• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дискусионно

Започната от driver1, Сряда, 07 Декември, 2011, 20:00:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

По молба на модератор поствам тук част от кореспонденцията си наЛ.С. с него и подлагам на дискусия една спорна тема. Можете да коментирате, ако имате мнение.

"Buenos tardes! Влизам във форума и що да видя - рано-рано си се обзавел с един отрицателен вот! Каква драма! Можеш спокойно да го запишеш на моя сметка, все ми е тая. Но не ми е все тая как непрекъснато се променят правилата и се създават нови в сайт, в който иначе искам да участвам и смятам за полезен. Но пък е превърнат в място за изява и себепоказване на "управленците". Наблюдавам с интерес терзанията ви - всичките, които твърдите, че ви е все едно какъв е вота ви, непрекъснато го коментирате. Нещо повече - променяте правилата така, че този вот се свежда до някаква математика, нямаща нищо общо с действителността. И още нещо - дори съм предвидил бъдещите ходове, но засега няма да ги споделям за да не давам безплатни идеи. Пък и когато дадох идея, която смятам за конструктивна и доказана, това беше подминато с мълчание. И допълнителни минуси! Дори наблюдавам от известно време как без да съм написал и ред, ежедневно и систематично се обогатявам с отрицателни вотове. Сигурно е излишно да повтарям колко смешно и нелепо е това, пък и не мога да го докажа. Ще дам пример обаче: четох някъде в правилата, юзърите не могат публично да влизат в спор с админа и модераторите. Но за сметка на това, виждам, че с охота се приемат и толерират всякакви подмазвания и слагачества. Често пъти без определен повод и съдържание. Дано има някаква полза от това, но се съмнявам. Освен за подхранване на самочувствието и мотивацията за работа по форума...
    И още: изобщо не съм против внасянето на весела нотка в определени публикации и теми, напротив - правя го и аз, според възможностите си. Но когато това присъства във всеки коментар на определени хора, по всички теми, смятам, че принизява смисъла на съответните публикации. Излишно е да уточнявам какво имам предвид, нали?
   Съжалявам, че сякаш се превръщам в главно действащо лице в някакъв спор, който макар и изглеждащ дребнав, ако се замислиш засяга важни неща, пречещи (според мен), този сайт да бъде наистина стойностен и възприеман сериозно и от участници, а и от работодатели, които (сигурен съм), надничат тук. Дано думите ми дотук не са възприети като упражнение в риторика - имам къде да се изявявам и самодоказвам, а това тук е наистина добронамерено. Въпреки минусите с които ще бъде "възнаградено".
     Успех! "

Имате думата!

driver1

admin

Предлагам да вникнем детайлно в написаното и като начало да уточним кои правила са променени, по какъв начин и кога? Driver1, имаш думата. Имам и още въпроси към теб, но нека да не бързам с тях.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

driver1

Цитат на: admin - Сряда, 07 Декември, 2011, 20:16:05
Предлагам да вникнем детайлно в написаното и като начало да уточним кои правила са променени, по какъв начин и кога? Driver1, имаш думата. Имам и още въпроси към теб, но нека да не бързам с тях.

Нямам намерение да се явявам тук като на "другарски съд" и разпит. Помежду си (а и в други теми)  сме уточнили позициите си. Поствам темата за да се чуят и други мнения, не, че не се досещам какви ще са те, но нали все пак било демокрация, та и аз да си кажа...

Trucker_Boy

Цитат на: driver1 - Сряда, 07 Декември, 2011, 20:25:48
Цитат на: admin - Сряда, 07 Декември, 2011, 20:16:05

Нямам намерение да се явявам тук като на "другарски съд" и разпит. Помежду си (а и в други теми)  сме уточнили позициите си. Поствам темата за да се чуят и други мнения, не, че не се досещам какви ще са те, но нали все пак било демокрация, та и аз да си кажа...

Аз предлагам в темата да отговориш на въпросите ако желаеш за да се разберат нещата веднъж за винаги.
Помолихте да публикуваш ЛС-то с цел разбирателство и решаване на различията защото така форумът ще стане по-приветливо място.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Пак се измъкваш. Това "Но пък е превърнат в място за изява и себепоказване на "управленците." как да го тълкувам? Значи форума е място, където се изявявам и себепоказвам? Наистина не те разбирам. Сподели малко по-разбираемо какво точно не ти харесва във форума. Относно рейтинга ще ти повторя още веднъж моята позиция. Много рядко слагам плюсове и още по-рядко минуси. Форумът има и ще продължи да има рейтингова система, защото това показва анкетата до момента и защото потребителите го искат. Не ме карай обаче да се чувствам виновен, че някой слага на някого плюсове или минуси. Няма техническа възможност нито да разбера кой ги слага, нито по какви причини. Пък и не намирам причина да разбирам. А ако под "промяна на правилата" визираш увеличаването на времето от един час на 24 часа, необходимо за повторно гласуване за един и същи потребител, приеми го напълно нормално. Както е за теб, така е и за всички останали. Също така това "Но за сметка на това, виждам, че с охота се приемат и толерират всякакви подмазвания и слагачества." как да го приема? Посочи ми поне един потребител, когото толерирам.

!na

Със съжаление забелязвам, че "горещите" теми на форума са именно тези...рейтинги, плюсове, минуси.
Без значение са, но всеки им обръща внимание.
Всеки минус се изживява трагично, всеки плюс като даденост.
И аз в кюпа, признавам  :D

driver1, харесвам стила ти на изразяване и това, че отстояваш меннието си. + 1 от мен.
Не мисля обаче, че правилата се правят и изменят в полза на някого или група потребители.
Админът се старае да се справи с нарастващия брой потребители и работа.
Лично мнение.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Lorinser

Admine съзнателно или не ти лансираш част от простотията във форума.Хайде да не си кривим душата,и да погледнем и други форуми,където членуваш и ти,дали има така написани постове.Визирам Бригадира.Ето аз ти посочвам потребител който толерираш.
Искаш ли да си направим с теб експеримент?Ще се регистрирам в който форум посочиш ти и само ще копирам един негов пост там да видим какво ще последва.Казвал съм го и пак ще го кажа вие нямате себеуважение,а очаквате от другите да ви уважават.Това , че на определен кръг от хора им харесва простащината и детинските безмислици в постовете не трябва да се налага като стандарт.И за да не ми кажеш пак че ти давам,или налагам мнението си,казвам , че това си е мое лично мнение по въпроса и никой не обременявам с него.

BoBy_BoY

???, ???, ???
Димитров, не можем да те разберем ???, значи, буташ тука в мненията си, че не ти харесва форума, а па се връткаш в махалата?
Сега дайте да плюем админа, модераторите (които се не виждат във форума на последък), и неговите членове! ::)
Вие сте като оня виц:
Чакал един старец на една спирка! Минал трамвая, минал и следващия, минал и другия,... и така се изредили и всички. Показала се женица от бутката къде продава билетите и вестниците  и питала,
-К'во чакаш, они сите се изредиха?
-Чакам пълен, че да имам с кого да се бутам и ръчкам!

admin

Цитат на: В.Димитров - Сряда, 07 Декември, 2011, 22:44:10
Admine съзнателно или не ти лансираш част от простотията във форума.Хайде да не си кривим душата,и да погледнем и други форуми,където членуваш и ти,дали има така написани постове.Визирам Бригадира.Ето аз ти посочвам потребител който толерираш.
Искаш ли да си направим с теб експеримент?Ще се регистрирам в който форум посочиш ти и само ще копирам един негов пост там да видим какво ще последва.Казвал съм го и пак ще го кажа вие нямате себеуважение,а очаквате от другите да ви уважават.Това , че на определен кръг от хора им харесва простащината и детинските безмислици в постовете не трябва да се налага като стандарт.И за да не ми кажеш пак че ти давам,или налагам мнението си,казвам , че това си е мое лично мнение по въпроса и никой не обременявам с него.

Мислех да ти го напиша на лично съобщение, но предпочетох да ти го заявя публично пред всички. Ако не ти харесва форума, напусни незабавно и ни освободи от прищявките си! Ако пък решиш да останеш, приеми, че тук има още над 1000 участника. Представи си ако всеки един от тях започне да изразява мнение кое не харесва и кое как трябва да се направи. Не съм длъжен да ти чета всеки ден наставленията. Нито съм ти търсил помощта, нито съм ти искал мнението. Наистина започваш да ставаш ужасно дразнещ. Спести ми своето уважение, ако с това ще се почувстваш по-добре. И в заключение ще ти кажа, че не ме интересува как било в останалите форуми, нито пък ме интересуват каквито и да са експерименти с някакви регистрации и други подобни неща.

Trucker_Boy

Цитат на: BoBy_BoY - Сряда, 07 Декември, 2011, 23:03:13
Сега дайте да плюем админа, модераторите (които се не виждат във форума на последък), и неговите членове! ::)

Би ли разяснил кои модератори не се виждат във форума на последък?
Ако внимателно следиш кой е Online лесно ще откриеш интересният факт, че винаги има по един на линия.
www.sbps.eu

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 07 Декември, 2011, 23:12:36

Ако внимателно следиш кой е Online лесно ще откриеш интересният факт, че винаги има по един на линия.

Ееее, ама една птичка пролет не прави! Аз ли съм личността която да казва кой и как да е?
  Отвори си дневника и виж колко от модераторите сте, ако обичаш! Кои и колко са у форума са?
  По мое лично осмутрение, кьоткам само админа и тебе (Trucker_Boy).
  Ти, като лична обида ли прие забележката ми,а? ??? Не забравяй, че като такъв (модератор) си и един от отговорниците на  форума . Според мен всеки един трябва да си поеме отговорността която я загърбил и да поема отговорности. Щом си се загърбил с тази работа, значи трябва да си кадърен и да поемаш критики! Докажи го с дела, а не със слова! Аз съм един член във форума!

P.S.: Нищо лично!

Trucker_Boy

Цитат на: BoBy_BoY - Сряда, 07 Декември, 2011, 23:37:35
Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 07 Декември, 2011, 23:12:36

Ееее, ама една птичка пролет не прави! Аз ли съм личността която да казва кой и как да е?
  Отвори си дневника и виж колко от модераторите сте, ако обичаш! Кои и колко са у форума са?
  По мое лично осмутрение, кьоткам само админа и тебе (Trucker_Boy).
  Ти, като лична обида ли прие забележката ми,а? ??? Не забравяй, че като такъв (модератор) си и един от отговорниците на  форума . Според мен всеки един трябва да си поеме отговорността която я загърбил и да поема отговорности. Щом си се загърбил с тази работа, значи трябва да си кадърен и да поемаш критики! Докажи го с дела, а не със слова! Аз съм един член във форума!

P.S.: Нищо лично!

Разбира се, че не го приемам лично.
Доста интересно прозвуча все едно, че няма такива тук.Не знам, може и да не ти е направило впечатление но откакто Админа направи група постоянни потребители (като мен) модератори форумът стана доста по-подреден и изчистен.Това дава резултат защото все повече нови потребители се съобразяват с правилата.Аз всеки ден редактирам поне по 10-15 публикации минимум...
Важно е също да отбележим, че не всички модератори имат постоянно свободно време и достъп до форумът.
За да не спамим повече по темата ако искаш ела в чата. ;)
www.sbps.eu

Lorinser

???, ???, ???
Димитров, не можем да те разберем ???, значи, буташ тука в мненията си, че не ти харесва форума, а па се връткаш в махалата?
Вие сте като оня виц:
Чакал един старец на една спирка! Минал трамвая, минал и следващия, минал и другия,... и така се изредили и всички. Показала се женица от бутката къде продава билетите и вестниците  и питала,
-К'во чакаш, они сите се изредиха?
-Чакам пълен, че да имам с кого да се бутам и ръчкам!

Никъде в поста си не съм твърдял,че не ми харесва форума.Изразих становище какво точно не ми харесва в него.
Колегата е пуснал тази тема именно заради лигавщините на определен кръг от хора.

Цитат на: admin - Сряда, 07 Декември, 2011, 23:07:43
Цитат на: В.Димитров - Сряда, 07 Декември, 2011, 22:44:10

Мислех да ти го напиша на лично съобщение, но предпочетох да ти го заявя публично пред всички. Ако не ти харесва форума, напусни незабавно и ни освободи от прищявките си! Ако пък решиш да останеш, приеми, че тук има още над 1000 участника. Представи си ако всеки един от тях започне да изразява мнение кое не харесва и кое как трябва да се направи. Не съм длъжен да ти чета всеки ден наставленията. Нито съм ти търсил помощта, нито съм ти искал мнението. Наистина започваш да ставаш ужасно дразнещ. Спести ми своето уважение, ако с това ще се почувстваш по-добре. И в заключение ще ти кажа, че не ме интересува как било в останалите форуми, нито пък ме интересуват каквито и да са експерименти с някакви регистрации и други подобни неща.

Усещам нотка на диктатура.Прищявките ми се изразиха в мнение по темата,което писах изрично си е мое мнение и никой не обременявам с него.

Причина за редакция: Две поредни публикации!!!

admin

За пореден път се опитвам да ти обясня, че ти не изразяваш лично мнение, а визираш конкретно мен и някои останали участници във форума. Коментари от рода на "Admine съзнателно или не ти лансираш част от простотията във форума." ги приемам по-скоро като обида, отколкото като изразяване на лично мнение. Прочети внимателно какво си написал, и се опитай да вникнеш в собствените си думи. Изразил си становище какво не ти харесва във форума. Ами чудесно. Обаче аз пък ти казах, че не мога да удовлетворя всяка прищявка на всеки участник. Форумът е това, което виждаш и не възнамерявам да полагам някакви специални и допълнителни усилия за задоволяване капризите на всеки отделен потребител.

Бриги Магнито

Здравейте ,чудех се въобще да спамя ли и реших да спамна.
Та ,не знам някой член на форума да не е забелязал,че не съм добре приет като писателче от господата Димитров и Драйвъра и сигурно от поне още 100-200 члена ,който за разлика от тях си трайкат.
И тъй като едва ли ще се променя с мойте писаници приканвам всеки да каже ,какво точно трябва да стане за да има мир и любов.
Тъй че ,мъцайте.
Да ме банват ли при мое писание-така ше намалеят простотиите,който бълвам,но само като бройка.
Да се бесим ли?-тва си е добър вариантец ше реши и много мой проблемки(обмислям го)
Да ме изтрият ,като член за вечни времена-също добро решение.
Или бем ли го оше кво да ме правят.

На въпросните споменати гуууспода да им мъцнем,байгън ми стана си четем през три-четири дена ника из нови или стари теми,тъй че аджеба кажете кво и къде Ви сърби,че почвате ми лазите по кръвната захар.
Мерсаж за отцепеното внимание.

Бриги Магнито