))))))))))))))))))))  Сега видях под името си  плюсовете и минусите,,,,,,, доволен съм от себе си щом минусите са повече от два пъти повече от плюсовете,,,,, това означава, че опитите ми да ви разтривам мозъците не са били напразни.

ANIMAL

Цитат на: rider777 - Неделя, 09 Октомври, 2016, 20:22:19
:-))))))))))))))))))))))))  Сега видях под името си  плюсовете и минусите,,,,,,, доволен съм от себе си щом минусите са повече от два пъти повече от плюсовете,,,,, това означава, че опитите ми да ви разтривам мозъците не са били напразни.
То това е щото малко хора търпят да има по-велики от тях  ;D
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 09 Октомври, 2016, 20:22:19
Те и Райдеро ,че ми се яви конкуренция ,е бива ли такива неща?

rider777

Можеш да ми викаш Райбера, както ме е кръстил Цветанов отдавна,,,, предполагам технически грамотните знаят какъв е този инструмент Райбер ,,,,,, няма да спирам с опитите си да райберовам тиквите на "Професионалистите" и се надявам да те настигна по минуси скоро ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

rider777