• Welcome to Форум на българските шофьори.

Продавам жена си!

Започната от driver1, Сряда, 23 Ноември, 2011, 01:00:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Цитат на: bizzart - Събота, 10 Декември, 2011, 16:28:02
Цитат на: jegar - Понеделник, 28 Ноември, 2011, 23:49:55
Брат, аз си търся жена която да може да сменя съединител на камион.Но при тези условия ако я научиш да кове накладки считай ,че сме си стиснали ръцете.
Баце моита ми сменя гумите на камиона барабар с накладките
Да има случайно сестра? ;)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

dino412

Брат, аз си търся жена която да може да сменя съединител на камион.Но при тези условия ако я научиш да кове накладки считай ,че сме си стиснали ръцете.
Тоя модел никой не продава щото са с колекционерска стойност.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

bizzart

Цитат на: loshdancho - Събота, 10 Декември, 2011, 17:12:33
Цитат на: bizzart - Събота, 10 Декември, 2011, 16:28:02
Баце моита ми сменя гумите на камиона барабар с накладките
Да има случайно сестра? ;)
За жалост няма ми ставаш баджанак има брат. ;)

FH16

Познавам една такава ;)

Boroman21

Има ли  възможност за "тестдрайв" , така да се опъне на дълго  ;D Питам тука за едни колеги не за мене че аз съм още "млад" шофьор и ми идва мощна.

bizzart

Цитат на: Boroman21 - Понеделник, 19 Декември, 2011, 18:03:12
Има ли  възможност за "тестдрайв" , така да се опъне на дълго  ;D Питам тука за едни колеги не за мене че аз съм още "млад" шофьор и ми идва мощна.
Хайде сега тези сме ги слушали и преди.  ;D

driver1

Тест драйф е възможен, но само при депозиране на обявеното количество бира, или равностойността и. Освен това се изисква нотариално заверена декларация, че теста се предприема на собствена отговорност, придружена от заключение на тричленна комисия относно психическото здраве на експериментатора. Шофьорска книжка не е необходима - субекта веднага поема нещата в ръцете си...

nakladka7

най-накрая един мъж който си знае цената поне 2 каси бира да има хахха супер си пич :D :D :D

Rammbon

Бих наел само диференциала, за ден -два, да видя дали ще пасне на моя кардан и тогава бих купил и останала част :)

rider777

Баси как се изкушавам ,,,, ама как да прежаля 2 каси бира,,,, някакъв коментар относно цената може ли да се направи в границите на разумното ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

driver1

За да охладя малко ентусиазма ви, ще разкажа един виц:
   Двама приятели си говорят за жените си и единия казва:
- Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм й казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафе сме отишли на първата среща и не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням!

Другият помислил и казал:
- Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран?
- Е как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час – беше 5 кг! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете...
- А мислиш ли, че шарана помни?

pacikara

Причина за редакция - Писането на кирилица е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!!!

bruto

Цитат на: driver1 - Събота, 17 Март, 2012, 17:29:13
   За да охладя малко ентусиазма ви, ще разкажа един виц:
   Двама приятели си говорят за жените си и единия казва:
- Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм й казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафе сме отишли на първата среща и не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням!

Другият помислил и казал:
- Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран?
- Е как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час – беше 5 кг! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете...
- А мислиш ли, че шарана помни?
;D може и да е виц , но е абсолютно вярно .  ;D

papi

Валидна ли е обявата...може ли тест драйв?

papi