• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

loshdancho

Хрумна ми мисълта -  да има поле с подобно на полето с ранга под аватара в което да пише: позитивист (тая дума май сега си я измислих), негативист , като всичко това е  групирано и направено на степени подобно на ранга.Идеята е всеки като дава плюс или минус това да  се сумира и усреднява и другите да виждат това.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Бриги Магнито

А тук тва ми намирисва,искате ми съсипете лидерството и да има нови лидери по новите параметри.
Аз до обед съм негативист баш на обед позитивист веднага след тва па съм негативист и бем ли го до вечерта мое се извъртим така неколко пъти.

Бриги Магнито

loshdancho

Не бре идеята е да се вижда поне малко кой дава минуси и кой плюсове . Примерно давам на теб -1 и ми става степен леко негативен  с два минуса негативен, -3  много негативен, ако после ти дам  +1 връщам се обратно по скалата и нагоре  към позитивното. Така  като праскам само минуси това  ще може да се види.

admin

Цитат на: loshdancho - Неделя, 04 Декември, 2011, 00:39:23
Хрумна ми мисълта -  да има поле с подобно на полето с ранга под аватара в което да пише: позитивист (тая дума май сега си я измислих), негативист , като всичко това е  групирано и направено на степени подобно на ранга.Идеята е всеки като дава плюс или минус това да  се сумира и усреднява и другите да виждат това.

Както съм казвал и преди, този форум също както и повечето други форуми ползва готова платформа. Която аз с уменията си до някаква степен съм променил. Познанията ми обаче се изчерпват до това и всякакви последващи промени са ми невъзможни. Мислил съм и за смяна на платформата, но това е свързано с евентуални усложнения. Даже веднъж правих тестов опит за прехвърляне на форума към платена платформа, но пренасянето на данните беше съпроводено с много грешки и се отказах от идеята.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

admin

Цитат на: loshdancho - Неделя, 04 Декември, 2011, 10:25:18+1 за вниманието .

За мен е удоволствие всички участници във форума да се чувстват комфортно и уютно тук. Обмислям още един тест с нова версия на същата платформа, върху която е изграден форума. Важно е да отбележа, че този тест не засяга по никакъв начин работата му.

Бриги Магнито

Нещо като топ 3 или 10 отзад напред ако мое се измисли ше е секстра ,да се възгордеем малко,но и отпред назад стаа,но да се спомене и последнио по рейтинг тоест моя милост. ;)
На сите фенове -момци еваларка ,цепим рейтинго.

driver1

Цитат на: Бригадира - Вторник, 06 Декември, 2011, 00:21:13
Нещо като топ 3 или 10 отзад напред ако мое се измисли ше е секстра ,да се възгордеем малко,но и отпред назад стаа,но да се спомене и последнио по рейтинг тоест моя милост. ;)
На сите фенове -момци еваларка ,цепим рейтинго.

Както казва и админа - важното е всички участници да се чувстват удобно и комфортно тук! :) Няма лошо!

Бриги Магнито

Скиаш ли Драйвер ,непоклатим съм цепим мрако . ;)

admin

Пожелавам си през новата година да получавам повече плюсове, че напоследък ударната група сериозно щрака по клавиатурите минуси. Неизживяно детство ли имат тези хора, какво им е? :)

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Събота, 31 Декември, 2011, 00:55:47
Пожелавам си през новата година да получавам повече плюсове

И аз така и аз така ....
;D  ;D  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Бриги Магнито

Моя милост силно се нада да си остане лидерче у отрицателнио рейтинг не само през новата година ми из въобще.
Дай боже от минуси да не се отървем.

Апропо ,ко стана ше взимате ли решение пичове кат мен с дебела минусова сметка да ги наказвате,триете или нещо от сорта,питам не за друго ми просто съм навремил.

Бриги Магнито

LKW

Бриги бацни една и за мене ,че и аз като гледам всеки ден щом мине времето и айде.Има група хора които само за това влизат в форума.Зависта е много лошо нещо.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

sasho2202

Игати някой яко се е развихрил с минусите.
"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

sasho2202

"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей