• Welcome to Форум на българските шофьори.

Корупция в ИААА (ДАИ)

Започната от admin, Сряда, 29 Декември, 2010, 15:18:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgi87

Абе да ти кажа не винаги е до учение.Например като се прибираш в България един месец след като си излязъл,висял си като цифка 10 дни в митница и ти е писнало.Като тръгнеш от там дето си бил ако камиона ти е с шайби.Натискаш яко през деня с твоя шайба нощем пускаш на чорбаджията и така ако те не е страх може и Румъния да искараш така та до вас.

georgi87

mylord56

Цитат на: Don_Bazilio - Четвъртък, 05 Януари, 2012, 18:37:10
За да не сме осрани и да даваме грешни пари требе учение! Който го мързи да чете и учи - ке плаща!!!

А ако шефа те кара да натискаш, а после се спотайва при евентуална глоба?
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Don_Bazilio

Сменяш шефа - изборът е голям!

niki2

Тия от Враца ако не бяха толкова глупави бая парички и от мен щяха да приберат!

Dido

На клипчето от една минута до минута и десет съм аз иначе единия задържан стана директор на ДАИ Стара Загора
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

kron

Колеги, ако спазвате няма да имате никакви ядове с фирма ДАЙ. Спират те проверяват и продължаваш ;D, а когато си нередовен всеки гледа  да се оправи по втория начин, защо да не почерпиш малко вместо да даваш много за държавата ??? Така че, който дава и после се оплаква не е прав, ако няма за к'во няма да даваш, тея шайби са направени за да те глобяват, не да мислят за нас. Аз спазвам и не се оплаквам, никой не може да те накара да не спазваш. ;D ;D ;D Относно даяджийте на Враца, винаги са влизали в положения. ::)

Бриги Магнито

Цитат на: Dido - Понеделник, 20 Февруари, 2012, 18:06:03
На клипчето от една минута до минута и десет съм аз иначе единия задържан стана директор на ДАИ Стара Загора
Баце шо стана в крайна сметка опандизиха ли те ?

bad_kras

Цитат на: Бригадира - Събота, 28 Април, 2012, 09:12:11
Хаха , не ва Бриги , он жули със самосвала... ;D ;D ;D
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Бриги Магнито

Цитат на: bad_kras - Събота, 28 Април, 2012, 09:47:56
Хаха , не ва Бриги , он жули със самосвала... ;D ;D ;D
Па не съм сгрел увреме ,простено ми.Арно де онбашито му оттърва ли козиняка или ще е ?

Dido

Цитат на: Бригадира - Събота, 28 Април, 2012, 09:12:11
Не бе летя със старата госпожа

Dido