• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

admin

Мислите ли, че е дошло време да вземем решение при натрупването на какъв отрицателен рейтинг трябва да бъде забранено публикуването от съответния потребител? Забелязвам, че вече има потребители, които упорито продължават да трупат само минуси и може би са трън в очите на останалите. Все пак този рейтинг има за цел и да създава някакъв ред във форума.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Бриги Магнито

А така мислим -30 е предело аз съм над тъй че гасете лампите ,само после да си не умрете от скука. ;)

Бриги Магнито

admin

Цитат на: Бригадира - Неделя, 30 Октомври, 2011, 10:47:42
А така мислим -30 е предело аз съм над тъй че гасете лампите ,само после да си не умрете от скука. ;)

При теб реално не е точно така, защото имаш повече положителни и като се направи баланс, си пак само с положителни. Мисълта ми е насочена към онези потребители, които трупат само или повече минуси. Някакви други предложения? 50 минуса? Или 100? След натрупването им за какъв срок да бъде невъзможно публикуването във форума? Подхванах тази тема, защото напоследък доста се уморявам от непрекъснати редакции и то все заради хора, които не могат или не искат да приемат правилата на форума. Например ясно и точно в правилата е написано, че е забранено да се използва червен цвят, обаче той или тя просто не обръщат никакво внимание на това. Или пък решава, че неговата публикация е изключително важна, и поставя три пъти по-голям шрифт от нормалния.

Бриги Магнито

Е сори не съм разбрал замисъла.
Ало балоните чухте шефа бил съм на плюс ,айде шо чекаме вотвайте та да мирнете от мойта особа.

!na

Цитат на: admin - Неделя, 30 Октомври, 2011, 10:28:37
Мислите ли, че е дошло време да вземем решение при натрупването на какъв отрицателен рейтинг трябва да бъде забранено публикуването от съответния потребител? Забелязвам, че вече има потребители, които упорито продължават да трупат само минуси и може би са трън в очите на останалите. Все пак този рейтинг има за цел и да създава някакъв ред във форума.

Против съм.
Натрупването на минуси в немалка част от случаите е плод на лично отношение и не е никак обективно, за да е мерило или бариера за даден потребител дали да пише във форума или не.
Както сам си споменал в следващ пост, във форума има правила и точно тяхното спазване или не би трябвало да са причините, определящи дали даден потребител да бъде баннат и съответно за какъв период от време. Мое мнение.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Е къв е проблема ,че треснеме правило и за минусите и работата ше се успи . ;)

godji

Цитат на: !na - Неделя, 30 Октомври, 2011, 13:12:52

Против съм.
Натрупването на минуси в немалка част от случаите е плод на лично отношение и не е никак обективно, за да е мерило или бариера за даден потребител дали да пише във форума или не.
Както сам си споменал в следващ пост, във форума има правила и точно тяхното спазване или не би трябвало да са причините, определящи дали даден потребител да бъде баннат и съответно за какъв период от време. Мое мнение.
Подкрепям !!!
''-" -те не трябва да се раздават ,защото мнението не съвпада с това на този който е публикувал нещо , или ако е за това не трябва да се наказва с БАН или други ограничения! Затова аз предлагам "+" -ве и "-" -си да се дават само от модератор нагоре !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Пълно против съм отнемането на право на глас . :D :D :D :D Ко мое да ме изгоните ма правото ми на глас ако вземете ква демокрация бре се едно съм у Китай по Татово време.

godji

Ще информираш модераторите ,те ще преценяват ! Пък теб ако искат да те изгонят ще направим протест  :) - аз на всеки светофар ще свиря с тромбите  ;D
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Цитат на: godji - Неделя, 30 Октомври, 2011, 18:16:01
Ще информираш модераторите ,те ще преценяват ! Пък теб ако искат да те изгонят ще направим протест  :) - аз на всеки светофар ще свиря с тромбите  ;D
Е идеята си е добра с тромбоните  ;) мислим време си е за ден на тромбите отдавна.Инак стачка лоша дума тихо,че греко че чуат и че ни похвалат.

dinko_68

Цитат на: !na - Неделя, 30 Октомври, 2011, 13:12:52
Против съм.

Споделям мнението на Ина и съм против забраната за публикации на хората с определен отрицателен рейтинг тъй като все пак форума е място за изказване на всякакви мнения а забраната за изказване на каквото и да е лично мнение не е демократично.Нормално и достойно е да се уважава това право на всеки независимо с какъв рейтинг се е котирал до момента. При все че самият този рейтинг се определя от останалите участници във форума, смятам че Ина е права и натрупването на минуси не може да бъде мерило за такава забрана.
  По скоро според мен "+" и "-" имат определящо значение за дадения потребител в дадени теми и дискусии т.е. кой от коя страна на бариерата стои, така че спирайки публикации на хора с отрицателен вот ще доведе до един застой,едно прекъсване в дискусиите в които те участват а нали именно тези дискусиите раждат истини.Нали все пак една от целите в този форум е да се изясняват разни обстоятелства,да се търси решение на проблеми, да се излагат на показ нещата такива каквито са и да се показва живата истина.
   Виж за неспазване на правилата съм съгласен и гласувам с 2 ръце ако трябва да има бан за определено време и ако се наложи дори нацяло при рецидив.

Бриги Магнито

Ей бързо се решавайте оти с Ханчо надзидаеме баси рейтинго,че вземе ме поведе и си умрем от яд.

Бриги Магнито

Малиииииииии Испанските пичове ми отбраздиа по един минус та ми стана кеф на душата,а така момци дерзайте. :D :D :D :D

admin

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 22:00:04
Малиииииииии Испанските пичове ми отбраздиа по един минус та ми стана кеф на душата,а така момци дерзайте. :D :D :D :D

Не си само ти. И на мен ми сложиха няколко. Приемам го като коректив и ще се поправя. Обещавам!

kaloyan Mladenov

Съжалявам ама за мен това с рейтинга е напълно излишно .не виждам смисъла,и съм на мнение ,че не трябва да има рейтинг ,титли и каквото и да било друго от този сорт.

kaloyan Mladenov