• Welcome to Форум на българските шофьори.

Корупция в ИААА (ДАИ)

Започната от admin, Сряда, 29 Декември, 2010, 15:18:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иво19667

Да се намеся и аз, работих в такава фирма. Шефа вика :Товарете и карайте, аз ще се оправям, почти всички колеги имаха актове и никой не напуска , защото се надяваха да им оправи актовете фирмата. По тази схема шефа държеше всичко под контрол, никой не напусна докато аз бях там.
Чистотата на работното място, израз на порядък в невидимата технология.

Иво19667

Чистотата на работното място, израз на порядък в невидимата технология.

Бобо89

После,защо ние като караме в Европа и ни пукат от проверки.Нашите ДАЙ-аджий се усират,а ние да му мислим ???

Бобо89

tutifruti_1961

От скоро съм в форума. Знаете ли че тези хора са пак на работа в ДАИ???

totunio

Сега го разбирам , но изобщо не съм изненадан. Предполагам , че цялата гнусотия се е развила на принципа - Нека да мине известно време и ...........

dino412

Цитат на: admin - Вторник, 30 Август, 2011, 18:19:36
Цитат на: willy_betz - Вторник, 30 Август, 2011, 18:08:23
Еми като сме винаги осрани как няма да даваме бакшиш

Тук те подкрепям изцяло. Понякога вината идва от работодателя, друг път от шофьора. Но като цяло особено тези, които карат предимно в България, почти постоянно са в нарушение.

Не почти а направо Сме си все в нарушение.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

Уди кълвача

ЦитатСега го разбирам , но изобщо не съм изненадан. Предполагам , че цялата гнусотия се е развила на принципа - Нека да мине известно време и ...........

Еми, нали, не мислите че там има случайно назначени хора, избрани с конкурс, изпити и тн.....

pumix

Колеги аз да се похваля,че там където работих до преди 2 месеца шефа плащаше глобите от ДАИ и КАТ.Особено за претоварване не ни изпускаха, но аз акт още не съм платил,всичко шефа.Е това беше единственото хубаво нещо,заплатите максимум 600лв за 30 работни дни.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

tutifruti_1961

Мисля че писах. Ако се повтарям-извинете, но тия от Враца са пак на работа.

Причина за редакция : Правопис

admin

И малко видео от случая. Попадна ми преди малко и реших да го прикрепя към темата.

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

И в крайна сметка какво стана ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 11 Декември, 2011, 01:18:34
И в крайна сметка какво стана ?

Мога само да предположа какво е станало. Всъщност да предположа, че нищо не е станало. А иначе според видеото, наказанието за подобно престъпление може да достигне до 10 години затвор.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ziroozz

Скоро и аз ще им внеса 1500лв за акта който ми написаха. :'(

instruktora

Колеги, няма смисъл като не сме в ред. Сами даваме парата само и само да не не пишат акт и после мрънкаме ми като сме нередовни я шайбите не са в ред я друго и после хората виновни.  ???

georgi87

Цитат на: instruktora - Четвъртък, 05 Януари, 2012, 14:30:26
Колеги, няма смисъл като не сме в ред. Сами даваме парата само и само да не не пишат акт и после мрънкаме ми като сме нередовни я шайбите не са в ред я друго и после хората виновни.  ???
Прав си колега аз никога не съм се оплаквал когато съм давал пари на ДАИ или КАТ винаги е имало причина за акт.И винаги съм ги давал с кеф че се разминавам без акт.То си е нормално примерно ме спират и съм се осрал до ушите е много ясно че ще дам пари и няма да го правя на въпрос.

Don_Bazilio

За да не сме осрани и да даваме грешни пари требе учение! Който го мързи да чете и учи - ке плаща!!!

Don_Bazilio