• Welcome to Форум на българските шофьори.

Стикер на форума ?

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 04 Декември, 2011, 18:37:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Сряда, 11 Януари, 2012, 19:20:34
Цитат на: LKW - Сряда, 11 Януари, 2012, 17:59:36
...За тази цена шапката .............никой няма да я носи...

И Т-шъртката за тази цена с включен печат е в същото положение според мен.

Айде и гол ли да си маам бре идеална си е,че ми лепне кат на свинче звънче,плюс тва е маде ин БГ требва се бута и стимулира таз икономика бре.

Бриги Магнито

Don_Bazilio

Предложение за стикера: По един брой от вътрешната страна на всяко стъкло на камиона и да са залепени в горния край на стъклото( рядко се шофира с напълно отворено стъкло, което да води до скриване на стикера). Мисля, че по-добрия вариант е стикера са се публикува тук във формат autokad и всеки да си го направи сам. Няма да струва милиони я... Може да се добави под него и персоналния регистрационен номер в сайта - за който иска.

Don_Bazilio

LKW

Тогава нека малко да се вдигне цената за сметка на качеството.Важното е и стикерите и чашите и фланелките да са качествено направени.А не като се испере фланелката и от XL  да стане M или на чашата да и падне надписите.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

wolves

Вижте нещо и за мене да има,нема само Бриги да се фука.Заделете и за Вълчо от сичко по едно,комлектувано!

Trucker_Boy

Аз съм съгласен на комплекта и ми се струва добра идея.
Чакам снимки. ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Станимир

Бройте ме и мене за 1комплект.Само че тениската ако може XXL.

Trucker_Boy

Цитат на: Rammbon - Сряда, 11 Януари, 2012, 02:09:44
И накрая решили се какво ще представляват, шрифт, размер, цвят ?  Има фирма която изяви желание  да направи 100 броя стикери и още толкова щампи на шапки и /или фланелки . Комплект 13  лв  с ДДС  за 3 артикула.  :)

Как вървят нещата с комплекта ?
www.sbps.eu

Rammbon

Въобще не направих опит да ги направим, след като доста колеги не харесаха идеята и цената , както и  качеството на фланелката.  Вероятно ще си направя комплект само за мен .

Бриги Магнито

Така явно няма се стигне до стикер .Предлагам до седмица всички който има инфо за фирма изработваща такива неща да я постне и след това да се отвори нова тема с анкета коя фирма е най-подходяща и може да ни огрее стикерче.

LKW

Добре де рамбо ,толкова ли е трудно.Взимате малко по скъпи фланелки на които ще направите щампите, за чашата и стикерите нещата са ясни май?Съответно цената на комплекта малко се вдига и нещата си идват на мястото.Прави се списък на желаещите (до еди си коя дата) ,събират се пари (до еди си коя дата) като за всеки град си има човек за това от форума ,дава се списък на фирмата и готово.Предварително фирмата е казала крайната цена на комплекта.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Rammbon

Хубави и качествени фланелки с къс ръкав правят в Трявна. Единична цена 7лв. Като идея е като тази фланелка  за гръцка транспортна фирма, отзад голяма, а отпред малка емблема.  Чашата е порцеланова 280мл с дръжка .

Rammbon

Ето една фирма, която прави всичко на  чаши, фланелки, шапки ... и щампи разни .
http://www.teniskinaedro.com/?

Бриги Магнито

Цитат на: woolves - Сряда, 11 Януари, 2012, 21:07:16
Вижте нещо и за мене да има,нема само Бриги да се фука.Заделете и за Вълчо от сичко по едно,комлектувано!
Как е ръгнало баце нема се фуклявим.
Момци и моми един по-безсмъртен нема ли да се заеме с таз задача стикер форумен относно тениски и сие нема лошо ,но те са за форумни сбирки,които също едва ли ще се състоят.

godji

Цитат на: Бригадира - Вторник, 24 Януари, 2012, 12:45:40
Цитат на: woolves - Сряда, 11 Януари, 2012, 21:07:16
Как е ръгнало баце нема се фуклявим.
Момци и моми един по-безсмъртен нема ли да се заеме с таз задача стикер форумен относно тениски и сие нема лошо ,но те са за форумни сбирки,които също едва ли ще се състоят.
Говорил съм с момчето което прави форумните стикери на Рено ! Цената на стикер с размер 40х5 см бял , независимо дали е за отвътре на стъклото или отвън е 1,30 бр. неудобството е ,че е във Варна !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Trucker_Boy

Понеже аз вече нямам толкова свободно време пък и търсенето се оказа без резултатно предлагам да поръчаме няколко стикера от човека на godji.
Ако искате може за София да поръчаме повече бройки и на събиранията да си ги вземем, защото така доставката ще е по-евтина.
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu