• Welcome to Форум на българските шофьори.

Стройкомплект ЕООД

Започната от georgi87, Четвъртък, 15 Декември, 2011, 22:07:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

American

Цитат на: k - Вторник, 22 Ноември, 2016, 22:26:35
  Аз ще ти да дам друг пример оня ден ми се обади един приятел да поиска да му дам 500лв назаем , той работи в една голяма софийска фирма , прибира се от 40дневен курс и му е от отказан аванс от смешни 500лв при положение че му държат над 4000лв обяснено му е че не отговаря на критериите . Това как ще го коментирате?

А според теб кой определя правилата ?
Ще ти отговоря като за супер прост: Който поръчва музиката, той определя правилата. Тоест шофьора не определя кога и колко да взима.

ТВЪРДИШ ЛИ ЧЕ Е ОБРАТНОТО ?
smoking gun

American

smoking gun

Zaron

Цитат на: American - Четвъртък, 24 Ноември, 2016, 01:07:51
Ще ти отговоря като за супер прост: Който поръчва музиката, той определя правилата. Тоест шофьора не определя кога и колко да взима.

ТВЪРДИШ ЛИ ЧЕ Е ОБРАТНОТО ?
Ти уж живееш в демократична страна пък не ти е ясно, че нещата могат да зависят и от двете страни.
Както има начини от страна на работодателя да извива ръцете на работника,така и от страна на работника има начин да си постигне искането.
Ако е невъзможно, то това е "тотаритаризъм" .

Zaron

American

Цитат на: Zaron - Четвъртък, 24 Ноември, 2016, 01:25:30
Ти уж живееш в демократична страна пък не ти е ясно, че нещата могат да зависят и от двете страни.

Когато става въпрос за пари, няма никаква демокрация в една фирма.

Защо не направиш референдум в твойта, и не седнеш на шефа на стола ?
smoking gun

Zaron

Не става въпрос за сядане на стола ня шефа,негов си е.
Става въпрос за договорки за заплащане,условия на труд и т.н.
В ъв фирмата в която работя в момента благодарение но общо обсъждане и постоянни дебати и референдуми с началниците и с разбира се много жертви се постигна много за последните 5-6 години.
Така,че си мисля,че това работи при правилен подход и разумни искания.

Бриги Магнито

Пари.
Хубаво нещо за управление на масите.
Хамериканецо за колко кинти,че продадеш родата?
Я кат каам,че тая демокрация не Ви влияе добре наздравето ми не вервате.
Колко пари мое да отнесе човек от тоя свят,май зироу.

Boroman21

Бичкия що не спиш ва , мани ги тея паре .Иначе твА дет си написал половината не знаят колко е верно.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

American

Цитат на: Бриги Магнито - Четвъртък, 24 Ноември, 2016, 03:00:48
Колко пари мое да отнесе човек от тоя свят,май зироу.

По тая логика да те питам.

Колко пари мое да не получи новобранецо, че да уреве форумо ? Оти он у оне свет ли че ги носи ?
smoking gun

imter

Американе,чета ти постовете и не мога да повярвам,как въобще си създал бизнес ,разбира се ако имаш такъв,тук в България нямаше да оцелееш и месец ;).

rider777

Бизнес се управлява с твърда ръка,,,,, оставиш ли някого да ти се качи на главата загиваш.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Едно е да бъдеш строг,но справедлив,и съвсем друго да се мислиш за най-великия и компетентен човек на света,а работниците за теб да бъдат роби.Няма ли взаимно коректно отношение и разбирателство,всеки бизнес е обречен.Както всеки бизнес продава продукта си,така и всеки работник продава труда си.Американа малко да мисли,какво пише,че става смешен.

down_shiftеr

Цитат на: American - Четвъртък, 24 Ноември, 2016, 01:07:51

Който поръчва музиката, той определя правилата.

Тоест шофьора не определя кога и колко да взима.
:D*American* ,
ти работодател ли си ??...Кажи ни колко наемни работници имаш че така "компетентно" се изказваш - (имам предвид висококвалифицирани , а не домашната чистачка)... ;D .... или си бачкате двамата с жената.... ??? ??? ???

Бриги Магнито

И колко пари не е получил новобранеца?
Иначе си прав реве и ще си реве.
Я ревнах ,стига ми.
Та мъцни колко ти е цената100 иляди на година или па 200 или най-добре всичко квото докопаш.
Превърнал си парата в твой господар,робувай й ,това си е твой избор.

Zaron

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 24 Ноември, 2016, 07:48:28
Бизнес се управлява с твърда ръка,,,,, оставиш ли някого да ти се качи на главата загиваш.
По скоро със знание което много от вас нямате,от колкото с твърди ръце.

loshdancho

Абе, че се надпишете бре!!!
Земахте думата, и Бочето не мое земе ръка от вас... Ебаси скуката.
Бочето давай, че  не остана... Земи нещата ребром и им  тегли по една веднага.
Дева и сюртуците оакаха ти темата.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

bo4eto

Биг брадъра с жълтия актрос гледа,какво пиша а не гледа другите какво пишат още малко и ще замирише на изгорело феродо,леко така

bo4eto