• Welcome to Форум на българските шофьори.

Стикер на форума ?

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 04 Декември, 2011, 18:37:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Явно трябва да се заема с въпросните стикери. Утре ще отида до една фирма да попитам каква оферта ще дадат. За мен пък неудобството е, че дори и стикера да струва 1 лев, доставката му ще е 5 пъти по-скъпа.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Вторник, 24 Януари, 2012, 22:21:58
Явно трябва да се заема с въпросните стикери. Утре ще отида до една фирма да попитам каква оферта ще дадат. За мен пък неудобството е, че дори и стикера да струва 1 лев, доставката му ще е 5 пъти по-скъпа.
Тракерчо е решил проблема с доставката ако се доставят на един може да се разпределят на сбирки из градовете.Няма само у Големо село си праим сбирки из кръчмите я ,може да се организирате из темите за градовете и някой ден пък моем си врътнем и национален събор.

Бриги Магнито

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Вторник, 24 Януари, 2012, 22:45:38
Цитат на: admin - Вторник, 24 Януари, 2012, 22:21:58
Тракерчо е решил проблема с доставката ако се доставят на един може да се разпределят на сбирки из градовете.Няма само у Големо село си праим сбирки из кръчмите я ,може да се организирате из темите за градовете и някой ден пък моем си врътнем и национален събор.

Точно.Ако Админа поръча стикери може да ги пусне с наложен платеж на някой от София който е редовен на сбирките.  ;D
От там вече на место останалите ще си закупуваме стикери от него.
Освен в София, този принцип може да се приложи и в останалите градове.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Вторник, 24 Януари, 2012, 22:21:43
Понеже аз вече нямам толкова свободно време пък и търсенето се оказа без резултатно предлагам да поръчаме няколко стикера от човека на godji.
Ако искате може за София да поръчаме повече бройки и на събиранията да си ги вземем, защото така доставката ще е по-евтина.

Мхм, и на кои събрания, на онова къде 123 (пример, а може и повече) щяха да дойдат ли? хахаха
Пак толкова се събраха!
По едно време ме гепи срам, като че ли аз съм най-недоволен с неколцината събрани там от цяла ми ,,Родинка, мила!"
Момци и моми, имам ли мерак, ще си поръчам 10 бр. от този който ги дава или предлага и ще кихна кинти за доставката пак толкова! (а може и 100...бр)

admin

Ето какво направих по въпроса със стикерите.

SEMPER

Добро е, само че формата не трябва ли да е за предно стъкло на камион, а не за задно стъкло на такси  ;)
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Цитат на: SEMPER - Сряда, 07 Март, 2012, 15:30:34
Добро е, само че формата не трябва ли да е за предно стъкло на камион, а не за задно стъкло на такси  ;)

Нямам камион в момента. Иначе не е проблем да се направят всякакви размери. Остава обаче проблема с транспортирането. Просто го снимах като идея.

Бриги Магнито

Шеф ако го имаш у левскарски цвет или църно плюни едно -две за бацко .Ако има вариант да е с външно лепене,че на дръгело рекламното табло не знам как се отваря,а едно стълбе се ,че найдеме за идеята.

kanonir

Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

MB Actros

Има ли стикери за да си поръчам и аз,а за разпространението из България мога да се заема.Минавам едната седмица : Пловдив, Ст. Загора, Бургас. Другата седмица съм: В.Търново, Варна, Русе, Плевен, Монтана и Благоевград.

grants

Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 04 Декември, 2011, 18:37:41
Здравейте колеги.
Днес докато разглеждах официалният фен клуб на любимата ми марка срещнах много интересен начин за популяризиране и реклама.
Там колегите са поръчали такива стикери :

Залепват се от вътрешната страна на стъклото, като при нужда лесно се премахват.
С помощта на стикерите форумът може много по-лесно и бързо да се разрасне с малко помощ от вече регистрираните потребители.
Освен нови потребители в форума ще се съберат и повече желаещи за членство в Синдиката.
Има ли съгласни за създаване на стикери ?  :)

Дааааааааааааа и от къде да се снабдя със 2бр. стикери искам един за колата и камиона
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Цитат на: admin - Сряда, 07 Март, 2012, 15:27:38
Ето какво направих по въпроса със стикерите.
Как да се заимам с 2бр.

gogo

И аз съм, за.

grants

Пак питам? Как да се заимам с 2-бр. стикери моля за онфо. Благодаря
;)

driver1

Цитат на: grants - Неделя, 16 Декември, 2012, 15:12:48
Пак питам? Как да се заимам с 2-бр. стикери моля за онфо. Благодаря
;)

За начало - като редактираш питането си.

driver1