• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дискусионно

Започната от driver1, Сряда, 07 Декември, 2011, 20:00:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Поколебах се дали да отговоря на Бригадира, но тъй като видях, че има известен напредък в общуването, поне в първата част на коментара си, ще кажа няколко думи...
  Не, в никакъв случай не съм за банване на някого заради мнението му. Същевременно, винаги съм призовавал в сериозни теми да се пише сериозно. Иначе акцента отива в друга посока и спама става в повече. И още нещо: характерна черта на Бай Ганьо във форумите е да коментира личността на опонента, а не темата. В това отношение Бригадирче, си рекордьор - почти нямаш коментар в който да не даваш оценки. Това пък е нелепо, защото няма как да знаеш що за човек стои зад ника си, нали? Ето защо те призовавам да изявяваш дарбата си на подходящите места, а не винаги когато пишеш. Сигурен съм, че разбираш какво ти казвам...
   Тук е мястото да спомена, че наистина на много хора това им е неприятно, убедих се в това от личните съобщения, които получих по повод на тази тема. Проблемът е, че на всички тях не им се влиза в пререкания. На мен не ми пука особено, та затова се случва това. Затова си и позволих да кажа, че тая работа с рейтингите си е бошлаф, даже и предложение в този смисъл бях направил, ама карай - не беше отразено. Що се отнася за гласуванията...тук вече ме напушва смях! Ама няма да казвам защо, тъй като не мога да докажа съмненията си. Подчертавам, че нямам и никога не съм имал желание да ставам център на внимание тук, нито пък съм с някакви други амбиции. Просто не бях виждал друг форум в който админа се изявява толкова активно в споровете си с юзърите, според мен правилата или са нарушени, или не са. Ако не са - всеки има право свободно да каже каквото има. В този смисъл и Бригадира не е нарушил правилата, но затова е и спора - да има правило къде можем да се шегуваме и къде да пишем само по темата, но не и за личността на пишещия. Но...както и админа написа - сайта е такъв, какъвто е!  Все си мисля, че нещо може да се подобри, но някой трябва да надвие егото си...   

driver1

Бриги Магнито

Драйвър мое ли ти каем да одиш да пасеш баце ,писах кажи де те сърби и кво предлагаш ,а не да ми връткаш лекция кво и къде правим и кво и колко разбирам или не.Сещаваш ли се и мани го тоз рейтинг бре не моеш да спиш от него бре.
Тъй че с прости думи ко да се случи та ти и онез с месиджите да мирнете,ше ли мъцаш или па че си се дърляш с мойта особка?

Бриги Магнито

admin

Driver1, все едно с г-н В. Димитров сте се наговорили да сравнявате този форум с всички останали. Мисля, че и двамата тъпчете на едно място. Сега пък не си виждал форум, в който "админа се изявява толкова активно в споровете си с юзърите". Ами ето, и това се случи. Ако ме питаш, предпочитам да си пия някъде кафето, да се занимавам с други неща и да не ми се налага да разчиствам форума от всекидневните простотии, с които се срещам. Но тези неща остават някак скрити от теб и от останалите потребители. Например сигурен съм, че дори не знаеш във всеки един момент дали има баннати потребители, за какво е наложен този бан и за колко време. Далеч съм от мисълта да се оплаквам, но в крайна сметка излиза, че за година и 15 дни съществуване на форума имам прекарани 44 дни в активност тук. Ти прецени дали съм достатъчно ангажиран с нещата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

driver1,
Ти баце, като се лепнеш за клавиатурата и не я пущиш, бааа си фермана!
 Ще ти барнем едно голямо (+) плюсче за ръкотворението.
Като гледам у форума бутаме 10-15 члена, от които 3-4 са негативи, а 5-6 са позитиви, другите са малци и не вземат страна.Изгарям от любопитство да разберем кой ти е давал зор или акъл на ЛС ( лични съобщения)? -ако не е тайна, де ;)
Инак с тебе е интересно! 8) Движиш пластовете на форума. ;D Давай в същия дух, че мрем за сеир! ;D

admin

Цитат на: BoBy_BoY - Четвъртък, 08 Декември, 2011, 23:22:31
 driver1,
Като гледам у форума бутаме 10-15 члена, от които 3-4 са негативи, а 5-6 са позитиви, другите са малци и не вземат страна.Изгарям от любопитство да разберем кой ти е давал зор или акъл на ЛС ( лични съобщения)? -ако не е тайна, де ;)
Инак с тебе е интересно! 8) Движиш пластовете на форума. ;D Давай в същия дух, че мрем за сеир! ;D

Боби, доста повече сме от 10-15. Другите някак ти се губят, защото си пишат съвсем различни неща. Кой за майсторлък, кой за законодателство, друг се интересува от камиони, някой пък има проблем с тахографа. Може би имаш предвид под това число хората, които се опитват да променят света? И това не е лошо като идея, но е дълъг и сложен процес.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Четвъртък, 08 Декември, 2011, 23:40:44
Цитат на: BoBy_BoY - Четвъртък, 08 Декември, 2011, 23:22:31
 driver1,

Боби, доста повече сме от 10-15. Другите някак ти се губят, защото си пишат съвсем различни неща. Кой за майсторлък, кой за законодателство, друг се интересува от камиони, някой пък има проблем с тахографа. Може би имаш предвид под това число хората, които се опитват да променят света? И това не е лошо като идея, но е дълъг и сложен процес.
Знам, просто минимизирах нещата та да се скива, че и ние можем да мислим по друг начин. ;) С тези данни никой не може да ме обори до по-низше, :D.

BoBy_BoY