• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клиповете на Rider777

Започната от admin, Вторник, 29 Ноември, 2011, 21:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rosen79

За какво му плащат и за какво не си е негова работа.Човека е решил да си прави дневник,да си снима клипчета и да ги споделя с хора,които не могат да се докоснат все още до това,което прави той.Това че някъв си комплексар не му харесва си е негов проблем,просто да не ги гледа.Имено неговите клипчета ме подтикнаха да съм там където съм сега.На мен ми е полезен.А на който не е да го подминава.
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

rosen79

rider777

Росене, ако моите видео пътеписи са те подтикнали да станеш шофер брат, значи съм бил криво разбран, аз се опитвам да обясня на всички колко е гадно да живееш като куче в една метална будка на хиляди километри от дом и семейство, дано след години да не ме търсиш да ме биеш, че съм причината да провалиш Живота си ,,,,,,,,,,,,  А мен лично много ме забавляват заяжданиците на дребни бедни душици  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Бате Иво,научили Пако да работи с компютър?Ако вече се е научил,кажи му да се регистрира във форума :).Ще е много весело.

Slav_305

Аааааа, Пако- ахмако е по- интересен на живо.  ;D
Особено след посещение на кръчма или дискотека.  :D
Play Golf, don't drive it!

rosen79

Цитат на: rider777 - Събота, 17 Март, 2012, 15:10:54
Росене, ако моите видео пътеписи са те подтикнали да станеш шофер брат, значи съм бил криво разбран, аз се опитвам да обясня на всички колко е гадно да живееш като куче в една метална будка на хиляди километри от дом и семейство, дано след години да не ме търсиш да ме биеш, че съм причината да провалиш Живота си ,,,,,,,,,,,,  А мен лично много ме забавляват заяжданиците на дребни бедни душици  ;)
Аз отдавна съм станал шофьор още преди 9 години,имам в предвит шофьор на камион.Но ти ме подтикна да излезна да карам из Европа.Като гледах какви пътища имат и колко е красиво ми се прииска и аз да се докосна до това.Както и да е.Няма да те търся да те бия споко.ХАХАХАХАХХА Най-много да те търся да те черпя едно големо 18 годишно.ХАХАХАХАХАЛошото е,че няма ме общ път и не можем да се засечем.

rider777

Imter, Пако знае как да си пуска филми на Правецо, направих му и мейл и скайп ,,,ама тва не е като ракията брат,,,тя по лесно влиза. Росене ще се радвам брат да се засечем някой път,,,,, успокои ме,,,мислех, че аз съм те вкарал в АДА  ;)

rosen79

И аз брат ама Франция я минаваме транзит и общо взето нямаме допирни точки.Най често минаваме по 9-ката за Италия,7-цата за Германия.По други за сега не съм минавал.Иначе с удоволствие бих се запознал с теб на живо.

Joro

А Пако от кой град е бате Иво ?

rider777

Пако е от Ботевград,,,,,,,,,,,, от болницата казва като го питат откъде е  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Joro

Slav_305

Пако дивия ахмак!  :P ;D
Жалко, че тая голяма пауза не е покрай бат' Иво. Щеше да е забавен уикенд.  ;D
Play Golf, don't drive it!

ivopifeca

Ивка,не помня точно в кои клип беше снимал една стара АЛФА РОМЕО :)Модела е ALFETTA GTV,тя е със задно предаване,скоростите и съединителя са на задния мост ;)мисля,че я беше заснел във Франция,ако видиш пак някоя от истинските алфи-АЛФЕТА,ДЖУЛИЕТА,90,75-ца и др.,не забравяи да я включиш в некое клипче ;)

Joro

Бате Иво оня ден на 5 те видях на Бордо  с  Дафчето летеше :d

rider777

Лети по нанадолнището,,,на равното само ги гледам как всички ме изпреварват  ;D ;D ;D ;D ;D

Joro

Е беше в най лева лента де  :D аз бях в задръстването  ,,,,,,

Joro