• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: !na - Събота, 30 Юли, 2011, 18:57:12
Първенец си баце, дишай спокойно :-р
;) е крайно време беше,ма не е лошо да хвана добра преднина,че току виж некой ме изпревари,тъй че вижте там мислим червената стрелкичка беше и къцайте.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 30 Юли, 2011, 18:44:59
Опс са мернах вече -5 така Ви искам.
Апропо има ли некой с повече от -5 ?

Нали знаеш, че при желание от твоя страна, веднага мога да ти направя баланс и да махна минусите срещу съответния брой плюсове... Само кажи и веднага ти удовлетворявам желанието. Но мисля, че си първенец и по плюсове и нямаш причина да недоволстваш. Все пак някой те е оценил не само отрицателно, а положително.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

А напротив обичам си отрицателните ,но за положителните да Ви мъцна де е разковничното,преди време бех обещал пататник и сигурно още има вярващи,че ще апнат от него та вотат ората. ;)

antoniyu

Е от мен получи друг + и един - сега доволен ли си само не знам защо когато ти дадох + стана +92 и -5 а когато дадох - стана +91 и -6
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Цитат на: antoniyu - Събота, 06 Август, 2011, 00:27:47
Е от мен получи друг + и един - сега доволен ли си само не знам защо когато ти дадох + стана +92 и -5 а когато дадох - стана +91 и -6

Защото едновременно му даваш и плюс, и минус и в крайна сметка не правиш нищо по отношение на рейтинга му. По-точно когато дадеш на някой плюс, не можеш да му дадеш нов плюс, преди да е минал един час. Но можеш да му дадеш минус веднага и след това да му дадеш пак плюс, за да изтриеш минуса.

antoniyu

Цитат на: admin - Събота, 06 Август, 2011, 00:36:32
Цитат на: antoniyu - Събота, 06 Август, 2011, 00:27:47

Защото едновременно му даваш и плюс, и минус и в крайна сметка не правиш нищо по отношение на рейтинга му. По-точно когато дадеш на някой плюс, не можеш да му дадеш нов плюс, преди да е минал един час. Но можеш да му дадеш минус веднага и след това да му дадеш пак плюс, за да изтриеш минуса.

Разбрах,но това го направих умишлено без нищо лично просто шега.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Не се и съмнявам, че не е умишлено. Аз също до снощи не знаех, че след слагане на минус или плюс може да се повтори и обратното действие, с което да се върне рейтингът в изходна позиция.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бацета мислим ,че прекаленно мноо плюсове бичите за да не стават инфекции майте минуси,моя милост мое да отнесе бая ако не ми вервате пробвайте бре. ;)

Е тотален лидер съм с -7 кой кво ще ви разпраа  ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Сърдечни благодарности към всички отзовали се вече съм -10 .Така Ви искам продължавайте със същия ентусиазъм.
Апропо идеалният рейтинг за мен +40/-100,кога беше такъв бяха добри времена,надам се и са да го догодим,нищо,че съм мноо на + че бартероса ме и че стане. ;)

!.!.!

Ха нека ти + от мен и то номер 100.:)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: Илиева - Понеделник, 08 Август, 2011, 22:17:04
:( е убава работа,бъцни и едно - за баланс ма след час да се брой  ;)

!.!.!

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 08 Август, 2011, 22:20:28
Цитат на: Илиева - Понеделник, 08 Август, 2011, 22:17:04
:( е убава работа,бъцни и едно - за баланс ма след час да се брой  ;)
Не мога сърце не ми дава-готин си и пишеш смислено :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Хелоуууу хвърли едно око на последното изречение в подписа ми. ;)
Иначе съм си мноо готин  ;)

!.!.!

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 08 Август, 2011, 22:27:02
Хелоуууу хвърли едно око на последното изречение в подписа ми. ;)
Иначе съм си мноо готин  ;)
Бе сега поне имаш баланс
+100/-10
Ма съм добра а :)

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори