• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новият Mercedes-Benz Actros - камион на 2012 година

Започната от Trucker_Boy, Събота, 26 Ноември, 2011, 17:56:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Цитат на: MagnuM - Неделя, 24 Юни, 2012, 13:20:00
Ето го филма от завода на Мерцедес.
http://vbox7.com/play:3230880053

Филма е супер интересен ! ;)
Преди време май имаше и за Волво ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Tihomir78

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 26 Март, 2012, 07:50:19
Да де , я кажи нещо за положението на волана при Мерцедес, защото е като на мотокар. После нещо за сандъците на кабината, после нещо за вратите и степенките- само на  MEGASPASE има място за обувките .
А за "вървенето" няма да говорим да е го обидим.

Забрави да добавиш и че друса малко повече, но пък има един голям + и той е относно сигурноста и здравината.

Tihomir78

loshdancho

Цитат на: Tihomir78 - Неделя, 01 Юли, 2012, 14:34:34
Забрави да добавиш и че друса малко повече, но пък има един голям + и той е относно сигурноста и здравината.
Е в сравнение с руската техника си вози перфектно.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Някой от Глобал транс има ли,да им разясни на некой хора,че им друса нещо ,но не  е новият Актрос .
Бацета да са Ви честити ,страшен цвят бравос и лепенката отстрани е мноо мъдра   ;)

morskia86

Онзи ден видях два бели без ремаркета във Враца до Лидел,но нямаха надписи за фирма.

monterei

Вече има доста от новите Актроси и в Бг. Имах удоволствието го карам.::)) Кеф голем. Единственото общо със стария Актрос е равния под в кабината като на Мегаспейса и емблемата.

loshdancho

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 24 Септември, 2012, 09:38:56

Добре че го хванаха италианите на клипа та да го пооправят малко откъм дизаин,да го поочовечат,бе тоя предишния Актрос що ми харесва повече-по-красив е маи ???

loshdancho

Тука можем да поспорим
Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 24 Септември, 2012, 19:29:33
Добре че го хванаха италианите на клипа та да го пооправят малко откъм дизаин,да го поочовечат,бе тоя предишния Актрос що ми харесва повече-по-красив е маи ???
Че са го направили по-красив спор няма, но това  единственият камион с лице... дори да е MERCEDES не мога да си кривя душата....Харесва ми поне на визия.
За разлика от предишните модели.

monterei

Страхотия. Днес с шефа бех на панаира. И Актрос и Антос. Якоооооо. Блазе им на колегата от Бан Тир.

monterei

loshdancho

Това манечкото да не би да е  модел на LEGO?? Поне на такова прилича.
Ама може ли да направят  толкова голям грозник?  след Акотроса са се изложили здраво. Antos  прилича на настъпена жаба.

monterei

Цитат на: loshdancho - Вторник, 25 Септември, 2012, 22:26:48
Това манечкото да не би да е  модел на LEGO?? Поне на такова прилича.
Ама може ли да направят  толкова голям грозник?  след Акотроса са се изложили здраво. Antos  прилича на настъпена жаба.

не е толкова дребен. свалих снимката от някакъв вестник и малко лъже. но пък и не е като Актроса. На щанда имаше друг Актрос - син, на Бан Тир. Може и мега да е, че ми се видя нисичък.

ivopifeca

И на живо съм го виждал,и паркиран до по стария в Балкан стар,по стария по ми харесва,много по добър дизаин за мене,но всеки си има вкус ;)

Brix

Brix