• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клиповете на Rider777

Започната от admin, Вторник, 29 Ноември, 2011, 21:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grants

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 16 Април, 2012, 00:01:38
Иначе като видео формат какъв влиза и какъв излиза. Аз днес направих дебют, ма клиповете са по 300-500MB MP4.
Дай някакви инструкции, лесно ли се бачка с тази програма?
А, и още нещо. Предложи програма за редактиране/монтиране на видео да ги цепя, че се съмнявам да падне от над 500МБ на изискваните в Бокса 120МБ. В Тубата не знам колко е ограничението...
Колега ето нещо от мен http://www.brothersoft.com/proshow-producer-63256.html с тази програма правиш каквото поискаш теглиш инсалираш и си в играта може да да ти поиска Кай Ген-код ровни у В-Бокса ше намериш. Успех
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

den4o7

den4o7

rider777

Не всичко е живота в кабината ,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Pando85

Здравейте колеги и от мен хубав ден. Чета и следа темата от началота и забелязвам, че както във всичко друго в България няма единство. Няма еднакви хора и няма и да има, но защо трябва да има винаги спорове между колеги? Колегиалност няма само, когато се каже България. Нямам против Дедо Ви, нита Райдъра и който и да било друг. Но защо винаги трябва да има конфликти и засегнати егота, а не кажете на колегата или сънародника си едно здравей или наздраве при всяко едно засичане, било то в нашата родина или не. Най-малко поради факта, че утре може да не се срещнем повече.

rider777

Здравей и наздраве. Много красива картинка зад камионите,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: Pando85 - Вторник, 02 Юли, 2013, 14:12:02
Здравейте колеги и от мен хубав ден. Чета и следа темата от началота и забелязвам, че както във всичко друго в България няма единство. Няма еднакви хора и няма и да има, но защо трябва да има винаги спорове между колеги? Колегиалност няма само, когато се каже България. Нямам против Дедо Ви, нита Райдъра и който и да било друг. Но защо винаги трябва да има конфликти и засегнати егота, а не кажете на колегата или сънародника си едно здравей или наздраве при всяко едно засичане, било то в нашата родина или не. Най-малко поради факта, че утре може да не се срещнем повече.

Здравей и на теб Колега. На нас с Иво са ни издухали гарнитурите отдавна, та не ни се връзвай на глупостите дето си ги метаме тук. Тук може да се дърляме, ама ако се видим на некой паркинг, ще си пиеме биричката на сладка приказка. А колкото до Его-то, аз нямам такова но пък обичам да рендосвам голямото его на някой хора.

rider777

Дедо, са съм в София, ако и ти си тук кво ни пречи да пием по бира като нормални хора в някое квартално кръчме а не по паркингите  ;) Верно са ни духнали гарнитурите здраво ама нали бачкаме за ето такива моменти ,,,,

Pando85

Е за тази колегиалност говорих, евала - живи и здрави да сте.

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Сряда, 03 Юли, 2013, 05:54:16
Дедо, са съм в София, ако и ти си тук кво ни пречи да пием по бира като нормални хора в някое квартално кръчме а не по паркингите  ;) Верно са ни духнали гарнитурите здраво ама нали бачкаме за ето такива моменти ,,,,

Аз съм за. Да ти е жива и здрава щерката, верно си е принцеса. И да, точно за това бачкаме и се мъчиме. За тях, за децета, нищо друго няма значение. Метнах ти моя тел. на лично, така че когато имаш време звънкай.

динко

Наздраве,Дедо да не дръпнеш Иво да снима Руските дароги,че и за там си трябва инфо.

rider777

Абе оня ден пихме по бира с Дедо ама руските дароги ме плашат,,,, иначе девушките били яки ама само заради тях да зарежа е такива пътища няма да стане,,,,, 

динко

Навлото да е добре пък дарогите... ще се оправиш.Успех,много хубави мигове с Ренко,кръстихме го вече не са толкова лоши,камион си е другото от теб и шефа горе.

ivopifeca

Хубави са ти клиповете...ма си много изтропал,много тъпи изводи си правиш за повечето неща...сам ли стигаш до тях,или за тебе работи отбор маймунки :)Много си лев,бате,обзет си от параноя...давай го по готино ;)

rider777

Маймунките ми помагат     ,,,,,,,,,

ivopifeca

ivopifeca