• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Вторник, 09 Август, 2011, 20:39:05
Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 08 Август, 2011, 22:56:18
-3  8)
Тракерчо баце ти па де сгази луко?

Няма начин баце ,след толкова редактиране на публикации и забележки към потребители някой от тях да не се е отчел !  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бацета ич не ми оди -13 некак фатално ми седи ,айде малко се пораздвижим и да бъцнем некое и друго минусче на Трактористчето го догодиме некак къде -20 поне  ;)

Бриги Магнито

Нещо много смело го давате с мойто рейтинг ми се струва . :D :D :D :D :D :D :D :D

Бриги Магнито

Подсетиха ме в чата и веднага да ви се скарам.
Айде бре заспахте с вотовете язека рейтинг гоним,дайте по-живо,че и аз ше заспим.

BoBy_BoY

С тези минусчета  всеки може да разбере кой колко истина е казал ;)! За моя радост се вижда, че съм успял да преборя нечие мнение без факти :D :D :D. Това е красотата на форума и най-вече на рейтинга, който за пореден път показва своето полезно действие. ;)

admin

Цитат на: BoBy_BoY - Петък, 28 Октомври, 2011, 09:19:10С тези минусчета  всеки може да разбере кой колко истина е казал ;)! За моя радост се вижда, че съм успял да преборя нечие мнение без факти :D :D :D. Това е красотата на форума и най-вече на рейтинга, който за пореден път показва своето полезно действие. ;)

А в началото някой казваше, че този рейтинг бил напълно излишен. Аз пък мисля, че е даже задължителен и по един неповторим начин създава представа за човека зад него.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: BoBy_BoY - Петък, 28 Октомври, 2011, 09:19:10
  С тези минусчета  всеки може да разбере кой колко истина е казал ;)!
Баце моя милост има мноо минуси и следва да се заключи,че съм Ви теглил балтията,ма да Ви свеетнем не съм  :D :D :D.Право куме в очи е моя девиз.
А като лоша черта мое се каже ,че ич никой не бавим ,къде подготвен къде не. ;)
Тъй че я ми намуйте оше 50-тина минусчета съм си лидерче па нек ми е зле и не ми вервайте. ;)

BoBy_BoY

Цитат на: Бригадира - Петък, 28 Октомври, 2011, 22:39:27
Цитат на: BoBy_BoY - Петък, 28 Октомври, 2011, 09:19:10
  С тези минусчета  всеки може да разбере кой колко истина е казал ;)!
Баце моя милост има мноо минуси и следва да се заключи,че съм Ви теглил балтията,ма да Ви свеетнем не съм  :D :D :D.Право куме в очи е моя девиз.
А като лоша черта мое се каже ,че ич никой не бавим ,къде подготвен къде не. ;)
Тъй че я ми намуйте оше 50-тина минусчета съм си лидерче па нек ми е зле и не ми вервайте. ;)
Арно баце, ама може ли като кифладжии да се излагат пред една аудитория, къде си я имат за проста? Баш ми е през к..., кой и кво мисли за мене! Скийш ли колко ни е ,,мъка" в родна ни картинка? Значи, може ли да те пореже-клъц и готово!
Аз правя еваларка на съфорумци които се конкретизират с мнения на яве! Не може да се зачете или противопоставиш на мнение анонимно, мислим! Абе, живи и здрави! ;)

admin

Момци и моми, такъв е живота. Няма как всеки да харесва всички. Просто приемете, че понякога живота е несправедлив. И аз се чудя къде и с какво сбърках, ама ето, минусите ще си ги влача дълго време. Боби даже има по-малко минуси и от мен.  ::)

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Петък, 28 Октомври, 2011, 23:18:26
Момци и моми, такъв е живота. Няма как всеки да харесва всички. Просто приемете, че понякога живота е несправедлив. И аз се чудя къде и с какво сбърках, ама ето, минусите ще си ги влача дълго време. Боби даже има по-малко минуси и от мен.  ::)

След толкова редакции и мъмрения, няма разбира се да ни дават +чета !  ;D
www.sbps.eu

!.!.!

Пък аз водя в класацията при дамите хихихихи .Ма не ми дреме . При мен се получи чиста женска злоба. Да са живи и здрави. Аз съм си Аз . Свиквайте !!! :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!na

Цитат на: ?.?.? - Събота, 29 Октомври, 2011, 09:44:36
... При мен се получи чиста женска злоба....

Точно заради това не мога да се съглася, че

Цитат на: admin - Петък, 28 Октомври, 2011, 09:25:31
... е даже задължителен и по един неповторим начин създава представа за човека зад него.

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Цитат на: !na - Събота, 29 Октомври, 2011, 14:31:24
Точно заради това не мога да се съглася, че
Цитат на: admin - Петък, 28 Октомври, 2011, 09:25:31
... е даже задължителен и по един неповторим начин създава представа за човека зад него.

Имах предвид нещо съвсем друго. Съпоставянето на положителните и отрицателни елементи на рейтинга дава тази представа. Няма как от 5 плюса или 5 минуса да разберем нещо.

Бриги Магнито

Mалииииии живна темата. Да си мъцнем и аз ,предполага се,че вота е да се предположи с колко от дадените мнения на даден член се е съгласила аудиторията и съответно да се прават некви изводи -така мислим де.
Инак у нашио форум си е баш кефим некой бичи плюсове не кефим бичи минуси е колежката по-нагоре си пати от женска злоба или нещо от сорта.
Тва жените са непредвидими,но пък мъжете кат ги гледам как вотат се спуквам от смех.
Бех пуснал една анкета некогиш и само да светнем следех резултато нон стоп и с опцията да виждаш кой къде се е заврел забелязвах кой как гласува в анкетката  :D е моем смело да твърдим ,че тук се гласува според зависимост  ;)
Бацко се кефи да си е лидерче у отрицателнио вот оти не ме вземат насериозно,а тва си е супер  ;)-безопасна игла съм един вид.
Но е тъпо се изразяваме,че кой имал яко минуси ни бил слъгал,аз не че съм големата честност некой ора знаат ,ма не съм и най-големио лъжец или па измамник.Целта ми тук е да си се светнем по некои въпроси де съм си куха лейка и да мъцнем де уж съм разбирач,но тъй като не съм мноо разбирач па интересни теми ги отбраздите ,гледам със спамче да ви агитнем да мъцнете оше нещо.

Бриги Магнито