• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа за влекачи камиони в чужбина Испания ЕС

Започната от pa4kov, Петък, 02 Декември, 2011, 12:22:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pa4kov

Испанска фирма наема влекачи за работа в рамките на ЕС. Подписване на договор. Заплащането е както следва 0. 82е - пълни 0. 70е - празни и се извършва до 20 - то число за предходния месец. Дават се карти за гориво/DKW/ и машинки за магистралите с право на възтановяване ДДС - то по тях. Плащането по тях се извършва чрез приспадане от заработката. Най - чести дестинации са Испания - Франция - Италия - Белгия - Холандия. По желание може да се пътува Испания - Гърция - Испания.Допълнителни БОНУСИ при определени курсове.Километри 12-14 000км.За повече информация на тел.0888383881-Владимир Йорданов mashov@abv.bg

pa4kov

sherry

както го разбирам, предлага оферта за осигуряване на курсове/работа на собственик с влекачи? Или греша? А работа за шофьори?

sherry

heler

Мисля, че този форум не е за такива обяви, на мен ми плащат малко повече  веднага след разтоварване на ЧМР по факс и пак правиме 12 500 - 13 000 км, ама 14 000 малко трудно без нарушаване

bat_radko

МНого приказваш бе бате , от такива като тебе няма място по айретата.

цецодебел

Цитат на: bat_radko - Неделя, 06 Декември, 2015, 14:08:12
МНого приказваш бе бате , от такива като тебе няма място по айретата.
Колега ,малко по ясно за какво става дума ,може ли ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Rammbon

Цитат на: heler - Четвъртък, 16 Февруари, 2012, 21:07:54
Мисля, че този форум не е за такива обяви, на мен ми плащат малко повече  веднага след разтоварване на ЧМР по факс и пак правиме 12 500 - 13 000 км, ама 14 000 малко трудно без нарушаване
14000км за 11 дни на двойка и 21 дни за соло, но без Германия. Правил съм ги и без нарушения. За двойката сме стигали до 1478км за 20 часа каране и до 740км за соло за 9 ч.

rider777

Рамбон,,,, не говори такива неща, че преди време тук бях казал, че съм правил по 36 000 км на месец на двойка и 19 000 км сам и ме обявиха за лъжец,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,