• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мастер Стийл Профайлс АД

Започната от imter, Сряда, 29 Декември, 2010, 13:23:02

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

imter

Колеги имате ли някакви впечатления или информация за въпросната фирма?
Имат обява в няколко сайта,но изискването им за 10 години стаж,направо ме стресира  :) :) :)

imter

р...

Цитат на: imter - Сряда, 29 Декември, 2010, 13:23:02
Колеги имате ли някакви впечатления или информация за въпросната фирма?
Имат обява в няколко сайта,но изискването им за 10 години стаж,направо ме стресира  :) :) :)
Едно време пазарувахме от тях метали,да ти кажа има доста текучество ,друго не съм чула....
Винаги има изход

р...

Винаги има изход

imter

Направи ми впечатление,че не са от фирмите които постоянно търсят шофьори,но пък с тези изисквания,може и да не намерят :)

kxa

Говорих с техен шофьор който каза че е доволен , и че се спазват почивките.
Карат близки релаций, той лично каза че е започнал без опит, така че може би тея 10 години може и да се пренебрегнат.
Мислих да ходя да питам лично , но станаха едни промени в сегашната работа и се разколебах. ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

сайта на фирмата:http://www.master-sp.com/
не съм съгласен,че не търсат често шофьори обаче. :( :( :(

stoil nedev

Работих там преди време за около половин година. ето ги нещата:
Работи се както в България вътрешно така също и навън в Европа. Заплащането е 0.12 ст.на км. плюс измислени командировъчни суми за различните държави. Например: Румъния 20 до 40 евра за целия курс отиване и връщане. Унгария 60 евро твърдо. Полша 60 евро твърдо. Всички други държави са с твърдо заплащане. За хубавите релаций си има хора които да ги карат и те си докарват хубави парички . Халал да са им. По принцип въртиш вътрешно в БГ и тук там до Унгария или Румъния. Пари се дават с около месец до два закъснение но винаги си ги взимаш. Чака се често много време за товар.  Заплатата която си заработваш в следствие на дългите чакания  се явява доста смешна сума ( срам ме е да я кажа) но пък е сигурна!!! Удръжките са единственно за телефон ако надвишиш лимита ..... а няма как да не стане това. При напускане макар бавно и много мудно си получаваш всичко което си изработил и необходимите документи. 
Иван Димитров Кисов - Шефа на транспорта е пичага и половина  ;) понякога увърта за някой неща но.....аз поне няма как и за какво да го виня като знамкакви триволтови малоумници има върху главата си почти по 24 часа на ден :-X.
Това в общи линии беше преди време сега не знам как е ??? Нямам и представа как стоят нещата с вътрешното им каране Дания-Франция нито що за човек е новия заместник на шеф.транспорта- бивш бецаджийски кадър ???
60-70% от колегите приеди поне бяха готини ;)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов