• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предложение за коледно-новогодишно парти сбирка!!

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 11 Декември, 2011, 18:53:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

На коя дата да е  сбирката?

26.12.11
2 (13.3%)
29.12.11
13 (86.7%)

Общ брой гласове: 15

Бриги Магнито

По предложение и идея на един член от форума и понеже ми се пие бирица предлагам на всички съфорумци ,които желаят да си спретнем едно коледно-новогодишно парти.
Предложението е за разпиване и обсъждане на ,,политиката,, в някое Софийско кръчме за датите 26 или 29 декември,който има интересец някакъв да свирка и да гласува за датите.
Кръчмето ще бъде избрано от много запознат с нещата човек  ;)

Часът ше е кръчмарски и когато и да се отзовете все ще сте навреме.
За всички у движение ,но склонни да паркират дръгела за една вечер ,може да спретнем и довозване до кръчмето за жалост връщането ще е малко проблематично. ;)

Бриги Магнито

BoBy_BoY

Малиии, ако стане аз съм ,ЗА 29/12! От кога искам да си се кьорнем! А и наздраве да си кажем! Чакам оферта! ::)\

BoBy_BoY

Trucker_Boy

Защо не написа кой даде идеята а ?  ;D
Дано се съберем повече хора.
Ще залепя темата, дано админа да няма нищо против.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

!na

Хубава идея. И моят глас е за 29ти.
Дано се съберат повече хора.
Ще ми бъде приятно да се запозная с вас на живо.

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

DeDo Vi

Цитат на: Бригадира - Неделя, 11 Декември, 2011, 18:53:37
По предложение и идея на един член от форума и понеже ми се пие бирица предлагам на всички съфорумци ,които желаят да си спретнем едно коледно-новогодишно парти.
Предложението е за разпиване и обсъждане на ,,политиката,, в някое Софийско кръчме за датите 26 или 29 декември,който има интересец някакъв да свирка и да гласува за датите.
Кръчмето ще бъде избрано от много запознат с нещата човек  ;)

Часът ше е кръчмарски и когато и да се отзовете все ще сте навреме.
За всички у движение ,но склонни да паркират дръгела за една вечер ,може да спретнем и довозване до кръчмето за жалост връщането ще е малко проблематично. ;)
Баце, сметам знаеш аз "за" ли съм или "напреки". Поне знаеш къде да ме намериш. :))

FH16

Подкрепям идеята и аз съм за 29.12
Бригадира ще е дядо Коледа ;D

Бриги Магнито

Цитат на: FH16 - Понеделник, 12 Декември, 2011, 07:15:19
Е шом трябва.
Брадата държите ли да е бяла,че ми е проблем цвета. ;)

!na

Цитат на: Бригадира - Понеделник, 12 Декември, 2011, 20:55:56
Цитат на: FH16 - Понеделник, 12 Декември, 2011, 07:15:19
Е шом трябва.
Брадата държите ли да е бяла,че ми е проблем цвета. ;)

Може и без брада, стига чувала да е пълен с подаръци за всички от сърце!

BoBy_BoY

Малииии, чакай да бутна едно писъмце, че не помним от кога не съм получавал подарък! Има едно,... абе от как пенсионираха дядо Мраз, мислим ::)! Значи, пишем!
Баце, при нас тука у трастиката (Оландата) дедо иде на 6/12 (СинтиКлаас), да не си пак ти ??? :o?
..............
Абе, Ферари ::) ли е, Феррари или Ферарри  ??????

Бриги Магнито

Да вържем гащи,тъй като четнох ,че едно друго мероприятие може да промени своята дата,а на мен ми се ходи и на него и на новогодишно парти съм изчислил,че с летни гуми при среден снеговалеж и приемлива мъгла е напълно възможно да посетим и двете най-много 15-то спиране от органите на ПП към СДВР да ме замота с около една цигара време,но едва ли ше е проблем.

Подаръци ,който не влизат в чувал автоматично отпадат  ;) и внимавайте,че следващото е да влизат в чорап  ;)

admin

Бригадир, винаги трябва в едно пътуване да се предвижда среща с органите на КАТ-ПП. Те са като слънцето и въздуха за всяко живо същество. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

Много хубава идея е , но последната дата става много интересна !   ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

!na

Не е невъзможно съчетаването, така че и аз в кюпа с Бригадира  ;D

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Сряда, 14 Декември, 2011, 15:51:17
Да вържем гащи,тъй като четнох ,че едно друго мероприятие може да промени своята дата,а на мен ми се ходи и на него и на новогодишно парти съм изчислил,че с летни гуми при среден снеговалеж и приемлива мъгла е напълно възможно да посетим и двете най-много 15-то спиране от органите на ПП към СДВР да ме замота с около една цигара време,но едва ли ше е проблем.

Подаръци ,който не влизат в чувал автоматично отпадат  ;) и внимавайте,че следващото е да влизат в чорап  ;)

Я кажи какъв е този чорап ? После можеш да кажеш да се побира и в кибритена кутия.
Едно Президентче като твоето може ли да уредим баце ? Ако трябва дедо Мраз ще го почерпа с нещо домашно !  ;D
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu