• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клиповете на Rider777

Започната от admin, Вторник, 29 Ноември, 2011, 21:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Разбира се .   Но опита прави нещата да изглеждат лесни и  не те е страх  да пътуваш   по трудни релации ,  и там има не е малко пари. За сведение един арменски курс (само толкова имам) го направих за две седмици и като км. 6500.  Но там не е за всеки. Обаче няма изисквания за нищо .
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

LKW

Колко ми е смешно.Оспамихте му темата на човека бе.На Дедо Ви му харесват повече азиатските релации от тези в Европа поради една единствена причина, беззаконието там , всяка една нередност се оправя с почерпка(под нередност там се разбира каране без врата , гума , кабина).Деде, разкажи на хората за тахографа там (въобще в страна примерно като Ирак знаят ли какво е).Данчо кое научено от ДАП-а преди 25 и повече години може да ти помогне сега в Европа.Наистина правя евала на хората пътували тогава(баща ми един от тях).Гледъл съм няколко клипчета на Иво , единственото нещо което не харесвам е ,че снима, докато кара.За заплатата от 3500 евра ,преди да, сега не.Нека Админа да поизтрие малко постове в темата.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

LKW

WWW.elmaz.com

loshdancho

Пример : как може да докараш камиона без стартер или  амбреаж, как се натягат спирачки  (сега ще ме почнете ,че карате нов камиони)? Е аз съм се прибирал с 32 тона товар без джанта на ремаркето.
 А и аз не искам да пътувам по Европа ,щото съм много  непослушен....
И не ми се плащат глоби- имам една 5120е в Гърция и ми стига.

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Баси темата кво развитие има  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Дедо,,,и аз съм почнал в ДАПа 87ма година,,,, никога не съм се вживявал в ролята на "Великия шофер" като теб, а това дали съм мамино синче нема откъде да го знаеш,,,,,  цялата ми рода избяга в Щатите още по комунизма,,, бях ученик и ме оставиха в България, защото на границата се стреляше на месо,,,пиши си на воля тук, явно така си повишаваш самочувствието.

Причина за редакция: Нецензурни и обидни думи!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Lorinser

Аз пък не мога да си обясня насила ли го карат дедо ви да гледа клиповете на Иво, та се дразни толкова.
И сега в контекст с темата, на мен клиповете ми харесват, и имам една молба, понеже тук в Испания не се зарежда вбокс, ако може да качваш от време на време най-интересните в ю-туб.Предварително благодаря.

LKW

WWW.elmaz.com

Roshko

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 03 Февруари, 2012, 21:25:55
Цитат на: DeDo Vi - Събота, 03 Декември, 2011, 22:17:30
Цитат на: rider777 - Четвъртък, 01 Декември, 2011, 11:40:22
Само не го показвайте на тия от 4ти километър, че ще дойдат с усмирителната риза ;-))))))))))))))))))))))))))))))
... А след като навигацията ти е постоянно включена и ти казва "завий тук, завий там" на всяко кръстовище, си ми ясен и що за професионалист си.(и това става ясно от клиповете). Това е от мен, пък ти ако искаш се обиждай. Но иначе ти пожелавам щтастие и здраве.
P.S. виждал съм те на живо тебе, няколко пъти сме се засичали по паркингите из Европа.

ДеДо Ни, разочароваш ме. В Европа, съм далеч от добре ориентиращите се, ясно навигацията ми е включена. В България, почти винаги карам с включена навигация. Например, 9 години работих в София. Плевен - София, съм пътувал с кола поне 300 пъти, отделно с влак. Карам през нощта си замислил съм се, застигам някого, понеже съм се замислил дълбоко в първия момент не знам точно къде съм, кой завой. Поглеждам в навигация и веднага решавам, прав ли е участъка за изпреварване. Друг пример, движа се да кажем по същия маршрут и бързам. Задавам крайната цел и следя времето, т.е. гледам си темпото. Друго, обикновено скоростта я гледам от навигацията, скоростомера показва 5-8 км/ч повече. Идва ограничение, да кажем 60 км/ч, слагам на темпомат на 68-69 и не мисля. Така както преди година на тунела на Правец, при ограничение 80, на темпомат (май за коли е круиз контрол, все чуждици), карам с 89. Като ми казаха, че съм с 107, не им мина номера. Та слагай ме в групата на Иво, аз съм, за постоянно включена навигация.

"+" от мен! А Дедо Ни ако не е БЕЦ-аджия аз че си скъсам книжката насред Народното Събрание!!!
Отчасти поддържам мнението му относно клиповете /като се има предвид че съм гледал няколко мига на един/, ма не си падам по този тип обноски...

Бриги Магнито

Заформи се криза ми се чини у киноиндустрията

Има нещо гнило в Дания ей.

DeDo Vi

"+" от мен! А Дедо Ни ако не е БЕЦ-аджия аз че си скъсам книжката насред Народното Събрание!!!
Отчасти поддържам мнението му относно клиповете /като се има предвид че съм гледал няколко мига на един/, ма не си падам по този тип обноски...

Споко Баце, не си късай тапията. Май всички ме знаят вече,че съм работил във Вили Бетц. Ама аз не го крия, и не знам защо си мислите че ще се обидя когато ми кажат, че съм Бетцаджия. Лесно не се обиждам аз, много ми е дебела главата, и кожата. Да си жив и здрав.

DeDo Vi

Здравейте фенове на Райдър777, как сте?
Готови ли сте за екшън?
Тази вечер напипах безжичен интернет на един паркинг, а и пътищата са блокирани от снежна виелица.
Тъй, че нямам друга работа, освен да ви палнем пак фитилеца.
Гледам, че и мамин Ивчо проверява дали нема писано за него тук.
Аре на партито тази вечер.

Lorinser

Дедо почвай и ти да снимаш, пък после може и анкета да спретнем.  ;D

DeDo Vi

Цитат на: В.Димитров - Вторник, 07 Февруари, 2012, 16:01:47
Дедо почвай и ти да снимаш, пък после може и анкета да спретнем.  ;D
Снощи снимах, даже вече го качих тук: http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1868.0

JoroBoro

А така. Готов си за репортер под прикритие :)

rider777

Дедо ти верно си немаш работа,,,ама хайде да не почвам, че Админа пак ще трябва да минава с гумичката след мен. Я вземи да разкажеш като си толкова голем мъж и караш на - 30 градуса като горд собственик на дарак колко пари си докарваш годишно да взема да се посмея ,,,,,а пък може и да ти завидя знае ли се,нали съм мамино синче и само на топличко гледам да карам ама ако кажеш, че ти остават повечко от 10 000 евра на месец и аз ще ги почна да ги карам тези релации . Ай със здраве.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Нещо много
Цитат на: rider777 - Сряда, 08 Февруари, 2012, 13:11:03
Дедо ти верно си немаш работа,,,ама хайде да не почвам, че Админа пак ще трябва да минава с гумичката след мен. Я вземи да разкажеш като си толкова голем мъж и караш на - 30 градуса като горд собственик на дарак колко пари си докарваш годишно да взема да се посмея ,,,,,а пък може и да ти завидя знае ли се,нали съм мамино синче и само на топличко гледам да карам ама ако кажеш, че ти остават повечко от 10 000 евра на месец и аз ще ги почна да ги карам тези релации . Ай със здраве.
Май много те страх от гумичката на админа? Уплаши се че щи падне реномето ли? Нема бе споко, винаги ще се намерят лигльовци които да ти се радват. Успокой се. А аз съм си добре не се оплаквам. От доста хора които добре те познават (а и аз те познавам) знам, че парите все са ти малко даже и 100 000 на месец да взимаш. Добре нека и повече да изкарваш, нямам против даже и ти стискам палци. Е аз пък изкарвам по-малко, но пък съм доволен и ми стигат. И да Мамино синче си и такъв ще си останеш.
С нетърпение чакам нови кино-бисери да пуснеш та да се посмеем.
И се пази,че в тая Европа си е доста опасно и студено, -8 градуса си е страшничко
ббрррррр. :)

DeDo Vi