• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 03 Юни, 2011, 23:34:08
Цитат на: admin - Петък, 03 Юни, 2011, 23:23:27
Нека не го коментираме повече. Ще си носим минусите сега, след като си позволихме да му даваме съвети. Явно е изпитал дълбоко удовлетворение, като ни е сложил по един минус. То ние по един си имаме всъщност. :D
Момци дали сте му кофти съвети ми се чини и човеко ви е върнал жесто.Аз кат давам съвети гледам да са добри те за тва нямам минус,требва си преразгледам политиката за съветване. >:(
След като си прегледах политиката за ,,съветване,, и спрях да пиша се сдобих с първия си минус   :) :) :) :) :)
Надявам се да не е единственният
:) :) :) :) :) :) станаха 2 ,има прогрес дай боже още

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:(  Е никакъв прогрес само 2 минуса ,дайте повече от себе си не е трудно. :) ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 18 Юни, 2011, 08:51:23
Аууу, баце,
  Добре дошъл, сред двойкаджиите! :D :D :D

admin

О, Боби, къде се загуби и те няма никакъв от доста време? Да считам ли, че единствено професионалните ти ангажименти не позволяват посещение на форума? :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Събота, 18 Юни, 2011, 13:32:29
О, Боби, къде се загуби и те няма никакъв от доста време? Да считам ли, че единствено професионалните ти ангажименти не позволяват посещение на форума? :D

Малко ме по разтириха по пътищата– Италия, Германия, Франция,... Сега съм у базата за известно време.
  Гледам много двойкаджии по трасето у форума ???, което ме води до мисълта, че света е шарен, а не така розов!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: BoBy_BoY - Събота, 18 Юни, 2011, 13:28:23
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 18 Юни, 2011, 08:51:23
Аууу, баце,
  Добре дошъл, сред двойкаджиите! :D :D :D
Баце тоз път те поведох  :) :) :)

BoBy_BoY

Имам едно питане към ,,Админа" и ,,модераторите" на форума: ??? ??? ???
  Не че ми е род, приятел или познат, но като съфорумец (http://www.driver-bg.eu/index.php?action=profile;u=536) за какво има негативен рейтинг?
  Прегледах постовете му и не видях нищо нередно и против правилата на форума. Дали не се манипулира с явен неинтерес към него или...?
  Просто да си задоволя любопитството! ;)

admin

Рейтингът се получава анонимно и нямам представа кой и защо е решил този потребител да получи отрицателна оценка. Всеки преценява сам за себе си дали и как да постави оценка на някой друг.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: BoBy_BoY - Неделя, 19 Юни, 2011, 16:54:13
  Имам едно питане към ,,Админа" и ,,модераторите" на форума: ??? ??? ???
  Не че ми е род, приятел или познат, но като съфорумец (http://www.driver-bg.eu/index.php?action=profile;u=536) за какво има негативен рейтинг?
  Прегледах постовете му и не видях нищо нередно и против правилата на форума. Дали не се манипулира с явен неинтерес към него или...?
  Просто да си задоволя любопитството! ;)

Единствено, се сещам някой, привърженик на "Щадлер" . За граматика от мен "+".
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

BoBy_BoY

Според мене кой го е оценил е бил или много пиян, или ми идва нещо по-долно на ум! Имаше изискване за ,,рейтинга"-поне за минусите да се изразяват мотивацията. По този начин форума може да губи потребители, които наистина да не са допринесени до това действие!
   Аз лично оставам с много  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???!

admin

Цитат на: BoBy_BoY - Понеделник, 20 Юни, 2011, 23:33:25
  Според мене кой го е оценил е бил или много пиян, или ми идва нещо по-долно на ум! Имаше изискване за ,,рейтинга"-поне за минусите да се изразяват мотивацията. По този начин форума може да губи потребители, които наистина да не са допринесени до това действие!
   Аз лично оставам с много  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???!

Боби, временно се бяха появили някакви колеги във форума, наслагаха минуси насам-натам и си отидоха. Да те подсетя само, че всеки минус се маха срещу един плюс и не виждам как ще ни разклатят позициите в този случай.

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Понеделник, 20 Юни, 2011, 23:36:00
Цитат на: BoBy_BoY - Понеделник, 20 Юни, 2011, 23:33:25
  Аз лично оставам с много  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???!

Боби, временно се бяха появили някакви колеги във форума, наслагаха минуси насам-натам и си отидоха. Да те подсетя само, че всеки минус се маха срещу един плюс и не виждам как ще ни разклатят позициите в този случай.
Аха, прав си, шеф! ;)
   Да добавя и един призив към съфорумците:
            Момци и моми, оценявайте по съвест, а не по другарски симпатии! Сега се показва и лошата страна на нрава ни, което е грозното и антипатичното за мен!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце щом има разни плюсове и минуси е резонно да се злоупотреби с тяхното ползване още повече ,че не съм мернал нейде да пише при какви условия се поставят,тъй че да си мъцна кефне ли ме некой му цъцкам плюса та ако ще най-смотаното нещо да е написал. ;)

П.П.И  да ви подсетя,нещо откъм минуси съм кът ,тъй че а заемете се.

!.!.!

Имам предложение.Всеки които реши да постави някъде "-" да му излиза прозорец в които да  обясни съфорумеца за какво дава такава оценка "-".
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

godji

Аз още не мога да разбера къде се слагат тези "+" - та  и "-"-та   :-[  и одобрявам предложението на колежката ! Как да и сложа едно "+" - че ?
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !