• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клиповете на Rider777

Започната от admin, Вторник, 29 Ноември, 2011, 21:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Иво, на каква резолюция/fps снимаш и на какъв формат?

Roshko

rider777

Аааааааааа у левата лента не карам :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Росене, камерата снима в HD, но ги форматирам с Формат Фактори, защото стават много големи като размер и трудно се качват с тоя убийствено слаб нет в Европа ,,,,,,,,,,,,,,

Причина за редакция: Две поредни публикации!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Roshko

Цитат на: rider777 - Събота, 14 Април, 2012, 19:34:28
Аааааааааа у левата лента не карам :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Росене, камерата снима в HD, но ги форматирам с Формат Фактори, защото стават много големи като размер и трудно се качват с тоя убийствено слаб нет в Европа ,,,,,,,,,,,,,,

Причина за редакция: Две поредни публикации!

Е дай подробности де! Форматираш ги.. в какво, от колко - колко и т.н. Не пада ли качеството. Не се виждаше нито силует от каките в автобуса!?!?

rider777

Камерата снима 1920 Х 1080 и ги правя на 480Х360 ,,,качеството пада убийствено , но като размер файла става 30 пъти по-малък

Roshko

Цитат на: rider777 - Събота, 14 Април, 2012, 20:32:45
Камерата снима 1920 Х 1080 и ги правя на 480Х360 ,,,качеството пада убийствено , но като размер файла става 30 пъти по-малък

Иначе като видео формат какъв влиза и какъв излиза. Аз днес направих дебют, ма клиповете са по 300-500MB MP4.
Дай някакви инструкции, лесно ли се бачка с тази програма?
А, и още нещо. Предложи програма за редактиране/монтиране на видео да ги цепя, че се съмнявам да падне от над 500МБ на изискваните в Бокса 120МБ. В Тубата не знам колко е ограничението...

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 16 Април, 2012, 00:01:38
Иначе като видео формат какъв влиза и какъв излиза. Аз днес направих дебют, ма клиповете са по 300-500MB MP4.
Дай някакви инструкции, лесно ли се бачка с тази програма?
А, и още нещо. Предложи програма за редактиране/монтиране на видео да ги цепя, че се съмнявам да падне от над 500МБ на изискваните в Бокса 120МБ. В Тубата не знам колко е ограничението...

Преди време ползвах VirtualDub за рязане на файлове. А в "тубата" ограничението е 20 GB.

http://driver-bg.eu/files/VirtualDub.rar
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Това с рязането на клиповете ми е непонятно и ги пускам целите,,,а с Формат Фактори се бачка изключително лесно,,,,излизат в AVI формат ,,,

stoil nedev

Често бате парите дето ги събираш недей да ги хабиш за камион. Употреби ги за някой малко киностудио. След толкова години в документалното кино ще пожънеш невероятни успехи ако се захванеш с игрални филми . :D ;D Честно вервай ми опитът ще си каже тежката дума :)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 16 Април, 2012, 00:24:07
Преди време ползвах VirtualDub за рязане на файлове. А в "тубата" ограничението е 20 GB.

http://driver-bg.eu/files/VirtualDub.rar

Нема такова нещо, а и никъде не го намирам в условията. Качих файлове между 270 и 560 мегабайта - до 34 минути, ма тъпанара ми каза че съжалява, ма са ми големи клиповете, без да поясни колко може да са големи.  >:( >:( >:(

Бриги Магнито

Рошко баце ако ти нов профила у тубата никъв шанс нямаш баце да качнеш нещо по-дълго от 15 мин.

Roshko

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 23 Юни, 2012, 18:17:22
Рошко баце ако ти нов профила у тубата никъв шанс нямаш баце да качнеш нещо по-дълго от 15 мин.

дай повече подробности колко треба да ми е дърт профила
или да го прочета!

Бриги Магнито

Oуу инфо нямам,но в моя излиза от една седмица ето този надпис ,та от него съдя,че има нещо:

ЦитатПоздравления! Профилът ви вече е активиран за качвания, по-дълги от 15 минути.

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 23 Юни, 2012, 18:13:03
Нема такова нещо, а и никъде не го намирам в условията. Качих файлове между 270 и 560 мегабайта - до 34 минути, ма тъпанара ми каза че съжалява, ма са ми големи клиповете, без да поясни колко може да са големи.  >:( >:( >:(

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 23 Юни, 2012, 18:17:22

За Рошко - http://support.google.com/youtube/bin/static.py?hl=bg&topic=1719827&guide=1719823&page=guide.cs&answer=1672758
За Бриги - И при мен излиза този надпис и мога да си качвам големи файлове.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Тъй де ,за туй е надписа ,че вече може ма кога е тва вече не знам.
Мойта особка също може ,но нямам пълнометражни филми за жалост,тъй че язък им за надписа. ;)

Roshko

Цитат на: admin - Събота, 23 Юни, 2012, 18:47:16
За Рошко - http://support.google.com/youtube/bin/static.py?hl=bg&topic=1719827&guide=1719823&page=guide.cs&answer=1672758

Проблемът ми не е заради срив при качването. Клипа е качен целия, но забранен поради големината му. Има разлика! ;)

Roshko