• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клиповете на Rider777

Започната от admin, Вторник, 29 Ноември, 2011, 21:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 09 Февруари, 2012, 21:13:02
Опаа, ДеДо Ни, я по-спокойно, а? Би ли споделил, когато започваш нова работа, или нов бизнес, кое е водещото за теб? И как разбра, че някой, на някого "се дупи"? А дори и така да беше, вероятността да пострадаш, ако си изиграл картите си правилно е много по-малка, отколкото ако си в българска фирма. От личен опит го казвам.
Бате този господин В.Димитров ако не си забелязал даже знамето на Испания си е сложил на профила. Явно не се има за Българин, е лошо нема, ама това е Форум на Българските шофьори нали? Нека да си направят форум испаноговорящите, пък там да си споделят кой колко пари изкарва, и колко голям магнит си слага на.... Защото 13 години и аз съм работил из Испания, и ми е писнало да ги слушам, само за пари говорят, гади ми се от такива хора. Винаги когато съм срещал испаноговорящт селяк от България, вместо "здравей колега" чувам "колко ти е номината?", и "аз взимам еди колко си евро" и тнт от този сорт приказки. И дори когато им обясня най учтиво, че ме боли фара за неговата номина, не престават. За това говорех, а не за друго. Разбра ли?

DeDo Vi

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Трета страница започната тук от последното ми влизане  ;D ;D ;D ;D ;D Дедо,,,почваш да ме кефиш  ;D ;D ;D ;D Не знам кво имаш в предвид с тва дупене,,,,аз магнит слагам изключително рядко,,,само по фирмите вътре,,,, НИКОГА не карам на магнит. А относно парите,,,,еми ДА, за пари работим ,,, и то доста повечко отколкото ти взимаш като горд собственик на дарак,,,,и нали съм Мамин Ивчо,,,,като спукам гума вдигам телефона и идват да ми я сменят,,,,а ти като истински мъж на - 30 градуса обличаш шубата и лягаш да се бориш с крикове и лостове,,, е така ще станеш най-гоУемия  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Карай си Афган и Иран, Ирак,,,, аз на 44 не ща да ставам мъж като теб,,,ще си стоя Мамин Ивчо на топличко и ще си говоря само за пари,,,  освен къща за половин милион евро която си взех 2007 година имам и 6 апартамента, 2 гаража и сега лятото като си отида ако е Божата воля ще си купя седми апартамент,,,,,,  Можеш ли да сметнеш през къде ми е твоята злоба и завист ,,,,,,, такива като теб само ми повишават кръвообращението от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Аааааааа и Дедо,,, да ти се пофалим,,,имам и къща в Сакраменто Калифорния на мое име,,,,ама тя ми е подарък от мама нали съм си Мамин Ивчо,,,,,,, айде със здраве  :)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

stanche

Админа май ще трябва да промени името на темата, че от къде се започна, а къде отиде!!! Защо му оклепахте така темата на колегата бе? Все тоя Български манталитет, че на всеки трябва да му е гадно, аз пък знам че велик шофьор няма ... ако ще и 50год да имаш зад волана пак има какво да научиш по пътищата! А на когото не му харесват клиповете на колегата , ами никой не го кара на сила да ги гледа, в интерес на истината и аз на един два клипа не ми допаднаха изказванията на колегата, но пък си ги гледам за да си напомням и аз как съм обикалял по адреси и ситуации в които съм изпадал по Европата. То ако става въпрос вече стана така че не е за каране никъде тоя занаят стана ебати и сакатлъка ... айде със здраве на всички
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

milenj

Здравейте и от мен!От дълго време следя форума и скоро реших да се регистрирам.Като всички тук и аз съм един от вас.Дедо Ви поклон пред теб и всички стари пушки..ама що не оставиш човека да си прави каквото душа му сака запълва си ежедневието и това е.Защо винаги ние българите трябва да се караме да завиждаме и т.н.Ти разбираш живота така онзи по друг начин аз по трети.Защо не обсъждаме теми които биха били от полза вместо да влизаме в пререкание с този онзи.Rider777  евала пич прекрасен начин да запълниш времето през което работиш.Мисля че  е време и админа да се намеси и да прекрати спорове от рода ти знаеш ли аз колко км имам или от кой МАТ съм или колко пари изкарвам...кога най сетне ще променим този наш манталитет и да започнем да работим като европейци и да мислим като тях.Кога?Всеки е свободен да прави каквото си иска,но дайте да си кажем нещо интересно,което ще ни е от полза.Още веднъж нищо лично и към двамата.

admin

Добре дошъл във форума. И аз не мога да разбера точно какъв е проблема с тези клипове. Пуснах темата, защото има колеги, които не са пътували навън и все нещо може да им е от полза. Нито ме интересува кой какви пари изкарва, нито пък искам да има подобни разправии във форума. Стигнаха някои колеги и до бан заради едното нищо.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

petar1991

Дедо искам да те питам за превоза на опасни материали или ХАЗМАТ.

Карал ли си уран?В Руската версия на този сайт прочетох един блог и шофера пише че зимал малко над 100 хиляди марки, карал го от Казакстан.За преди време става въпрос.

Веднага след това се поразтърсих в Европейски сайтове за обяви за шофьорчета и обявите които разгледах са с изисквания започващи от минумум - 3г. ХАЗМАТ шофьор, и забележете шофьорът ДА НЯМА НАРУШЕНИЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 36 МЕСЕЦА.Освен това под 45 хиляди евра годишна заплата няма обявена..Толкова висока твърда заплата не бях срещав дори в обява!Другото което забелязах е че такива обяви са огормна рядкост..

Има ли Български фирми които се занимават с транспортиране на опасни материали?Ако все пак някой от форумните потребители са били в тоя бизнес някога МОЛЯ ГО ДА МИ РАЗКАЖЕ  :o

LKW

Поста ти НЕ Е за тази тема.
ХАЗМАТ е асоциация което се занимава с опасни вещества(в страна като Америка).
Какво рабираш по названието опасни материали?
В Европа транспорта на опасни товари се казва ADR.Ако това имаш предвид ,във форума има много писано.Ако имаш някъкав конкретен въпрос питай.В България има транспортни фирми които се занимават с транспорт на опасни вещества.
Админе премести тези два тоста в раздел "Празни прикаски" тема "Следва продължение" , че форума стана като бит пазар , темите са за едно а се пише друго.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

petar1991

Абе пиша до дедо щото е много компетентен не на тебе  ???

driver1

Айдее, регулировчика-специалист започна разпределението на постовете и мненията!
Я, да се включи и Даскала: Тоста не знам за какво служи, но мисля, че е за друго. Раздел "Празни прикаЗки" не е за прикаСки.
Бит пазар става, когато всеки се опитва да се изказва за всичко. Вдигам Тост по този случай - наздраве! :)

driver1

Хайде сега да видим дали ще получиш бан, или само поредно любезно предупреждение, борецо за ред. :)

Причина за редакция: Премахнат цитат!!!

imter

Колеги,вие сте като малки деца,какво толкова има да делите,направо вече не знам какво да кажа и да си мисля.

driver1

За домашно Даскала наказва LKW, да прочете и препише 10 (десет) пъти следното:

"Нови точки към правилата на форума. Към днешна дата потребителите на форума надхвърлиха 1000, администрирането е затруднено при такъв брой участници и считам, че е редно да бъдат ограничени опитите на отделни потребители да създават излишно напрежение във форума с непрестанни съвети и предложения.

19. Налагането на бан се извършва в следната последователност. За първо нарушение - 24 часа. За второ нарушение - 72 часа. За трето и последващо нарушение - по 1 месец. Всеки бан лишава потребителя от възможност за публикуване във форума."

Ще изпитвам!

admin

Цитат на: driver1 - Петък, 10 Февруари, 2012, 19:27:33
Хайде сега да видим дали ще получиш бан, или само поредно любезно предупреждение, борецо за ред. :)

Причина за редакция: Премахнат цитат!!!

Получи бан! Даже не бях видял какво е писал, за което се извинявам. Все пак не мога да съм денонощно във форума! В скоро време вече няма да можете да се наслаждавате на любезността ми!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: DeDo Vi - Неделя, 05 Февруари, 2012, 13:07:38

Май всички ме знаят вече,че съм работил във Вили Бетц. Ама аз не го крия, и не знам защо си мислите че ще се обидя когато ми кажат, че съм Бетцаджия. Лесно не се обиждам аз, много ми е дебела главата, и кожата. Да си жив и здрав.

Дедо Ми, не съм имал никакво намерение да Ви засягам! Просто исках да Ви напомня, че сте
доста разпознаваеми и различими от останалите колеги и все си мисля, че не с огромно уважение.
Вервай ми, няколкото близки контакти с "Великани" ме карат категорично да отхвърля претендираните качества!
Ако този факт Ви харесва и удовлетворява, точно по този начин да сте оригинални - ваша воля, никой не Ви е спрял!

По темата: Като чета коментарите за клиповете и горе долу имам представа, че суровия материал
е в доста големи количества, си мисля, че ако попадне в ръцете на човек с умения може да монтира един прекрасен филм, който да бъде харесан от повече хора!  ;)

DeDo Vi

Цитат на: Roshko - Събота, 11 Февруари, 2012, 08:02:05
Дедо Ми, не съм имал никакво намерение да Ви засягам! Просто исках да Ви напомня, че сте
доста разпознаваеми и различими от останалите колеги и все си мисля, че не с огромно уважение.
Вервай ми, няколкото близки контакти с "Великани" ме карат категорично да отхвърля претендираните качества!
Ако този факт Ви харесва и удовлетворява, точно по този начин да сте оригинални - ваша воля, никой не Ви е спрял!

По темата: Като чета коментарите за клиповете и горе долу имам представа, че суровия материал
е в доста големи количества, си мисля, че ако попадне в ръцете на човек с умения може да монтира един прекрасен филм, който да бъде харесан от повече хора!  ;)
Уф.
1. Не ми пиши на вие, след като сме в нашия форум сме си на ти.
2. В осем реда думи си наредил мисъл велика, която само с пет думи можеше да я развиеш.
3. Ако всеки път ми даваха по 1 лев кокато чуя тези приказки за шофьорите на Вилли Бетц, сега щях да съм по-богат и от Гриша Ганчев.
4. Не смятам да те убеждавам, че не си прав. Защото не виждам смисъл в това.
5. И не на последно място. НАЗДРАВЕ.

Цитат на: rider777 - Петък, 10 Февруари, 2012, 07:21:20
;D ;D ;D ;D ;D ;D Трета страница започната тук от последното ми влизане  ;D ;D ;D ;D ;D Дедо,,,почваш да ме кефиш  ;D ;D ;D ;D Не знам кво имаш в предвид с тва дупене,,,,аз магнит слагам изключително рядко,,,само по фирмите вътре,,,, НИКОГА не карам на магнит. А относно парите,,,,еми ДА, за пари работим ,,, и то доста повечко отколкото ти взимаш като горд собственик на дарак,,,,и нали съм Мамин Ивчо,,,,като спукам гума вдигам телефона и идват да ми я сменят,,,,а ти като истински мъж на - 30 градуса обличаш шубата и лягаш да се бориш с крикове и лостове,,, е така ще станеш най-гоУемия  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Карай си Афган и Иран, Ирак,,,, аз на 44 не ща да ставам мъж като теб,,,ще си стоя Мамин Ивчо на топличко и ще си говоря само за пари,,,  освен къща за половин милион евро която си взех 2007 година имам и 6 апартамента, 2 гаража и сега лятото като си отида ако е Божата воля ще си купя седми апартамент,,,,,,  Можеш ли да сметнеш през къде ми е твоята злоба и завист ,,,,,,, такива като теб само ми повишават кръвообращението от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Аааааааа и Дедо,,, да ти се пофалим,,,имам и къща в Сакраменто Калифорния на мое име,,,,ама тя ми е подарък от мама нали съм си Мамин Ивчо,,,,,,, айде със здраве  :)
Браво, гордеем се с теб. Сериозно ти казвам, не ме интересува какво и колко имаш. Започнах да те тровкам заради глупостите които ръсиш в клиповете, а ти обърна темата към пари и имане на имоти. Така е било и така ще бъде, всеки си го избива на някаква лудост. Дай вече да спрем с теб да се тровкаме, не задруго а защото темата се изчерпа. Всеки си каза мнението по няколко пъти. Мисля че благодарение на това, че развих тази тема хората разбраха доста неща за нас двамата, а и се забавляваха с нас.С теб приключих (освен ако не изкараш некой нов "хитов" филм). Ти май не разбра, че се забавлявах искренно. Мерси за което.
Сега съм набелязал една бройка, и чакам да изръси некоя глупост, обаче ще отворя нова тема, там ще е веселието. Аре чао за сега.

Причина за редакция: Две поредни публикации!

DeDo Vi