• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клиповете на Rider777

Започната от admin, Вторник, 29 Ноември, 2011, 21:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

И  все пак ,отдалечи се малко от еврейската си параноя...много се излагаш бре брат,жалко че си от София...леле на тебе карфица у газо не....ма колко си отворен и сам го ядеш,ама нема значение,клипчетата са хубави иначе,само не се изказвай "умно"от време на време-мълчи си,бате :)

ivopifeca

rider777

Не само аз ами и пра-пра бабите ми и пра-пра дядовците ми са раждани в София ,,,,,,,,, взех си и жена със същата история за да могат и поколенията след нас да стигат до правилните изводи по някои въпроси. Не знам какво имаш в предвид като казваш, че го ям ама честно да ти кажа и не ме интересува,,, всеки има право на лично мнение,,,,,,,,,,,, е скоро с масовото зомбиране на населението все повече народ ще започват да мислят като теб ама докато не е още прекалено късно вземи и попрочети нещо от Никола Николов или пък се порови из този форум http://forum.xnetbg.com/ който макар и тематично насочен точно на тази вълна е собственост пак на евреин от който какви заплахи съм получавал ако знаеш ,,,,,,,,, а и там докато имах регистрация веднъж само зададох въпроса дали участниците във форума са се замисляли кой стои зад него и няколко човека писаха че са си задавали този въпрос и в следващия момент на всички беше отказан достъпа до форума,,,, а там можеш да научиш за Живота мноооого повече отколкото във всички шоферски форуми взети заедно,,,,,  абе кво ли пиша,,,,, мисли си квото си искаш всеки има право да си говори квото ще ,, аре със здраве на всички,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Исках да кажа,че постоянно гледаш кое колко е,сравняваш цени и се тормозиш сам по този начин.Просто съм на мнение,че колко по мислиш за пари,толко все ще ти изкачат дупки за попълване,колкото гледаш по да си на далавера,в следващия момент се минаваш-това е по принцип.Ето набутваш се по камиона си за някакви си устройства на некви шарлатани в името на икономията.Дали ти е паднал разхода,много се съмнявам,само им пълниш гушите на такива.

rider777

Човек ако не търси няма да разбере къде е Истината в днешно време ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Истината според мене е да не си правиш излишни експерименти с някакви измекяри по повод икономията на камиона ти в случая,ти си гледай да са ти на ред основните неща по Реното-поддържай си го,без да разчиташ на "джакпота".И за истината...тя не се търси,а просто се изучава...истина не съществува ;)Гледай филма"Тежестта на оковите"-документален е.

rider777

В Тубата има само откъс от този филм и сега се опитвам да го заредя и да го изгледам,,,,, да,,,,,,,,,,,, това се опитвам да обяснявам на всички, но явно някои не ме разбират,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Dilyan_Zagorchev

Още като почнах да поузрявам и като заговориха за ЕС нашите депут...пардон,дупедавци и ми беше ясно всичко това,което изгледах в малкия откъс.Сега ще ядем евтините лайна на империалистка ивропа и тъжно ще гледаме как родината ни умира по график.За всяка втора простотия събират подписки и правят референдуми.Що не питаха целокупния ни овчобългарски народ дали иска да се съешава с гнусното тяло на ивропата?И с краката си бих се разписал ако има начин да се върне времето назад и да се допитат до желанието на народа иска или не.Поредното доказателство,че бездушните калъфи в парламента гледат и целуват гъзовете,своите и на бригадирите от чужбината.
п.с-мое мнение е,че Майка България винаги се е справяла с оцеляването си САМА.Без руски,европейски,еврейски и американски съюзи
А сега наздраве

rider777

Тъжното е, че в България по План през 2050 година не трябва да има вече нито един българин,,,,,,

Dilyan_Zagorchev

А тези,които(ако)останат ще разберат какво означава геноцид.Без кръв няма да оцелеем хора.Кръвта на изедниците и родоотстъпниците.

driver1

Цитат на: harpiata - Неделя, 23 Март, 2014, 18:57:47
А тези,които(ако)останат ще разберат какво означава геноцид.Без кръв няма да оцелеем хора.Кръвта на изедниците и родоотстъпниците.

Може ли малко по-конкретно? За изедниците се досещам - типичното разсъждение на бай Ганьо - и едните и другите са маскари. Ама кои са родоотстъпниците? И патриоти ли са форумните герои издигащи празни лозунги и нищо не казващи, дори не знаейки, че Родина се пише с главна буква...
     Ех, колко провинциализъм и мирис на социализъм лъхат от такива редове. Неслучайно българската интелигенция е смачкана и набутана в ъгъла и не участва в политиката, с малки изключения - толкова необратимо увреден от болшевиците е тоя народ, че трябва да минат поколения за да пукне и последния промит мозък. Само че няма кой да ни чака, светът върви напред и не го интересуват носталгичните вопли по комунистическия "рай" и сигурност. Не, благодаря!

ivopifeca

Цитат на: rider777 - Неделя, 23 Март, 2014, 17:56:32
В Тубата има само откъс от този филм и сега се опитвам да го заредя и да го изгледам,,,,, да,,,,,,,,,,,, това се опитвам да обяснявам на всички, но явно някои не ме разбират,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Не го търси в Тубата,просто напиши в Гъгъла-документални филми за Югославия...

Dilyan_Zagorchev

Как кои са?Тия същите,дето ни въртят на шиш от нам си колко години вече.И кое му е провинциалисткото и лъхащо на социализъм в мнението ми?
Голям проблем,че не съм си редактирал мнението и Родина съм го оставил с малка буква

driver1

Цитат на: harpiata - Неделя, 23 Март, 2014, 19:32:52
Как кои са?Тия същите,дето ни въртят на шиш от нам си колко години вече.И кое му е провинциалисткото и лъхащо на социализъм в мнението ми?
Голям проблем,че не съм си редактирал мнението и Родина съм го оставил с малка буква

Оф, това го написах заради другите, които ще го разберат, не заради теб. Тук има и будни, интелигентни колеги. Уважавам различното мнение, не толерирам напудреното, но неграмотно празнословие. Какво мога да ти обясня, след като смяташ, че е все тая, ако си написал Родина с малка буква, но пък ръсиш кухи патриотарски лозунги.

Dilyan_Zagorchev

Хм,може и аз да не съм разбрал.Малко съм от тия дето трябва да им се обясни с някоя дума в повече.Поздрави

admin

Цитат на: driver1 - Неделя, 23 Март, 2014, 19:20:38

Може ли малко по-конкретно? За изедниците се досещам - типичното разсъждение на бай Ганьо - и едните и другите са маскари. Ама кои са родоотстъпниците? И патриоти ли са форумните герои издигащи празни лозунги и нищо не казващи, дори не знаейки, че Родина се пише с главна буква...
     Ех, колко провинциализъм и мирис на социализъм лъхат от такива редове. Неслучайно българската интелигенция е смачкана и набутана в ъгъла и не участва в политиката, с малки изключения - толкова необратимо увреден от болшевиците е тоя народ, че трябва да минат поколения за да пукне и последния промит мозък. Само че няма кой да ни чака, светът върви напред и не го интересуват носталгичните вопли по комунистическия "рай" и сигурност. Не, благодаря!

Това достатъчно конкретно ли е? Как би коментирал ситуацията от близък план?

http://www.segabg.com/article.php?id=691479
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!