• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мобилните оператори

Започната от admin, Четвъртък, 15 Декември, 2011, 16:51:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кой мобилен оператор харесвате?

М-тел
6 (10.5%)
Глобул
11 (19.3%)
Виваком
20 (35.1%)
Харесват ми всички
0 (0%)
Не харесвам нито един
19 (33.3%)
Нямам мнение
1 (1.8%)

Общ брой гласове: 55

admin

Какво е мнението ви за мобилните оператори? Имате ли предпочитан оператор? Случвало ли ви се е да не сте доволни от услугите им или пък да имате надписана сметка?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

нидялко

Цитат на: admin - Петък, 15 Ноември, 2013, 09:43:37
Какво е мнението ви за мобилните оператори? Имате ли предпочитан оператор? Случвало ли ви се е да не сте доволни от услугите им или пък да имате надписана сметка?
Аз веднъж си изпатих от Глобул, три пъти платих една и съща сметка и накрая се отказах. Сега съм на Боб и съм доволен.

нидялко

admin

Как така три пъти една и съща сметка?

razor

Цитат на: admin - Петък, 15 Ноември, 2013, 15:57:36
Това учудва ли те?? Както стана и когато М-Тел си сменяше софтуера - пристигнаха едни астрономически
сметки след 2-3 месеца. Затова и се отказах от тях. Да не говорим пък в какво приключение се вкарах
когато поисках да сменя оператора като си запазя номера. Единствено помогнаха заплахите с оплакване
в КЗП. В момента съм абонат на Vivacom - разлика в отношението няма за съжаление. Преди 2 месеца си
поръчах смартфон, който беше на промоция в офис на въпросния оператор/за лоялни клиенти и само след
заявка/ и ме увериха, че след 5 дни ще пристигне. Познай какво ми казаха след 5 дни - "ами, в заявката
няма такъв телефон". Поне едно ИЗВИНЕНИЕ можеше да добавят. За мен всичките са еднакви - въпроса е да
избереш по-малкото зло.

Бриги Магнито

Язека преди мноо лета си патих от Ментел и маам оттугиш на Глобул,та въпросните не моем да каем ,че имам надписана сметка,ма веднъж ми прибраа към 2 кинтара де бех платил повече за предишният месец с идеята,че остават за следващият,е да ама не ,фанаа гората,одих у офис да се разпраам с мацките ;) оти 2 кинта са си два кинта и при положение,че мацките стааха за снаа на мама(а беа и с къси полета) немаше начин да пропущим миго обаче греда,требвало се свържем с оператор по фона,да ви осветлим,че след 8 опита най-накрая се добрах до некво създание от женски род,което ме увери,че съм си пийнал водица студена и тва си,за туй от мъка намлатих ош два договора към въпросният оператор с идеята,че като потънем ше успеем да го завлечем и него,ма трънци и то големи освен тва и на квадрат,рекетират си ме кат пич всеки месец ,но вече плащам с карта и никъв бакшиш,че нешо не са заслужили.
Та тва е у общи линии.
Забележка:Малко трудно мое ме надпишат у сметката оти по абонамент имам минути и към дедо Боже,ма немоем ги изговорим или с други думи цакам сите абонаменти и тука таме некой СМС ма
трудна работа ме изтаковат у импулсите

комбайнер

Само в МТЕЛа не съм бил. Сега съм в БОБ. За начало в роуминг си оставяш 150 кинта капаро. Общо взето добре, оти нема договор. Ма не е добре, кога почнат по границите служебните смс-и. Уж два пъти ги спираха и пак нема оттърване. Всички са еднакви, бизнеса е сериозен. В нашто село в  радиус от 200 м - 3-4 офиса. А у Франция съм ходил пеш 2 км до офиса+2 обратно до "кабинета".
И най-ме е яд че немам такава фирма-мечта. Име гръмко, чорбаджия невидим, куклички бол. ;)

znamc

За тазговори в Бг ползвам МТел и съм доволен,но за роуминг са ужас и безумие. На скоро си купих виваклес карта ,която ползвам като съм на курс. Като цена е супер ,но мрежата им нещо се ебава...

ivopifeca

Аз съм на Вива,бях доволен,но напоследък май и те ме"почнаха"с ребрене.

admin

Ползвам Глобул и Виваком. Глобул като типични шарлатани от време на време пробват по някоя дребна измама. Понякога ги хващам, друг път си плащам. Последният път ме дръннаха с един роуминг на 40 километра от границата с Македония. Тук на разни високи места около Благоевград често пъти се хваща македонски оператор. С Виваком на този етап нямам проблеми. Според мен са коректни. За Ментел не искам и да чуя, отписал съм ги много отдавна.

нидялко

Цитат на: admin - Петък, 15 Ноември, 2013, 15:57:36
Значи спират ми изходящите обаждания с обяснението, че ми е свършил лимита. Казвам, че е невъзможно, при положение, че съм платил преди една седмица. На желанието да получа разпечатка, ми отговарят, че вече не издавали хартиени разпечатки. Както и да е платих си и след една седмица същата сметка- 41.40 лева. И така три пъти! Накрая ми писна и им хвърлих картата. Междувременно на третия месец ми увеличиха таксата от 10 на 15 лева. Без предупреждение! Това е преди три години. И вчера идва една кака вкъщи и ми носи някакво уведомление от Арбитражен съд София, че щели да ме съдят... Наглост!!!

admin

Цитат на: нидялко - Събота, 16 Ноември, 2013, 09:35:23
Значи спират ми изходящите обаждания с обяснението, че ми е свършил лимита. Казвам, че е невъзможно, при положение, че съм платил преди една седмица. На желанието да получа разпечатка, ми отговарят, че вече не издавали хартиени разпечатки. Както и да е платих си и след една седмица същата сметка- 41.40 лева. И така три пъти! Накрая ми писна и им хвърлих картата. Междувременно на третия месец ми увеличиха таксата от 10 на 15 лева. Без предупреждение! Това е преди три години. И вчера идва една кака вкъщи и ми носи някакво уведомление от Арбитражен съд София, че щели да ме съдят... Наглост!!!

Не пазиш ли касовата бележка от плащането? Аз почти винаги плащам подобни сметки през електронно банкиране и ми е много лесно да докажа плащането. А за увеличаването на месечната такса нямам идея дали и по какъв начин е възможно.

нидялко

Цитат на: admin - Събота, 16 Ноември, 2013, 10:21:05
Не пазиш ли касовата бележка от плащането? Аз почти винаги плащам подобни сметки през електронно банкиране и ми е много лесно да докажа плащането. А за увеличаването на месечната такса нямам идея дали и по какъв начин е възможно.
И много добре правиш. Пазя си естествено касовите бележки, само че те са на термо лента и в момента имам само едни бели листчета. Вече се чудя дали не въведоха умишлено тия термо ленти... Апропо, в понеделник ще направя консултация с адвокат.

v1977

Аз за сега ползвам М-тел.Ще остана с тях и на първият ми курс.Ако ме опердашат,като се върна ще ги разжалвам ;D

Yordan

Нема са плашите в Испания е същата трагедия с тези мобилни оператори :'(
Явно един к.... ги прави сите.
Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

Любомир Стойчев

Здравейте колеги аз съм със служебна карта на М-тел лична на Боб и Ваучерска на М-тел и никога съм нямал проблеми със сметките и каквото и да било.Преди време бях на М-тел Луп и с тази карта не съм имал проблеми.
Кучетата си лаят, керванът си върви!!!

Любомир Стойчев

Кучетата си лаят, керванът си върви!!!