• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новият Mercedes-Benz Actros - камион на 2012 година

Започната от Trucker_Boy, Събота, 26 Ноември, 2011, 17:56:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgi87

Я па да ти кажа честно баце без значение от марката на камионо къде карам обувките са си ми на краката.

georgi87

admin

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 26 Март, 2012, 07:50:19
Да де , я кажи нещо за положението на волана при Мерцедес, защото е като на мотокар. После нещо за сандъците на кабината, после нещо за вратите и степенките- само на  MEGASPASE има място за обувките .
А за "вървенето" няма да говорим да е го обидим.

Новият модел ли имаш предвид?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rosen79

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 26 Март, 2012, 07:50:19
Да де , я кажи нещо за положението на волана при Мерцедес, защото е като на мотокар. После нещо за сандъците на кабината, после нещо за вратите и степенките- само на  MEGASPASE има място за обувките .
А за "вървенето" няма да говорим да е го обидим.

Айде това,че нема место за обувките да са му кусурите.И за това има решение.Волана си е точно на мястото му.Много е по-удобен за каране от на сканията.А относно вървенето няма и какво да кажеш оти върви доста повече от сканията.А и сандъците на кабината са доста по-големи от на сканията.Като казахме сандъците при мерцедес са направени така,че като вдигнеш леглото да не виждаш нещата от сандъка.Мястото под леглото и сандъка са си две отделни неща,а не като при скания.Слагаш нещо в сандъка,след това вдигаш леглото и хоп изненада ама ти си отворил сандъка ама от горната му страна.За това в мерцедес имаш много повече място за багаж и като цяло в кабината на мерцедес е много по-широко и много по-удобно.За здравина там няма да споменавам щото от скания трябва да наваксват с светлинни години докато стигнат мерцедес.
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

zhzhivko

Цитат на: rosen79 - Неделя, 25 Март, 2012, 17:30:31
Новия мечок е невероятен.Онзи ден спря до нас един такъв,и ми изтекоха очите.Кабината е огромна,застанах до него и се чувствах толкова малък в сравнение с него.
Ама му се сипва  Атблу а камиона дето карам аз е евро5 произведен 10.12.2010г. марка не споменавам за да не е реклама на камиона . А що се отнася за удобства на кой-как-и какво са му поръчал  шефа
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

Бриги Магнито

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Slav_305

Play Golf, don't drive it!

loshdancho

Не може да им се отрече ,че са направили представяне с голям успех на модела.
Но какъв е в действителност?
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Slav_305

Който го подкара, ше каже как е. На картинки, клипчета и прес- изявления е невероятен и революционен.  ::)

vasko_iq

Днес видях новия Актрос към кресненското дефиле беше с румънска регистрация,направо страхотен камион да те остави без дъх. ;D

Slav_305

Малко ше се повторя, ама си мисля, че по- важно е с какви чувства оставя шоферите. Щото на картинка е мноо добре.

Jack77

Абе и аз до сега видях вече 2 и се с румънски регистрации да не се прават в завода на дачия  ;D

kron

И в България има някой друг,Формула Габрово имат, видях един бял с софийска регистрация,има и тестов който го дават по фирмите за проба,чух че Бан Тир ще вземат.Не е лош камиона изцяло обновен нов мотор редови много по тих от стария мотор,кабината лъскава както от вътре така и отвън ;D,но друг въпрос изкача като всеки нов модел изцяло обновен дали всичко е изпипано.Всички помнят първия Актрос1840 колко проблеми даваха по двигателите,в Интерсервиз в Бургас говорихме с началниците и казаха че тестовите камиони са минали по 3 000 000км без проблеми.Другаде чух че немците са го разработвали 10години  ;)

SEMPER

Цитат на: Jack77 - Сряда, 16 Май, 2012, 22:49:58
Абе и аз до сега видях вече 2 и се с румънски регистрации да не се прават в завода на дачия  ;D

Не, правят ги в завода в Вьорт

Вчера даваха едно филмче по Нешънъл Джиографик за този завод.
Предполагам би било интересно за всеки, тъй като нещата които даваха,могат де се видят единствено ако работите в завода.

Аз също бях впечатлен от някои неща, въпреки че доста често влизам в един друг немски завод за дъргели.

Най интересен ми беше факта, че на поточните линии вървят един след друг различни модели камиони. Вместо един след друг да въри серия от еднотипни камиони, при тях един след друг се сглобяват 3-осно шаси за самосвал, след него двуосен влекач,след него Атего, след него новия Актрос. Това изглежда доста хаотично, но си функционира перфектно.

Другото ,което ми стана интересно, че от МБ са организирали построяване на заводи на основните си доставчици непосредствоно до техния завод, за да намалят проблемите с логистиката.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057