• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

!na

Цитат на: ivopifeca - Петък, 28 Септември, 2012, 18:51:46
Аз отначало мислех, че като натисна зеленото ви звъня,като на скаипа да ви редим ачик,да има лаф,а то било за другооо ???

:D :D :D е, не, просто ми оправи настроението  :D :D :D
една жица получаваш и от мен!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

ivopifeca

Одеве званех на един двама...Абе момчета,нема ли да се стегаме вече,смисъл нещо откъм подобрения на социалния статус,докога ще търпиме,докога вече,манете го реитинга,нещо не може ли,нема ли начин,или...така че си бутаме ???

ivopifeca

grants

Я са кажете как се получават тези минуси аз  има +1и-1 и откъде се взеха и аз незнам ако обясни някой че турим една щайта прас лук черпняк
Не всичко е пари,но всичко е с пари

admin

Цитат на: grants - Вторник, 02 Октомври, 2012, 13:58:51
Я са кажете как се получават тези минуси аз  има +1и-1 и откъде се взеха и аз незнам ако обясни някой че турим една щайта прас лук черпняк

Поставят се от другите потребители и до някаква степен показват степента на симпатия към теб. Също така ти би могъл да поставяш положителни или отрицателни оценки на останалите в зависимост от предпочитанията ти.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

grants

Цитат на: admin - Вторник, 02 Октомври, 2012, 14:09:58
Поставят се от другите потребители и до някаква степен показват степента на симпатия към теб. Също така ти би могъл да поставяш положителни или отрицателни оценки на останалите в зависимост от предпочитанията ти.
Еми тва добре ама ако натрупам аз или някай друг повече- откоркото+ какво ще стане с мен БАН ли ще има  :(

Не всичко е пари,но всичко е с пари

admin

Цитат на: grants - Вторник, 02 Октомври, 2012, 14:41:24
Еми тва добре ама ако натрупам аз или някай друг повече- откоркото+ какво ще стане с мен БАН ли ще има  :(

Не, няма да има бан. Бан се налага само за нарушаване правилата на форума.

Roshko

admin
Администратор
Потребител герой
Публикации: 4514
Теми: 426
Рейтинг: +678/-486

От вървящ през цялото време около 50 на 50

------------------------------------------------------

lefterow
Пълноправен потребител
Рейтинг: +131/-35
Публикации: 215
Теми: 6

От 3 към 1 отрицателен преди месец!

Росен Димитров - Рошко
Потребител герой
Рейтинг: +146/-196
Публикации: 562
Теми: 15

От 3 към 1 положителен преди месец!

driver1
Потребител герой
Рейтинг: +250/-290
+ -
Публикации: 710
Теми: 10

От повече от 50% одобрение преди месец!

Изводите са за Вас!  ;)

admin

Рошко, би ли ми дал повече информация по случая? Чак сега забелязах, че "рейтинга" ми е скочил удивително неестествено нагоре в класацията. По едно време плюсовете ми бяха 30-40 повече от минусите.

P.S. Между другото си пропуснал и Бригадира. При него също се забелязва подобряване на положението.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: admin - Сряда, 07 Ноември, 2012, 11:32:26

P.S. Между другото си пропуснал и Бригадира. При него също се забелязва подобряване на положението.

Някой бил писал, за Бриги Бичикията или някой от предишните му "имена". След като, имал толкова минуси,вероятно бил писал много истини. Мисля си, че много минуси или съответно плюсове, на различни потребители, не означават аналогични "характери". Ето driver1, има много минуси, той за мен е един от най-културните потребители. И явно не желае да поддържа мнението, че шофьорите са неграмотни и са утайката на обществото.

Но, има материал за размисъл!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Lorinser

Минусите на Бригадира са за начина по който пише, а не за истините.

Бриги Магнито

Илчев бацин  Бичкията си е икона  ;) той има само две имена ,като второто беше допълнено и леко видоизменено с цел да се нефорсират некой ора,че ше им духне моторетката.
Уично сакам да Ви заявим,че не повним мноо да съм Ви лъзгал,тъй че мое се приеме,че ко пишем не е истина,ма не и лъжа.
Цитат на: В.Димитров - Сряда, 07 Ноември, 2012, 20:47:06
Минусите на Бригадира са за начина по който пише, а не за истините.
Баце мое и да си прав,ма мое и да не си,но да ти мъцнем нешо Бриги Бичкията никога не го е тресло рейтинго,та да се променя или с други думи,ко ми е у бръмбаро ,тва е и на четмо.Бе писателен съм си.

Рошко не мое да уденем ,ко требе да стоплим от показаните от теб рейтинги,че има нещо туй онуй или нещо друго си,мъцни баце ко се има наврпедвид с 3 към 5 и 6 без 10.

И да мъцнем срамота е да съм на + умрем да съм на - и вотете,че на 1000 минуси съм обещавал да стаам Генерален Бригадир.

Roshko

Ам Бриги, то има и джокер у подписа, ма нема кой чете :P
На двама  от споменатите им литнал рейтинго нависоко с повече от 130 гласа, па ние с драйверо гоним дъното със същото количество, ма с обратния знак.
Админ, ти си администратор и много лесно можеш да разбереш какво и как е станало и да решиш как да действаш или бездействаш. Нарочно се махнах за един месец да видим ко че стане, ма на тоа му е забременел бръмбара, даже е снесъл...
Нали се сещате за капката катран у кацата с медо!?

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 07 Ноември, 2012, 23:28:07
Ам Бриги, то има и джокер у подписа, ма нема кой чете :P
На двама  от споменатите им литнал рейтинго нависоко с повече от 130 гласа, па ние с драйверо гоним дъното със същото количество, ма с обратния знак.
Админ, ти си администратор и много лесно можеш да разбереш какво и как е станало и да решиш как да действаш или бездействаш. Нарочно се махнах за един месец да видим ко че стане, ма на тоа му е забременел бръмбара, даже е снесъл...
Нали се сещате за капката катран у кацата с медо!?

Напротив, никак не ми е лесно даже, когато трябва да се занимавам с олигофрени, правещи си по 10 регистрации с някакви малоумни цели. Кажи по какъв начин да се противодейства на подобни лумпени? Аз мислех, че създавам този форум за пораснали и отговорни хора, за да има къде да споделим нещата, които ни вълнуват и са свързани с професията ни. Оказа се, че във форума прииждат хора с неизживяно детство. Бъди сигурен, че съвсем скоро ще разчистя форума от всякакви екземпляри, които са си помислили, че могат да се скрият зад разни измислени никове.

Lorinser

Напълно толерирам Админа!!! Може и аз да прекалявам, и да съм вулгарен на моменти, но съм против множествените регистрации с една или друга цел.

Бриги Магнито

Рошко не се нерви бре,може да му е ценно на човека да вотне,тъй да се каже да му усмисля живота.

Бриги Магнито