• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мобилните оператори

Започната от admin, Четвъртък, 15 Декември, 2011, 16:51:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кой мобилен оператор харесвате?

М-тел
6 (10.5%)
Глобул
11 (19.3%)
Виваком
20 (35.1%)
Харесват ми всички
0 (0%)
Не харесвам нито един
19 (33.3%)
Нямам мнение
1 (1.8%)

Общ брой гласове: 55

admin

Да поговорим за мобилните оператори. Кой оператор харесвате най-много? Или не харесвате нито един? Доволни ли сте от обслужването и ако не сте, каква е причината?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Красимир Иванов

От доста време ползвам услугите на М-тел, но имам и предплатена карта на Vivacom.
Общо взето съм доволен от услугите от М-тел, но напоследък нямат добри оферти за разлика от Vivacom.
Като цяло мисля, че трите мобилни оператора трябва да свалят цените.
Заповядайте в групата на форума във Vbox-http://vbox7.com/groups/driversbg/.

Красимир Иванов

exon

Аз съм твърдо за ВИВАКОМ,предлагат качествени услуги на доста добри цени.8 години бях абонат на МТЕЛ,накрая се разделих с тях след като изведнъж сметките на трите ми карти скочиха драстично без да съм засилил потреблението.Спретнах един скандал,около седмица ми отне да си запазя номера(тъкмо беше излязло правилото за преносимост на номерата и още се опъваха да го изпълняват),и отидох във Виваком.Четири години никакви ядове вече.Фактурите си идват с подробни разпечатки в които всичко си отговаря на това което съм изговорил.

admin

Виваком имат най-добри предложения за момента, но все още са много далече от идеалния оператор.

Trucker_Boy

Цитат на: exon - Четвъртък, 15 Декември, 2011, 19:25:00
Аз съм твърдо за ВИВАКОМ,предлагат качествени услуги на доста добри цени.8 години бях абонат на МТЕЛ,накрая се разделих с тях след като изведнъж сметките на трите ми карти скочиха драстично без да съм засилил потреблението.Спретнах един скандал,около седмица ми отне да си запазя номера(тъкмо беше излязло правилото за преносимост на номерата и още се опъваха да го изпълняват),и отидох във Виваком.Четири години никакви ядове вече.Фактурите си идват с подробни разпечатки в които всичко си отговаря на това което съм изговорил.

Аз също съм много доволен от този мобилен оператор.
До сега никога не съм имал проблем с надписване на сметки.
Питам се дали остана някой на Мтел ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Красимир Иванов

Цитат на: Trucker_Boy - Четвъртък, 15 Декември, 2011, 20:19:03
Цитат на: exon - Четвъртък, 15 Декември, 2011, 19:25:00

Аз също съм много доволен от този мобилен оператор.
До сега никога не съм имал проблем с надписване на сметки.
Питам се дали остана някой на Мтел ?

Има доста хора които използват услугите на Мтел, по една или друга причина.
Например, единственото което ме спира мен да мина към Vivacom е това, че по-голяма част от познаните ми хора са на Мтел.
Подкрепям мнението ви, че Vivacom предлагат най-изгодните планове, разбира се може да иска и още.

exon

Абсолютно същото обяснение получавам от доста хора-много от познатите ми са на Мтел....Плановете със включени хиляди минути към техните си абонати един вид те закрепостяват.Не знам сега как е,но преди време тези т.нар. безплатни минути първо ги начисляваха във фактурата,а после имаше едно "Семейство и приятели" минус еди си колко лева...Добре де,като са безплатни защо въобще си правят труда първо да ги начисляват,а после да ги изваждат?Разговорите в групата ни която е към Виваком дори ги няма в разпечатките..Да не говорим че преди 5-6 години беше абсурд да си извадиш разпечатка от Мтел.В момента ползвам тарифа със включени минути към всички оператори и съм спрял да мисля кои на какъв оператор е.

Trucker_Boy

Цитат на: exon - Четвъртък, 15 Декември, 2011, 21:54:46
Абсолютно същото обяснение получавам от доста хора-много от познатите ми са на Мтел....Плановете със включени хиляди минути към техните си абонати един вид те закрепостяват.Не знам сега как е,но преди време тези т.нар. безплатни минути първо ги начисляваха във фактурата,а после имаше едно "Семейство и приятели" минус еди си колко лева...Добре де,като са безплатни защо въобще си правят труда първо да ги начисляват,а после да ги изваждат?Разговорите в групата ни която е към Виваком дори ги няма в разпечатките..Да не говорим че преди 5-6 години беше абсурд да си извадиш разпечатка от Мтел.В момента ползвам тарифа със включени минути към всички оператори и съм спрял да мисля кои на какъв оператор е.

Във фактурата ти излизат проведените разговори към номера от твоята група но те не се таксуват, защото са безплатни от абонаментния план който си избрал.Няма никакъв смисъл от Мтел да ти начисляват уж "безплатни" минути към сметката.  ;D
Има ли доволни от мобилният интернет на Vivacom защото аз не останах много доволен ?

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

kaloyan Mladenov

Изедници ,също като банките,...ма без тех не можем.
Виваком имат най добрите оферти и една от най добрите мрежи,както за 3G, така и аналоговата и мобилна комуникация...но,...не дай си боже да се случи да имаш проблем , ейййй богу те тук хаоса е голем ,нема кой да го реши и да го отстрани и те тва е.

МИНКО ИЛЧЕВ

За Виваком съм. За съжаление се налага, да се използват няколко карти. Да речем към мобилни, към стационарни, за трафик. От много години използвам по няколко СИМ карти. Не виждам как само с една. Най-малко служебна и лична.

ЦитатИма ли доволни от мобилният интернет на Vivacom защото аз не останах много доволен ?
Да за 5 лв 500 МБ, на бърза скорост няколко, после се ограничава по скорост. Няколко месеца, използвах активно, но не съм ползвал на друг, за сравнение.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

МИНКО ИЛЧЕВ

"Остава обаче в сила изпращането на електронните съобщения, повикванията, електронната поща без човешка намеса за търговски цели и реклама да се прекратяват единствено с предварително съгласие на потребителя."
     Да разбирам ли, че мога да спра нежелани съобщения? До сега отговаряха, че не може. Като: " ... vi pojelava pryatno patuvane v EC, cena ..."
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

Mystang

На Ментел можеш да си ги спреш.Обаждаш се на кол центъра и искаш да ти се спрат информационните съобщения.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Mystang - Вторник, 20 Декември, 2011, 23:20:57
На Ментел можеш да си ги спреш.Обаждаш се на кол центъра и искаш да ти се спрат информационните съобщения.

Благодаря, служебния към тях.

Mystang

Само пропуснах да кажа че става само ако си на договор.С предплатена карта нема начин. ???

Mystang