• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клиповете на Rider777

Започната от admin, Вторник, 29 Ноември, 2011, 21:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Петък, 02 Март, 2012, 20:25:41
:-)))))))))))) Дедо, немам и желание да влизам в час с тези релации за по-малко от 5000€ на месец, аз съм мамино синче и ще си седя тук на 20 градуса,,,ти като истински мъж оди на -20.
Абе ти ако си шаран с бастун ше те хвана не с въдица :) До сега не ти ли стана ясно че само те бъзикам бе. А ти се връзваш на фльонга чак. Споко баце, не се нерви, ние на теб разчитаме да ни отваряш очите, иначе че се загубиме из Испания. Пускай навигацията да ти казва на къде да караш, и започвай да снимаш, само моля те не си отваряй устенцата сладки. Пак не си бил в час бе, казах че тук не е тема за Русия. Тука е тема за това колко си лек бе Бате. Това е темата в която аз и доста хора се забавляваме с твойте дебилщини.

DeDo Vi

rider777

;D ;D ;D ;D Радвай се, че ти си тежък,,,  гледай последните клипчета, сложих и втора навигация за да не се загубя  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Петък, 02 Март, 2012, 23:34:14
;D ;D ;D ;D Радвай се, че ти си тежък,,,  гледай последните клипчета, сложих и втора навигация за да не се загубя  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Супер!!!

rosen79

Абе пустиняк.Ти ли си професионалист?Кои са кадърните у мата,че не мога да се сетя?Царя ли?Хах не ставай смешен.Аз за разлика  от тебе в София съм се родил,не съм дошъл от долно уйно и да се пазя от релсите,че да не ме хване ток.Айде бегай да даваш сеното на кравата,че ще умре отглади.Ако ти дам един хенгер дали ще можеш тоя месецда го прекараш на рампа?Съмнявам се.
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

Trucker_Boy

Поздравления, че започна да качваш клипове и в тубата. ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

DeDo Vi

Цитат на: rosen79 - Вторник, 06 Март, 2012, 11:48:20
Абе пустиняк.Ти ли си професионалист?Кои са кадърните у мата,че не мога да се сетя?Царя ли?Хах не ставай смешен.Аз за разлика  от тебе в София съм се родил,не съм дошъл от долно уйно и да се пазя от релсите,че да не ме хване ток.Айде бегай да даваш сеното на кравата,че ще умре отглади.Ако ти дам един хенгер дали ще можеш тоя месецда го прекараш на рампа?Съмнявам се.
Опс. Ня дядо убавеца. Как се издаде, че е селянче. Думата "Пустиняк" е широко използвана във врачанския край (в казармата служих с пичове от Враца та от тях знам). Много ме съмнява да си от София след като използваш тази типично Врачанска думичка. Трябва да ми кажеш кои точно колеги от СОМАТ са боклуци по именно да ми ги кажеш, и тогава може и да се съглася с теб. Ще можеш ли поне едно име да кажеш а?
Защото аз познавам 80% от колегите в СОМАТ и знам точно кой е боклук и кой не е. Момченце казх ти не повтаряй като папагалче. Аз винаги казвам неща в които съм 100% сигурен защото са от личен опит. А ти отворко ми кажи само кой е "Царя" име ми кажи и какъв е в СОМАТ.
Ако се съди по никнейма ти значи си много малък за да даваш оценки. (цифрата след името би трябвало да е годината в която си проплакал за пръв път)

rosen79

На 32 години съм и от 32 години живя в София.Но за тебе не съм сигурен.И изобщо не искам да разговарям с тебе повече.Не си ми на нивото.Със завистливи и злобни хора не разговарям.Гледай си в твоята паничка,а не постоянно в паницата на другите.Знам,че в мата така сте свикнали.Нали сте рожба на ДС трябва да се интересувате кой какво взима какво прави,за да докладвате.Айде със здраве,карай си там дето и път нема и ни остави ние да караме в цивилизацията.А и вече си в грешка,че не съм излизал.В момента ти пиша от Испания,ако я знаеш къде е.Това е в обратна посока на Ирак.

georgi87

Дедо нема смисъл да му обесняваш квото и да било на тоя Росен79.Чул нещо недочул и пише тука за царе и тем подобни.

rosen79

Да вярно,че няма нужда да ми обяснява каквото и да е.Чул съм и съм видял.Ако в мата(сега вили бец) има такива ценни кадри няма да си търсят постоянно хора.Преди години бяха с доста претенции към шофьорите си за разлика от сега където взимат всеки който отиде и е готов да се бръкне с 500лв за някъв измислен курс.

rider777

Хора всякакви,,, и в ДАПа и у МАТо има и читави и келеши ,,,,,,,, http://www.youtube.com/watch?v=z6roLe6r1O4

Бачо Владо

Здравейте колеги.Рядко влизам тука, ама като видех ...раздумката  взе да ми харесва...Честно посмях се от сърце...въпреки,че годинките ми клонят към тези на ДЕДО ВИ...Продължавайте и за напред...ша зема да участвам по активно и аз...

grebeca1912

Това момче с право е станал от масата той са е наслушал на ..... ;D
Бий за да те уважават

Roshko

Цитат на: rosen79 - Вторник, 06 Март, 2012, 11:48:20
Абе пустиняк.Ти ли си професионалист?Кои са кадърните у мата,че не мога да се сетя?Царя ли?Хах не ставай смешен.Аз за разлика  от тебе в София съм се родил,не съм дошъл от долно уйно и да се пазя от релсите,че да не ме хване ток.Айде бегай да даваш сеното на кравата,че ще умре отглади.Ако ти дам един хенгер дали ще можеш тоя месецда го прекараш на рампа?Съмнявам се.

Адаш, ти като радетел за колегиалност, отзивчивост, търпимост, взаимопомощ и т.н. изпомежду колегите си, гледам си избил кочината тук в един момент...
Та в тоа ред на мисли, ще се съгласиш с мен, че не всичко е бяло и черно...! ;)

rosen79

Е как да се сдържа бе адаш то тоя дедо ви не спря да плюе труда на някой.Той най-големия.Плюе по Иво,а от него нищо не сме видели.

loshdancho

Цитат на: rosen79 - Петък, 16 Март, 2012, 10:20:53
Е как да се сдържа бе адаш то тоя дедо ви не спря да плюе труда на някой.Той най-големия.Плюе по Иво,а от него нищо не сме видели.
Труда на Иво не е да снима клипове(ако за снимането не му плащат,за което е съмнявам)..... :D ох смях се с глас.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.