• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клиповете на Rider777

Започната от admin, Вторник, 29 Ноември, 2011, 21:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lorinser

Обърках се пиша по памет от разказа на друг колега, и ми е останало в главата Ла Хонкуера.Да за Ирун става въпрос.

Lorinser

driver1

Цитат на: georgi87 - Сряда, 08 Февруари, 2012, 23:14:23
Абе я що си мисла че тоо къде утрепа другия беше на Ирун а не на Джонкуера.Или вие тва страната на Баските не я карате щото там има ЕТА и си е опасно нещо като Азиятска кирия.

Джоре, не се изказвай неподготвен за Паис Баско за която си чувал само от тиливизора.

driver1

Lorinser

Ами той Иво точно в Памплонска фирма работи  ;D и живее в Паис Баско.От тридневния ми престой на паркинг в едно село до Сан Себастиан останах с много добри впечатления за хората там.

georgi87

Цитат на: driver1 - Сряда, 08 Февруари, 2012, 23:28:48
Джоре, не се изказвай неподготвен за Паис Баско за която си чувал само от тиливизора.
Точно така аз съм чул по телевизията,сигурно не съм правил и пауза 45 часа на Аутогрила на Ирун и не сме продавали с баща ми 300 литра нафта на едни Украинци и после не се напихме ич,а и сигурно не е било една събота и неделя на Ноември през 2009г.Баце аз съм бил на много места в Испания и винаги мога да се върна там баща ми още живее на 15 салида на АР7 но просто не обичам таа държава за мен са страшно тъпа нация и неща да живея там от цяла Испания най-ми харесва като кача баира след Джонкуера и вида табелата за Франция.А относно кой кво е гледал по телевизора ти моо и да си чул за Афганистан ама аз съм ходил до границата и познавам колеги които са влизали вътре.

driver1

Цитат на: georgi87 - Сряда, 08 Февруари, 2012, 23:51:27
      Точно така аз съм чул по телевизията,сигурно не съм правил и пауза 45 часа на Аутогрила на Ирун и не сме продавали с баща ми 300 литра нафта на едни Украинци и после не се напихме ич,а и сигурно не е било една събота и неделя на Ноември през 2009г.Баце аз съм бил на много места в Испания и винаги мога да се върна там баща ми още живее на 15 салида на АР7 но просто не обичам таа държава за мен са страшно тъпа нация и неща да живея там от цяла Испания най-ми харесва като кача баира след Джонкуера и вида табелата за Франция.А относно кой кво е гледал по телевизора ти моо и да си чул за Афганистан ама аз съм ходил до границата и познавам колеги които са влизали вътре.

хахахахаха, разсмя ме, искрено! :) :) :)

georgi87

Цитат на: driver1 - Сряда, 08 Февруари, 2012, 23:53:25

хахахахаха, разсмя ме, искрено! :) :) :)
:D Смей се колко искаш ама не съм излъгал с нищо в поста си :D.

driver1

Няма лошо, бре! Издигна ми се в очите, особено с факта, че познаваш колеги, които са влизали в Афганистан! Хахахахаха, смех! :) :) :)

georgi87

Все ми е тая дали съм се издигнал или паднал в очите ти на тебе или на който и да било от тоя форум.

Lorinser

Баща ми караше за чечня точно по време на войната там.И в Авганистан е ходил, но пък смея да заявя че това не е геройство, напротив и в Европа не е толкова лесно с всички тези изисквания.

driver1

Цитат на: georgi87 - Четвъртък, 09 Февруари, 2012, 00:05:34
Все ми е тая дали съм се издигнал или паднал в очите ти на тебе или на който и да било от тоя форум.

Ама разбира се! Вече си нъмбър уан! Я колко хора познаваш, които са били в Афганистан, успял си и нафтица да продадеш на Ирун, нема кой да ти се опре!

georgi87

Валерко ако нема вече кво да пишеш връви легай а недей се зачеква с мене.Айде бегай пикай па легай че утре требва да караш а ти па ще дремеш у движение.

driver1

Нямам проблем, споко! Ма не можех да не те уважа. Все се появява някой минзухар тука, дето всичко му е ясно и хванал Господ за пеша. Един знае всичко за Испания, нищо, че случайно му се наложило да мине през Ирун, друг - на два дена служба, обяснява тънкостите на шофьорския занаят, трети - сън го не лови за пустия му рейтинг и не може да не си преброи минусите включвайки компа си...Купон си е.

georgi87

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 09 Февруари, 2012, 00:32:38
Нямам проблем, споко! Ма не можех да не те уважа. Все се появява някой минзухар тука, дето всичко му е ясно и хванал Господ за пеша. Един знае всичко за Испания, нищо, че случайно му се наложило да мине през Ирун, друг - на два дена служба, обяснява тънкостите на шофьорския занаят, трети - сън го не лови за пустия му рейтинг и не може да не си преброи минусите включвайки компа си...Купон си е.
:D Аз не знам нищо за Испания и не я харесвам даже тази държава а относно до минаването ми през Ирун щом казваш че е случайно така да е вече не ми се спори.А относно тия с минусите много са ми смешни като почнат да се жалват и реват.Айде лека че ми се доспа сичко убаво :D.

DeDo Vi

Цитат на: В.Димитров - Сряда, 08 Февруари, 2012, 23:10:14
Типичната простотия на Българина-знаеш ли вика какъв шофьор съм вкакви релации карам.Такива може да ги чуеш по всеки паркинг в Европа.Ей такъв, като тоя тука дето пие и налита на бой наскоро на ла хонкуера утрепа друг колега  :( , темата пак е била от сорта аз знаеш ли какъв шофьор съм.
Ти може да си горд със себе си, и най вече с това че не се имаш за Българин. От всички твои постове тук ставя ясно (и то не само на мен) че си пълен продажник и хич не ти е ясно за какво става на въпрос, абе ти не знаеш на кой свят си бе. Ти освен да подражаваш на някой като твоя идол Маин Ивчо, и да се дупиш на Испанците, друго не знаеш. Доста хора от форума ме познават и знаят какво мога или не мога. А и аз никога не съм писал, че съм голям шофьор. Тук пиша само ако видя че някой лигльо се прави на голям майстор. Вие "испанците" само за пари говорите, и пари сънувате е как па не ви стигнаха бе пусти пари.

Причина за редакция: Обидни думи и последно предупреждение!

driver1

Опаа, ДеДо Ни, я по-спокойно, а? Би ли споделил, когато започваш нова работа, или нов бизнес, кое е водещото за теб? И как разбра, че някой, на някого "се дупи"? А дори и така да беше, вероятността да пострадаш, ако си изиграл картите си правилно е много по-малка, отколкото ако си в българска фирма. От личен опит го казвам.

driver1